Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baluuu8 moc držím palce
tuhle fázi čekání jak jsem dopadla nesnáším a jsou to hrozné nervy. Já už jsem konečně dneska doma, nechtěli mě ještě pustit, ale slíbila jsem že budu odpočívat, tak snad už bude jen lépe a lépe.
@medmenka Tak mi pošlu do sz adresu a já ti pošlu ten balíček, ju?
A co ti teda zjistili? A už je ti dobře?
@medmenka Joo, máš pravdu - toto je opravdu psycho fáze. A ty máš teda za sebou Ivf a ket?
@baluuu8 nějakého bacila v těle na kterého nezabírají antibiotika, ještě přesně nevědí co semnou
čekám na testy které léky na mě budou zabírat.
Já mám za sebou IVF s počtem 49 vajíček a s pak jsem měla hodně KETů cca 9× jednou jsem otěhotněla ale byl s toho SP.
@Lentilkaaa83 @medmenka @baluuu8 holky dekuji, snad z těch 10 do patku neco zbyde
piju hodne vody furt licu na zachod a bilkoviny tež, tak snad vse bude ok.
@Esíčko.85 Správný přístup, určitě budeš do pátku v nejlepší kondici. ![]()
@Esíčko.85 šikula, jen ať je pěkně připraven domeček pro mimíska ![]()
@baluuu8 9 den je brzy. Po zkušenostech bych testovala až 11 Dc ![]()
@baluuu8 moc te zdravim a drzim palce, at se vyloupnou dve carky, jeste je vazne moc brzy
![]()
@Kesssy Ahoj, přehlédla jsem Tvoji odpověď! (já si zrušila některá upozornění). Takže nevyšlo…asi to tak mělo být co? Já už mám teď po ovu, nebo ovu končí…tak jsem zvědavá. A co ty?
@baluuu8 ja za tebe taky poprosim
![]()
@Naomina Jo jo, urcite melo. Vyresila jsem si v sobe nejake veci z detstvi a jsem rada, ze to nepotahnu dal. Ja ovu cekam, tak jsem taky zvedava. Moc ti drzim palecky ![]()
Jinak jsem vas chtela poprosit - trochu se stydim - ale kdyby z vas nektera mela chvilku a mrkla na clanek, ktery jsem napsala a je o tom, jak poznat plodne dny (zalozila jsem si nedavno blog) a jste tu takove zkusene zeny, ktere by mi mohly dat cennou zpetnou vazbu. Predem diky, kdyztak napiste SZ ![]()
@Kesssy Ty jsi zlatá. Moc děkuji.
Prosím pošli mi odkaz na článek, moc ráda si ho přečtu. ![]()