Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chci se vas zeptat kdyz vam zavadi embryo do delohy videly ste to na ultrazvuku jak to probíhá? Jako tu jehlu kam az zajede a ze embryo opravdu vypusti kam ma?
@audiomax poslední 2 dny byly šílený, ale dnes jsem
jen ráno. Takže jsem si poprvé tento týden dala i oběd. Víš co je úplnej paradox, že i když tam moc zvracím, tak vidím jak se mi trochu nafukuje břicho. Měla bych být někdy na začátku 8 tt. Já kalhoty vůbec nenosím, jen šaty a legíny, tak snad ještě chvíli budu moct nosit normální oblečení.
Pohlaví jasně, že chceme vědět, teda manžel ani nepotřebuje, protože ví, že to bude KLUK
Tak držím palce, ať je pořád všechno v pořádku ![]()
@Terajsek tuhle jsem koukala, že malej bude slavit příští pátek narozky. Já mám ten den další kontrolu a když to bude v pořádku, tak dostanu průkazku ![]()
@Esíčko.85 ano, dělají to při UTZ a mají obrazovku u lůžka tak na to krásně vždy vidím.
Ahoj holky, tak mrcha dorazila dneska rano huraaa, zitra na posledni odbery, a doufejme, ze mi doktor da zelenou a budeme moct zacit zitra stimulovat, jen se bojim tech mych hormonu aby byly v pohode, tak na me myslete, zitra se ozvu co a jak ![]()
Holky, rok se s rokem sešel a ja si z nostalgie prohlizela rok staré foto. Tyden na to, jsem se stala maminkou. ![]()
@Lucia81 @medmenka děkuji.Me psala kamaradka, ktera byla na transfer a to ji zneklidnilo, ze ji ukazali to embryjko pres ten ultr.pak ho vypli a zavadeli aniz by neco videla..ze se pak ptala i holek na pokoji a mely to same..a ja jedu do toho samého caru zitra.Tak se dopredu na to dr. zeptam jestli to uvidim pres ultr. ![]()
@kackarec tak supeeer uz ses dočkala a ze to uteklo?
a jeste utece a za chvíli budes mit mimiska v brisku ![]()
@audiomax to je fajne, že je ti dobře. My si to určitě říct necháme. Já bych to nevydržela ![]()
@Esíčko.85 mně neukazovali
@kackarec
6 let v Anglii? A teď v Řecku.. Ty nejsi moc Češka viď
Tak já byla kousek od Readingu
v Amershamu a pak blíž ke Swindonu v Malmesbury. Ale to už je dááávno, to jsem byla jako au-pair. A pak jsem byla před šesti lety v Lake District, tam jsem pracovala rok v guest housu.
Držím Ti moc palce!
@Bjetuš ale jsem ceska
jen jsem odjela do anglie hned po stredni jako aupairka, v cr jsem nemohla najit praci (rikali me klasicky blbosti jako nemas praxi, ses moc mlada, budes chtit mit brzo rodinu atd) tak jsem se na to vybodla a odcestovala,2 roky pracovala jako aupairka pak ve fabrice, ale nabrala tam super zkusenosti a hlavne se naucila plynule anglicky, pak tam potkala manzela reka a odstehovali jsme se do aten
anglictina je pro me skoro jako materskej jazyk, s manzelem mluvime jen anglicky, ale recky uz se taky docela domluvim, jen mi obcas dela problem cestina, zapominam nektery slova ![]()