Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baluuu8 píše:
@medmenka Já jsem empatická a kolegiální a nenechám tě v tom samotnou.![]()
![]()
@Bjetuš píše:
@Exe AhojkyJá měla v začátcích těhotenství úplně ukázkový menstruační bolesti
A duch tam určitě je. Takže si zkus brufen nevzít a pozítří zas testni, hm?
Hele ukázkový..co tím myslíš, ze vypustis duši jako já???
@Exe Pár dní jsem myslela, že každou chvíli už se to musí spustit.. MS bolesti a čerstvě těhu bolesti jsou prostě stejný ![]()
@Bjetuš píše:
@Exe Pár dní jsem myslela, že každou chvíli už se to musí spustit.. MS bolesti a čerstvě těhu bolesti jsou prostě stejný
To souhlas, já už byla nachystaná i s tamponem, a až když se po třech dnech bolesti a špinění MS nerozjela, teprve jsem si připustila, jestli to není těhotenství.
Teď jsem 23. tt. ![]()
@Hakrajta Tyjo, 23.tt. To to letí!
A všechno v pořádku? Je Ti dobře a tak?
@Hakrajta jee tak to je super..no dopoledne jsem myslela, ze umru a teď už úplně v pohodě. Ale pořád jsem ve strachu..před dvěma lety kvůli cyste nevyšlo a před 3/4rokem zamlkle..
@Bjetuš Jj od cca 17. tt je mi dobře a mám za sebou genetický utz minulý týden a vše ok. Po tom co nás k smrti vyděsili screeningem a odběrem klků už bylo taky na čase, aby konečně bylo vše v pohodě.
@Exe Naprosto tě chápu, já měla ZT v březnu. Určitě už to bude i u tebe teď ok. ![]()
Ahojky holky.Tak za chvíli sem chodím fotecku..páč sedím na wc
a testují…
@Hakrajta Tak to jsou skvělé zprávy. Pamatuju si ten Tvůj blbej screening, brr
Tak teď hlavně nenastydni a neuklouzni někde na ledu!
Stejně si říkám, ze se nervujem jstli to vyjde a když to vyjde, tak se strachujem aby to vše dobře dopadlo. Zitra bych to měla dostat.Tak zítra udělám ještě jeden test a budu volat na gynde.Jo jinak manžel nic neví. A asi pokud to nebudu mít posichrovane budu tajit ![]()