Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
10.11.16 12:45

Ahoj holky chci se vas zeptat kdyz vam zavadi embryo do delohy videly ste to na ultrazvuku jak to probíhá? Jako tu jehlu kam az zajede a ze embryo opravdu vypusti kam ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
10.11.16 12:57

@audiomax poslední 2 dny byly šílený, ale dnes jsem :poblion: jen ráno. Takže jsem si poprvé tento týden dala i oběd. Víš co je úplnej paradox, že i když tam moc zvracím, tak vidím jak se mi trochu nafukuje břicho. Měla bych být někdy na začátku 8 tt. Já kalhoty vůbec nenosím, jen šaty a legíny, tak snad ještě chvíli budu moct nosit normální oblečení.
Pohlaví jasně, že chceme vědět, teda manžel ani nepotřebuje, protože ví, že to bude KLUK :mrgreen: Tak držím palce, ať je pořád všechno v pořádku :hug:
@Terajsek tuhle jsem koukala, že malej bude slavit příští pátek narozky. Já mám ten den další kontrolu a když to bude v pořádku, tak dostanu průkazku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
10.11.16 13:15

@Esíčko.85 nam to ukazovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
10.11.16 13:21

@Esíčko.85 ano, dělají to při UTZ a mají obrazovku u lůžka tak na to krásně vždy vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
10.11.16 14:38

Ahoj holky, tak mrcha dorazila dneska rano huraaa, zitra na posledni odbery, a doufejme, ze mi doktor da zelenou a budeme moct zacit zitra stimulovat, jen se bojim tech mych hormonu aby byly v pohode, tak na me myslete, zitra se ozvu co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
10.11.16 14:46

@kackarec Držím pěsti :hug:.Zítra ne Tebe budu myslet :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
10.11.16 15:36

@Izie Tak to je super zprava, to na Tebe budu myslet. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
10.11.16 15:38

Holky, rok se s rokem sešel a ja si z nostalgie prohlizela rok staré foto. Tyden na to, jsem se stala maminkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.11.16 15:50

@Lucia81 @medmenka děkuji.Me psala kamaradka, ktera byla na transfer a to ji zneklidnilo, ze ji ukazali to embryjko pres ten ultr.pak ho vypli a zavadeli aniz by neco videla..ze se pak ptala i holek na pokoji a mely to same..a ja jedu do toho samého caru zitra.Tak se dopredu na to dr. zeptam jestli to uvidim pres ultr. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.11.16 15:52

@kackarec tak supeeer uz ses dočkala a ze to uteklo? ;) a jeste utece a za chvíli budes mit mimiska v brisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.11.16 15:53

@Terajsek teeda kocka tehulka :palec: joo a pěkný pradelko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
10.11.16 16:10

@audiomax to je fajne, že je ti dobře. My si to určitě říct necháme. Já bych to nevydržela :)
@Esíčko.85 mně neukazovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
10.11.16 16:40

@Esíčko.85 Děkuji. :) JJ, to bývaly časy… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
10.11.16 17:08

@kackarec
6 let v Anglii? A teď v Řecku.. Ty nejsi moc Češka viď :D Tak já byla kousek od Readingu ;) v Amershamu a pak blíž ke Swindonu v Malmesbury. Ale to už je dááávno, to jsem byla jako au-pair. A pak jsem byla před šesti lety v Lake District, tam jsem pracovala rok v guest housu.
Držím Ti moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
10.11.16 17:39

@Bjetuš ale jsem ceska :-) jen jsem odjela do anglie hned po stredni jako aupairka, v cr jsem nemohla najit praci (rikali me klasicky blbosti jako nemas praxi, ses moc mlada, budes chtit mit brzo rodinu atd) tak jsem se na to vybodla a odcestovala,2 roky pracovala jako aupairka pak ve fabrice, ale nabrala tam super zkusenosti a hlavne se naucila plynule anglicky, pak tam potkala manzela reka a odstehovali jsme se do aten :-) anglictina je pro me skoro jako materskej jazyk, s manzelem mluvime jen anglicky, ale recky uz se taky docela domluvim, jen mi obcas dela problem cestina, zapominam nektery slova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí