Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
10.11.16 18:59

@Esíčko.85 Asi záleží na car, jaký mají vybavení, já byla v Repromedě v Brně a tam jsem to krásně viděla. :lol: Takže zítra transfér? Moc budu držet palečky, nakup ananas a potom jen odpočívat, cpát se čímkoliv z ananasu a relaxovat. :hug: :hug: :hug: :hug:

@Izie Tak to já jsem pravej opak, rifle, botasky, šaty jen v létě k vodě nebo na hody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak třeba Ti to bude už pomalinku ustupovat, už bude líp, uvidíš. :hug: Držím palečky na průkazku, já jak ji držela tak tomu teprve pořádně uvěřila, že jsem těhotná a že to bude dobrý :palec: :dance: Takže kluk jo??? No to jsem teda zvědavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@kackarec - Držím palečky a moc na Tebe myslím ať už konečně můžeš stimulovat a brzo se k nám přidáš :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.11.16 19:01

@Terajsek Ty jooo, super fotečka :palec: :palec: Já už se tak těším, až budu mít takový krásný bříško :dance: :dance: A jak se shazuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
10.11.16 19:21

@Soleil 11 Ahoj Soleil, moc Ti držím palečky, ani nevíš jak. Moc na Tebe myslím, přála bych Ti to. Je mi jasné, proč sem nechodíš tak často, také mám takové chvilky. Musíme fakt vydržet, však my se dočkáme, uvidíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
10.11.16 19:22

@Terajsek Sluší Ti to moc! Teda slušelo :-) ale určitě i teď sluší i když jinak a s kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
10.11.16 20:03

@Izie jsem teď narazila na babské rady ohledně pohlaví :-D tak jsem zvědavá jestli na tom bude něco pravdy.

Babské rady k určení pohlaví dítěte

Jedná se o různé lidově tradované metody, podle kterých se dá údajně určit pohlaví dítěte, spolehlivost těchto metod nebyla vědecky prokázána a většinou mají spíše zábavný charakter.

Bude to holčička?

Pohlaví dítěte - holčička

S holčičkou čekají na maminku také ranní nevolnosti v těhotenství.
Je-li tep plodu nad 140 úderů za minutu, může se maminka těšit na holčičku.
U holčiček prý mívají matky levé prso větší než pravé.
Holčičky si po mamince v jídle „žádají“ sladkosti, ovoce a pomerančový džus.
Těhotenské bříško se při holčičce podobá vodnímu melounu a žena se zaokrouhlí na bocích.
Holčičky prý ubírají během těhotenství mamince na kráse, objeví se jí akné, zmatní jí vlasy.
Pokud žena čeká holčičku, linea negra bude výrazná a dlouhá.
Těhotná žena pomočí semena pšenice a ječmene a má-li se narodit holčička, ječmen vyklíčí dříve.
Pohlaví dítěte může prozradit i tatínek. Hovoří se, že pokud s postupujícím těhotenstvím maminky přibírá i tatínek, lze očekávat narození děvčete.
Stres v zaměstnání má dopad také na mužské spermie, které naopak „produkují“ holčičky. Rizikovým stresovým povoláním je např. profesionální řidič nebo potápěč.
Pokud maminka pověsí svůj svatební prstýnek na nitku a umístí jej nad své bříško a ten se začne kmitat ze strany na stranu, bude čekat holčičku.
Spočte-li si žena svůj věk během otěhotnění a vyjde-li ji sudé číslo, bude to chlapec.
Důležitou roli hraje také věk rodičů, má-li žena více než 35 let a muž přes 40 let, je větší pravděpodobnost, že se páru narodí holčička. Kvalita mužské spermie se s věkem partnera zhoršuje a jejich množství je také nižší. S věkem partnerů je také pravděpodobné, že dochází k pohlavnímu styku méně častěji než u mladších partnerů.
Holčičky se rodí častěji párům, které používají hormonální léky k úpravě a vyvolání ovulace.
Po dvou nebo třech klucích je pravděpodobné, že by měla přijít na řadu holčička. Bývá to způsobeno zvýšenou hladinou hormonu gonadotropinu, který se zvyšuje s počtem těhotenství.
Bude to chlapeček?

Pohlaví dítěte - chlapeček

Pokud se vám má narodit chlapeček, nebudete na začátku těhotenství pociťovat nevolnost.
Pokud je tep miminka pod 140 úderů, čekáte chlapce.
U těhotenství s chlapcem je bříško údajně více nasměrováno dopředu.
Couvade syndrom, nebo-li těhotenství otce, se vyhne párům, které očekávají chlapečka.
Narodí-li se chlapeček, těhotenská čára, tzv. linea nigra bude málo znatelná, krátká.
Pokud je plod mužského pohlaví, mamince může být víc zima, především na nohy.
Chlapci si přes matku žádají slané a kyselé pokrmy, maso a sýry.
Těhotná žena pomočí semena pšenice a ječmene a má-li se narodit chlapeček, vyklíčí dříve pšenice.
Zkuste také test se svatebním prstýnkem. Pověste si prstýnek na nitku a umístěte jej nad břicho, pokud se roztočí, bude to chlapec.
Pohlaví dítěte údajně dokážou určit i čísla. Proto spočítejte svůj věk v době otěhotnění a měsíc, ve kterém se tak stalo. Pokud bude výsledné číslo liché, je to zaručeně holčička.
Jsou-li partneři spolu kratší dobu než 1 rok, je pravděpodobnější, že mají častěji sex a mužské spermie jsou ve výhodě (jsou lehčí, mrštnější a snadněji se dostávají k vajíčku, aby ho oplodnily).
Obéznější ženy mají častěji chlapce. Spermie s mužským chromozomem přežívají v těle ženy kratší dobu a velmi závisí na prostředí, ve kterém se zdržují, naopak spermie s ženským chromozomem jsou odolnější a podmínky pro jejich žití je snažší.
Chlapci se rodí častěji ženám, které žijí a pracují ve stresu. Stres zvyšuje hladinu testosteronu a kortizolu a usnadňuje tak mužským spermiím lépe k vajíčku proniknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
10.11.16 20:04

@Naomina @audiomax Holky dekuji, joooo to byly časy. Docela se mi po bříšku stýská, tak doufam, ze někdy se ho jeste dockam. :mrgreen: Jinak nabraná kila se shazovali rychle, protoze jsem celkem nabrala jen 6-8kg a vse bylo
v bříšku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
10.11.16 20:06

@Lentilkaaa83 babské rady mi vycházely na kluka a mám holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
10.11.16 21:09

@Lucia81 no já nevěřím ani tomu dle stáří krve, takže jsem zvedá

Jinak mě dnes opět pobavil přítel. Už prohlásil jakou koupíme autosedačku a ze na ni dáme nasivku VR46. :mrgreen: a už ukazoval na netu. Tak mu říkám ze tahle je pro starší děti, ze nejdřív bude vajíčko, pak se zeptal kdy mu řekne táto :mrgreen: tak říkám ze se ptá předčasně a završil to tím že řekl ze ve 4 letech bude mít první motorku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
11.11.16 07:50

@kyticka86 jsou boží :srdce:

@Esíčko.85 19 vajíček :) slušná úrodička :) drž palečky :hug:

@Esíčko.85 10 je krásné číslo :) myslím na tebe ať transfer proběhne v pořádku :)

@baluuu8 nepropadej panice :) ještě máš čas, testuj později :)

@Lentilkaaa83 gratuluji k :srdce: :hug: :hug:

@kackarec že by? :dance:

@Soleil 11 ahoj zlato :) je super že jses pustila do boje, moc na tebe myslím. Moc ti děkuji, je to těžké, nikdy jsem si nemyslela že tohle budu prožívat, vždycky jem jen o tom slyšela. Tadeášek dělá pokroky a je úžasný takže ty prvotní strachy už střídají pocity pýchy a radosti :). Mléčko už nějaké mám ale stále to není ono, ale snažím se :)Držím ti palce a hlavně odpočívej a relaxuj :* :hug:.

@Hanka1982 je super že máte genetiku v pořádku :) a ty záda mě mrzí a nezávidím :(, přeji ať tě to přestane brzo bolet a můžete se tulit a snažit :).

@kackarec huráááá :) :dance:

@Terajsek byla jsi krásná maminka s krásným bříškem :) :*

@Lentilkaaa83 určení pohlaví se prý nechá udělat tak že vezmete snubní prstýnek na nit a třikrát protáhnete mezi palcem a ukazováčkem aniž by jste se prstu dotknuli a potom to dali nad hrbet ruky a byli v klidu a pokud se nit prstýnek bude kroutit tak to bude holka a když jen houpat tak kluk. Já to zkusila jen s jehlou neboť nejsem vdaná a vyšel mi kluk.

Příspěvek upraven 11.11.16 v 07:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
11.11.16 07:54

Ahoj holky, už jsem z nemocnice propuštěná a Tadik je ještě na JIPu. Dělá velký pokroky, už jsem přebalovala v inkubatoru i venku :), dýchá sám a už nemá žádnou hadičku, jen snímač tlaku a tepu. Krmíme přes sondu co má zavedou v nosánku, ale snažíme se už i přes savičku a dokonce jsem už přikládala k prsu, sice se přisaje ale stále nemá takový saví reflex aby z prsa vysál mléčko. Denně odsávám vozím mléčko do nemocnice, stále to není ono takže dostává mé i umelé mléčko. je to už ale uplne jiný než minulý týden :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
11.11.16 08:39

@Mišule232 no vidis, skvely zpravy a nez se nadejes povezes si malyho domu :-)

Jinak holky ja se ted vratila z odberu, odpoledne budou vysledky, pak zavolat doktorovi jestli jsou hormony ok a jde se do stimulace, jeste se vam vecer ozvu jak to vse dopadlo :-) tak zatim a preju vsem krasny den

Me se ted porad zdaji sny, ze budeme mit dvojcata, mozek blazni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.11.16 08:58

@Lentilkaaa83 tak až na ty nevolnosti by to měl bejt jasnej KLUK :lol:. No, jsem na to zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.11.16 09:01

@Mišule232 super, že malej dělá takový pokroky. Určitě všechno dožene :hug:. Musí to být pro tebe hrozný dívat se na to malý do inkubátoru :hug:. Ale neboj, za pár týdnů už budete spolu a pak si to začneš pořádně užívat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
11.11.16 09:04

@kackarec jj zhruba 3 týdny a bude s námi :) :srdce: Budu na tebe myslet a ozvi se :)

@Izie už at to je :) pak ho umačkám lásko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.11.16 09:09

@Mišule232 :hug: držím pesti at si za chvíli odvezes prcka domu :hug: je sikulka a ty taky. :pankac: pak dej fotecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí