Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
26.6.14 16:19

@Iv83 jojo, taky jsme si prošli obdobím sexu na povel…to asi ale každý pár, který se už delší dobu snaží.
Jinak zítra jedeme na dovolenou do Tater :dance:, tak se budu snažit semtam nakouknout;-) Mějte se tu holky hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 19:52
@Mica82 píše:
Tý jo, kadeřnice ti spálila vlasy před svatbou? Tak to jsi musela být strašně zoufalá a naštvaná. Šel ti potom vůbec vytvořit účes?

Já mám vlasů hodně, ale jsou jemné…vitamínů se bojím, protože jsem zároveň i docela chlupatec (červnovláska), tak aby mi po lécích nezačaly ještě kvalitněji růst chlupy :lol: :lol: :lol:

A co se týče gelových nehtů…tak tím jsem si prošla taky. Ale dnes, s odstupem času musím říct, že není nic hezčího než mít přirozené, ostříhané nehty, třeba jen s bezbarvým lakem.
A toho času stráveného na nehtařském křesle…díky, už ne.

No myslela jsem, že jí jednu střihnu, baba blbá! Ale pak jsem četla na diskuzích, že nejsem první, které spálila vlasy, takže je na to asi odbornice :cert: No, musela jsem si koupit vlasy na klipsy, jinak by mi nic moc nešlo udělat. Takže mám na fotkách krásné dlouhé vlnité vlasy :D
Vlasy mám jemné a mám jich celkem málo, měla jsem nějaké čínské byliny a po těch mi dokonce rostly i nové :kytka: Ale ty vitamíny byly dost drahé, tak teď kupuju v lékárně. Včera jsem byla u kadeřnice a říkala, že si mi hodně zlepšily, jsou zdravější a už i rostou, tak dobré :-)

Přesně tak, teď mosím krátké, bezbarvým lakem nalakované nehty a je to fakt pěkné. Ještě se některé teda třepí, ale ty co jsou zdravé vypadají hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 19:55
@Mica82 píše:
@Iv83 jojo, taky jsme si prošli obdobím sexu na povel…to asi ale každý pár, který se už delší dobu snaží.
Jinak zítra jedeme na dovolenou do Tater :dance:, tak se budu snažit semtam nakouknout;-) Mějte se tu holky hezky :kytka:

Júú, ty se máš, užijte si dovolenou :)
Taky jsme nějakou dobu provozovali sex na povel a byla to hrůza. Ani jeden z nás si to neužíval a nebylo to nic moc. Teď to necháváme takové volné, jenom když teď byla ovulace, tak zrovna byla i chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.6.14 18:06

Ahoj holky, zdravím po víkendu! :mavam:
Víkend byl docela náročný, samá oslava a grilovačka, ale bylo to tak fajn odreagování mezi příjemnýma lidma. Jen se mi nedělní večer musel trošku pos.at :cert: Spíš se pos.ala pračka a vyplavila celou koupelnu, tak jsem v půl 12 v noci ještě likvidovala prádlo ručně a vytírala :cert: No, ale měla jsem už dávno slíbeno od miláčka, že až odejde pračka, tak pořídíme set pračku a sušičku, co se staví na sebe, tak můj milý bez řečí začal ještě v noci surfovat a shánět, dneska jsme vybrali a zítra nám to dovezou. A našetřený prašule zase letí :mrgreen: Tak si teda říkám, že máme už po rekonstrukci, domácnost zařízenou, sušičku na cestě, tak kde to mimino teda jako je? :lol: :lol: :lol: Je pravda, že z pokojíku má zatím skladiště, ale na tom se brzy taky mákne. Jinak jsem si v sobotu ňuchňala 2 měsíční miminko kámošky, nádhera. Jo a taky jsem se na jedné oslavě seznámila s kočkou, co dělá akupunkturu, tak ráno po oslavě všechny kolem napíchala, na odbouráni alkoholu a únavy, tak jsem jí poprosila, ať mi píchne jehlou nějaký bod na mimino, tak mi napíchla hlavu, že to prý půjde. :think: Jen je škoda, že nebývá v ČR, bych chodila častěji. Únavu úplně odstranila a zbytek se uvidí. S chlapem jsme se pak smáli, že jsem opíchaná na tolika místech, že by bylo, aby to nevyšlo :pankac:
Holky zkoušely jste některá akupunkturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.7.14 11:25

@Iv83
Ahoj po víkendu :mavam: Grilovačky bych si taky nechala líbit :pankac:
Tý jo, neděli jsi měla náročnou, ale tak aspoň z toho vytřískáš novou pračku a sušičku :-) My máme taky (akorát ne nad sebou, máme totiž hodně úzkou pračku kvůli místu v koupelně) a sušičku máme v kuchyni, tak prádlo přenáším. Ale nevadí, jsem strašně ráda, že ji mám, je to velká úspora času a hlavně jsem už tak rok nežehlila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.7.14 11:29
@Iv83 píše: S chlapem jsme se pak smáli, že jsem opíchaná na tolika místech, že by bylo, aby to nevyšlo :pankac:
Holky zkoušely jste některá akupunkturu?
:lol: no to by bylo, aby nebylo
Akupunkturu jsem ještě nezkoušela, ale už jsem o ní přemýšlela. Kamarádka mně dala tip na nějakou paní z Brna, co se zabývá kineziologií a vším možným, tak jsem jí volala a jsem objednaná na příští týden. No tak jsem zvědavá, co se mnou bude dělat. Sezení bude trvat 2 - 3 hodiny, celkem dlouho. Ale už pomohla k mimi 5kámoškám ze 6, tak proč to nezkusit :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.7.14 11:31

Jinak hlásím, že včera přijela MS :zed: tak si užívám bolesti břicha, ani nevylézám ven. Další kolo před námi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.7.14 23:04

@kasinka
Ahoj, já se dostala až teď k PC. Tak mi potom musíš dát vědět, jaký to sezení s paní z Brna bylo a co s Tebou dělala. Mě ta akupunktura docela zajímá a ráda bych si ji zopakovala, ale chtěla bych to na doporučeni od někoho a nejlépe v oboru studovaného, protože si myslím, že by nezkušený mohl i ublížit. Moje lokalita je taky Brno :mavam:
S tou MS mě to mrzí :hug: Pokaždý když dorazí, tak si říkám, že je to nespravedlivý :cert: Člověk se snaží, někdy třeba ani né a furt nic. :zed: Bolesti břicha taky znám, ale naštěstí mě berou jen první den a s jednou růžovou pilulkou se to dá. Zase si říkám, že je lepší, když MS přichází sama a plus mínus 2dny pravidelně, než vůbec.
Na sušičku se těším :dance: A brali jsme na sebe komplet, protože při rekonstrukci jsme v chodbě udělali výklenek akorát na šířku pračky, kam jsme nechali natáhnout vodu a odpad a elektriku. Na pračku v koupelně nezbylo místo. Zítra jdu zase pařit, kolegové slaví narozeniny, já z toho snad nevyjdu :roll: Navíc vím, že poteče slivovice proudem, tak snad nebude v álejích :poblion: :lol:

Holky taky to máte vždy přes léto tak nacpaný různýma akcema? Já to dávala dohromady a zjistila jsem, že nejdříve volný víkend bez nějaké oslavy nebo grilovačky budu mít zatím až v druhé půlce srpna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.7.14 11:11

@Iv83
Jasně, dám vědět, jdu k té paní 10. 7. Uvolnil se jí termín, měla jsem štěstí, protože jinak se k ní objednává 2 měs. předem :)

Myslím, že akupunktura taky může pomoct, ale jak říkáš, chce to najít odborníka. Na různých diskuzích na netu bys mohla někoho najít.

Máš štestí, že tě bolí jen 1. den, to já si vychoutnávám 5 - 6 dní bolesti, polykám spousty Brufeinů a pak jsem schopná jakž takž fungovat. Mám teď nového gyn Dr a ten mi doporučil kapky Femigard. Beru je teprve pár dní, ale musím říct, že jsem měla bolesti jen 1 den a pak jsem si dala jen Panadol a je klid :palec: :palec: Nevím, jestli je to těma kapkama, ale jsem fakt ráda, že můžu fungovat a napřecpávat se práškama :)

Sušička je výborná věc! Určitě ji oceníš :-) Tak to je super, že vám to šlo zabudovat na chodbu. My máme maličkou chodbu a není tady ani zásuvka - to mě trochu překvapilo, je to nový byt. Ale tak nechali jsme si dodělat pracovní pult do kuchyně a tam jsme dali i sušičku :)

Ty pořád paříš!! To je paráda :lol: :jazyk: Jen si užívej, když jsem bydlela v Brně, tak jsem taky pořád někde lítala :pankac: :pankac: :pankac: To byly časy! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.7.14 01:01

@kasinka
Ještě mě napadlo na ty MS bolesti, že mi pomáhal čaj z kontryhelu. Holky tady píší, že se má užívat od MS do ovu, ale já ho pila jeden čas celé cykly a aspoň teda u mne výsledkem byly skoro žádné bolesti. Jen to chce čas, jsou to bylinky. Lepší než polykat ve velkým růžové pilule :pankac: Jinak kontryhel si občas uveřím, ale nijak to nehrotím, protože sliznici mám dobře vysokou a po kontryhelu mi připadlo, že jsem měla MS o dost silnější, což byl opruz :roll:

Femigard není špatný, přijde mi tak nějak nastejno s gynexem. K miminu mi nepomohlo ani jedno, ale cykly po něm ukázkové, pravidelné a s menšími bolestmi.

Teď mi dovalila tchýně od nějaký firmy fitotonik a vitatonik, prý by to mohlo pomoct. Beru to pár dní, tak uvidím. Fitotonik by měl tělo celkově srovnat a ten vitatonik obsahuje B2, B6 v denní dávce a co mě dorazilo, tak B12 listovku s obsahem 5200 jednotek, kdy klasická listovka při plánování rodičovství má max 800 jednotek tý denní dávky 8o Ještě že se listovkou nedá předávkovat, bych pak mohla zezelenat :mrgreen: Je teda pravda, že se po tom cítím líp a mám jako by více energie. Muž to taky bere a působí to na něj stejně.

Sušičku i pračku už mám zabydlenou, večer mi ji muž s tchánem stěhovali a zapojovali do sebe. Pračku jsem zatím pustila na prázdno, ať se propláchne, zítra mám dopo volno, tak z rána mrsknu vyprat ručníky a na zkoušku vysušit. Jen mám strach, že se mi v sušičce některé oblečení srazí. Nesnesu na hadrech cedulky, koušou mě, tak je stříhám a teď jsem v pasti, protože nevím, co můžu do ní dát a co ne :idea: Asi to vyzkouším a přinejhorším budu mít důvod obměnit šatník :mrgreen:

Zítra valíme se známýma na víkend pod stan, počasí má být krásný, tak si užijeme srandu. Teď fakt pořád paříme, ale zase si říkám, že je to lepší, než nuda a užírat se myšlenkama. Vždycky když nemám co dělat a mám třeba volno, tak se v tom plácám a utápím se. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.7.14 01:07

Ahoj holky, sice jsem trochu složitější případ, ale ráda se k vám přidám - čekám na IVF, jsem po 4tém potratu. IVF se doporučuje pokud se nedaří otěhotnět rok a dr v CARu mi říkal ať na nic nečekám, že po 35 roce začíná působit ženská sterilita - neříkal to proto, aby ze mě měl prachy, bylo domluveno, že budu těhotnět přirozeně. Na jednu stranu ano je to byznys, ale na druhou stranu pomáhají hodně párům. Jinak všem držím palce, ať najdou brzy // :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.7.14 01:09

@kasinka whou na kineziologii chci taky jít - gyndařka mi to doporučila - jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.7.14 06:46
@Iv83 píše:
@kasinka
Ještě mě napadlo na ty MS bolesti, že mi pomáhal čaj z kontryhelu. Holky tady píší, že se má užívat od MS do ovu, ale já ho pila jeden čas celé cykly a aspoň teda u mne výsledkem byly skoro žádné bolesti. Jen to chce čas, jsou to bylinky. Lepší než polykat ve velkým růžové pilule :pankac: Jinak kontryhel si občas uveřím, ale nijak to nehrotím, protože sliznici mám dobře vysokou a po kontryhelu mi připadlo, že jsem měla MS o dost silnější, což byl opruz :roll:

Femigard není špatný, přijde mi tak nějak nastejno s gynexem. K miminu mi nepomohlo ani jedno, ale cykly po něm ukázkové, pravidelné a s menšími bolestmi.

Kontryhel jsem taky jednu dobu pila, od MS do OVU, měla jsem trošku menší bolesti, ale přesně jak ty, silnější MS :cert:
Femigard zatím super, Dr. mi řekl, že je jenom na srovnání cyklu a proti bolestem. Ale holky někde psaly, že jim pomohl i k // No uvidíme, zkusit se má všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.7.14 06:48
@Iv83 píše:
@kasinka
Fitotonik by měl tělo celkově srovnat a ten vitatonik obsahuje B2, B6 v denní dávce a co mě dorazilo, tak B12 listovku s obsahem 5200 jednotek, kdy klasická listovka při plánování rodičovství má max 800 jednotek tý denní dávky 8o Ještě že se listovkou nedá předávkovat, bych pak mohla zezelenat :mrgreen: Je teda pravda, že se po tom cítím líp a mám jako by více energie. Muž to taky bere a působí to na něj stejně.

To jsou koňské dávky listovky 8o :-O Aby jsi pak neměla paterčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.7.14 06:52
@Iv83 píše:
@kasinka

Sušičku i pračku už mám zabydlenou, večer mi ji muž s tchánem stěhovali a zapojovali do sebe. Pračku jsem zatím pustila na prázdno, ať se propláchne, zítra mám dopo volno, tak z rána mrsknu vyprat ručníky a na zkoušku vysušit. Jen mám strach, že se mi v sušičce některé oblečení srazí. Nesnesu na hadrech cedulky, koušou mě, tak je stříhám a teď jsem v pasti, protože nevím, co můžu do ní dát a co ne :idea: Asi to vyzkouším a přinejhorším budu mít důvod obměnit šatník :mrgreen:

Jo, ručníky jsou po sušičce krásně heboučké, jako vyprané v Lenoru :D Některé věci se mi srazily, myslím, že byly ze 100 % bavlny, ale přesně nevím, protože cedulky taky hned z obchodu stříhám :) Ale tak aspoň jsem měla důvod koupit si novou mikinu a nějaké to tričko. Akorát se mi srazily - nebo spíš zkrátily- dvoje rifle - zrovna takové, co ráda nosím. Tak je nosím přehnuté a jsem IN :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí