Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WmarliesW jsem dnes 8 den. No nevím jestli jsou to příznaky ale furt chodím na malou a mam hlad
včera mě pichalo v pravém prsu, jinak nic. Ve středu budu 10 tak to zkusím
Holky, já mám dneska den na hovno. Jsem si doma musela dát panáka. Jsem vylezla z práce a u auta sedřenej lak od zadu až skoro k přednímu světlu, urvaný zrcátko a rozbité sklo u předních dveří. A do toho jsem se od policajtů dozvěděla, že mám rok a půl propadlou technickou. A já celou dobu žiju v domnění, že jdu teď v listopadu (auto akorát budu mít dva roky). Navíc jsem ani nevěděla, že hranice křižovatky se počítá od konce oblouku (dokonce ani přítel to nevěděl). Já měla za to, že je to od rohu..Prý jsem byla od hranice křižovatky 2,8 metru (když bych to vzala na auta, tak ještě 2 se předemne vejdou).
Holky já vidím ducha
původně jsem chtěla testit až zítra ale včera jsem měla den na houby tak jsem to zkusila dnes
@Lentilkaaa83 Páááni!!!
Včerejšek na prd hoď za hlavu!
Držím moc pěstičky ![]()
@Lentilkaaa83 Ahoj
teda to si mela den
musela si byt pěkně v šoku kdyz si to videla..
ale duch na testu všechno překoná
dal držím palce a myslim na tebe ![]()
@Lentilkaaa83 už se těším na tu krásnou dálnici, moc držím palečky a žádné zbytečné stresy
![]()
Snažíme se také o miminko. Až po 30 proč? dříve nebyl vhodný otec. I muži musí dospět a pak je teprve čas na založení rodiny. Ale nejde to, musím prý být trpělivá. Tak jsem. Snad to k něčemu bude. Tak nám budu všem držet palce ať se malý paleček podaří, někdy je to pěkná fuška. s-s
Ahoj tetičky, tak už mi je 11 měsíců, jsem velký kluk a tak mě maminka vzala do dětské herničky.
Váš Sigoušek
@wallace @Esíčko.85 @medmenka holky děkuji. věřím, že se krásně vybarví a v pondělí nám na krvi řeknou dobré zprávy
Jinak co se stresu týče, to je horší. Dávám do kupy práci po někom, kdo na to kašlal, tak věčně nadávám..ale už jsem se naučila to zvládat v klidu ![]()
@Terajsek děkuji…A Sigoušku, už je z tebe pořádný chlapák..Copak jsi provedl? Na té první fotce se tváříš provinile ![]()