Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Muflu Ahojky. Ještě jsem „netestila“, řekla jsem si že naostro až zítra. Abych to upřesnila: testila jsem ale než se to začalo zbarvovat, tak jsem si řekla že počkám do zítřka. ![]()
Tak jsem ho rychle strčila zpět do obalu a ani se na něj nepodívala. Zítra ráno udělám ještě jeden a pak mrknu na oba. ![]()
No jsem fakt zvědavá, dnes jsem 15 Dpo a ms nikde, ani sebemenší náznak (bolesti nikde, hlen nikde). ![]()
Ve čtvrtek jsem měla asi hodinu citlivější prsa ale pak zas nic. No a ve středu a dnes je mi nějak zvláštně, ani zle ani špatně ale cítím se tak nějak jinak.
Nevím, třeba si to vsugerovávám…, kdo ví. ![]()
Vydžíš taky do zítra? ![]()
Mooooc držím pěstičky. ![]()
@merlose tobě taky moc držím pěstičky. ![]()
Já to měla dostat včera a zatím nic. ![]()
@Lucifer 84 teda ty máš nervy
to bych nevydržela ![]()
jestli v noci nedojde mrcha tak testnu, i když by měla dojít spíš zítra nebo v pondělí, ale 14dpo už by měl být vidět aspoň duch, tak aspoň už nebudu zbytečně doufat
já si myslím, že mám asi problém s funkcí žlutého tělíska, proto špiním
19 jdu k tomu novému dr, tak to hned s ním pořeším a třeba mi předepíše utrogestan
@Muflu Taky se divím. ![]()
A tak třeba nás ty testíky zítra překvapí a už ti nebude muset ani nic předepisovat. ![]()
A kdy se chystáš testovat, hned ráno?
Už začínám být docela nervózní. ![]()
Držím pěstičky ![]()
@Lucifer 84 já ráno bílo, je mi z toho smutno
hodně jsem tomu tento měsíc věřila, ale asi mám opravdu problém s funkcí žlutého tělíska, když tak dlouho před ms špiním
takže v nejbližších dnech očekávám mrchu
![]()
a co ty, u tebe tomu věřím víc ![]()
@Muflu Ahojky. Tak to mě moc mrzí
ale kdo ví, zkus testík ještě za pár dní. Některé holky měly prvního ducha až 16 dpo.
Budu na tebe moc myslet, ať nedorazí. ![]()
Jinak já se nemohla ráno ani namalovat jak se mi nervozitou třepaly ruce a teď se mi třepou ještě mnohem víc! Já ho asi našla, já ho tam mám!
![]()
Nechci to zakřiknout, ani tomu nemůžu uvěřit. ![]()
Jsem prostě v šoku.
Po 5 minutách tam byl jen duch ale po zaschnutí //.A je slaboučkej i na tom včerejším testu. ![]()
@Lucifer 84 to je krásné
navíc máš zpoždění, takže můžu potichounku gratulovat
aspoň někomu to vyšlo
![]()
@Lucifer 84 Krásná zpráva! Pevně doufám, že duch bude sílit! Moc ti gratuluju!!! ![]()
Holky moooc děkuju.
Snad bude jen sílit. Pořád tomu nemůžu uvěřit a to jedem zítra pro výsledky těch testů. ![]()
Vložím foto. ![]()
@Lucifer 84 Tak gratulace:)))to se krasne cte
ja uz prestavam verit ze ty // existuji ![]()
@Muflu Myslíš?
Mě už to začíná pomalinku připomínat tu vysněnou dálnici jak tu některá psala. ![]()
Snad bude vše o. k. ![]()
A moooc děkuju.
Snad se i tobě brzy zadaří. ![]()