Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36556
18.4.13 13:28
@roksy25 píše:
Mě to taky štve a co mě přímo vytáčí je když se začíná plnit bus a důchodci s těma svými vozíky a taškami sednou na čtyřsedačku(sedačky po dvou naproti sobě) do uličky a rázem ubudou další tři místa a nehodlají uhnout. Pak všichni vlají v uličce a důchodci sedí na poloprázdných sedačkách.. Jako chápu, že to nemají jednoduché, všechno je bolí a tak,, ale někdy jsou to vážně sobci. Už se mi kolikrát stalo, že bylo dost sedaček volných, ale oni chtěli zrovinka to kde jsem seděla já..

Tak zrovna tohle je klasická urban legend. Pokud je plný bus, prostě se nestane, že by někdo měl vyvalené tašky a neuhnul, vždycky se někdo ozve (často já), že si tam chce sednout.

• načítám...
3284
18.4.13 13:31
@MiskaKosa píše:
Ale to nedělají jen důchodci. Hrnou se na to všichni bez rozdílu věku jak kobylky a s prominutím žerou obouruč :mrgreen: :lol: :D Specialita Čechů… jak je jednou něco k jídlu zadara, tak hoooonem, ať je co nejvíc… Nechápu to. Já bych se na to mohla vykašlat. Zvlášť když tu věc ani koupit nechci :nevim:

já se na to nikdy moc nehrnu, raději dělám že to nevidím, já se stydím si tam takhle něco vzít, abych nevypadala jak nenažraná :) a naopak i trochu obdivuji lidi, co to tam vyjídají, jakože se nestyděj :D

• načítám...
20296
18.4.13 13:33

@Šalvějka Za to jsem tady už jednou dostala pojeb, ale dělám to taky :mrgreen: A dělám to tak od té doby, co jsem se propíchnuté a očuchané, evidentně zkažené maso, snažila vrátit prodavači a on mi ledabyle oznámil ať ho dám do pultu a najdu si jiné.

A dělám to proto, protože maso opravdu není levná záležitost a mnohokrát se mi stalo, že jsem si ho donesla domů, lístek dávno v rici a já jdu vařit a zjistím, že smrdí jak sto hoven. A nevím jak ty, ale já v obchodě nechytnu balík masa a nehodím ho do koše abych si nevšimla díry - já ji teda dělám klíčem - není malinká :mrgreen: ale vždycky obhlížím, zda není zelené atd.
Každopádně mou díru by si rozhodně nepřehlídla :mrgreen:

• načítám...
36556
18.4.13 13:34
@MiskaKosa píše:
Ale to nedělají jen důchodci. Hrnou se na to všichni bez rozdílu věku jak kobylky a s prominutím žerou obouruč :mrgreen: :lol: :D Specialita Čechů… jak je jednou něco k jídlu zadara, tak hoooonem, ať je co nejvíc… Nechápu to. Já bych se na to mohla vykašlat. Zvlášť když tu věc ani koupit nechci :nevim:

Ale ochutnávka není něco navíc pro ty, co si chtějí věc koupit, měla by být pro ty, kteří ji neznají, aby mohli ochutnat vzorek. Ale je vidět, jak se tady uvažuje.

Já třeba v ČR na ochutntnávky nereaguju. V západní Evropě je ochutnávka prostě o tom, že chtějí ukázat nový produkt (alespoň z toho mám ten pocit). Tady je to citová vydíračka podobného typu jako prodejci hrnců jen v menším (když už jste ochutnali, musíte si koupit, copak jste vyžírka, hm?).

Takže když

• načítám...
20296
18.4.13 13:34

Haha dočítám, to bude zase po mém příspěvku jízda :mrgreen:

• načítám...
5420
18.4.13 13:38

@Bábrdl Bohužel mě už se to stalo kolikrát, že i když je někdo poprosil tak nemínili uhnout..Oni chtějí sedět v uličce, oni sice někdy nabídnou a´t si tam vlezete, ale dostat se přes ně je fakt někdy nemožný. A nejlepší je když si sednou dvě naproti sobě a začnou drbat a někdy komentují ostatní…

• načítám...
2256
@Šalvějka píše:
já se na to nikdy moc nehrnu, raději dělám že to nevidím, já se stydím si tam takhle něco vzít, abych nevypadala jak nenažraná :) a naopak i trochu obdivuji lidi, co to tam vyjídají, jakože se nestyděj :D

To máma trochu stejný pocity. Jim je to asi jedno… :-D hlavně že to požerou :-D a ještě si jdou 3× přidat. A už vůbec jim nevadí, že jsou to třeba uzeniny, kde je fronta třeba 20ti lidí ( třeba v pátek odpoledne, sobota a neděle to jsou infarktový stavy v Globu), a oni se natahují přes ty lidi k tomu salámu co je položený nahoře na těch sklech. To už ale nevydýchávám a kolikrát už jsem pár lidí seřvala, jelikož mi to není příjemný, když tam člověk stojí nemá kam uhnout a furt se někdo sápe po ochutnávkách. a že ti lidi kolikrát nevoní, tak to tu nemusím ani zmiňovat :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
K.Black
@Bábrdl píše:
Ale ochutnávka není něco navíc pro ty, co si chtějí věc koupit, měla by být pro ty, kteří ji neznají, aby mohli ochutnat vzorek. Ale je vidět, jak se tady uvažuje.

Já třeba v ČR na ochutntnávky nereaguju. V západní Evropě je ochutnávka prostě o tom, že chtějí ukázat nový produkt (alespoň z toho mám ten pocit).Tady je to citová vydíračka podobného typu jako prodejci hrnců jen v menším (když už jste ochutnali, musíte si koupit, copak jste vyžírka, hm?).

Takže když

tak s tím nesouhlasím, ochutnávky mají buď na pultu, např uzeniny nebo jsou ty různý stánky po obchoďáku a moje děti jsou ochutnávači, kolikrát se za ně i stydím :lol: a nikdy se na ně nikdo neksiftil, že by se to mělo koupit, naopak hostesky bývají příjemné.

• Upravit
36556
@RyBANA píše:
Haha dočítám, to bude zase po mém příspěvku jízda :mrgreen:

Tak si kupuj maso u řezníka, tam ho můžeš očichat :nevim: To co děláš se blíží krádeži, znehodnotíš nějaký výrobek.

• načítám...
36556
18.4.13 13:40
@K.Black píše:
tak s tím nesouhlasím, ochutnávky mají buď na pultu, např uzeniny nebo jsou ty různý stánky po obchoďáku a moje děti jsou ochutnávači, kolikrát se za ně i stydím :lol: a nikdy se na ně nikdo neksiftil, že by se to mělo koupit, naopak hostesky bývají příjemné.

JJ, na tebe se usmívají a pak na emiminu píšou „byla tady ženská a ta těm fakanům nic neřekla, vrhli se na to jak kobylky“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
20296
18.4.13 13:41
@Bábrdl píše:
Tak si kupuj maso u řezníka, tam ho můžeš očichat :nevim: To co děláš se blíží krádeži, znehodnotíš nějaký výrobek.

No vedoucí obchodu si to nemyslí, takže já opravdu nemám černé svědomí ani pocit z krádeže 8) Navíc se jen tak řezníkovi nedostanu a maso kupuji téměř každý den.

• načítám...
3284
18.4.13 13:42

@RyBANA ale joo, já vím, že maso opravdu není zadarmo, ale mě hlavně naštval princip, že ho tam prostě i s tou dírou vrátěj zpátky. joo obal si vždycky prohlídnu, takže asi bych tu dírku nepřehlídla, ale vím že jsou lidi co takhle znehodnotí i dobrej výrobek, jen proto že si chtěli čichnout a zrovna jim nevonělo, přitom mohlo být absolutně v pořádku. Prodavačova reakce je teda drsná, pak nemáme být odpadištěm európy :roll: bych mu to maso omlátila o hlavu (v přeneseném slova smyslu ;) )

• načítám...
36556
18.4.13 13:43
@RyBANA píše:
No vedoucí obchodu si to nemyslí, takže já opravdu nemám černé svědomí ani pocit z krádeže 8) Navíc se jen tak řezníkovi nedostanu a maso kupuji téměř každý den.

Nemyslí? takže si myslí, že je v pohodě to propíchnout? Ty to děláš před ním, nebo ti to propíchne on?

Stále se je co učit, zdá se.

• načítám...
2256
18.4.13 13:44
@RyBANA píše:
@Šalvějka Za to jsem tady už jednou dostala pojeb, ale dělám to taky :mrgreen: A dělám to tak od té doby, co jsem se propíchnuté a očuchané, evidentně zkažené maso, snažila vrátit prodavači a on mi ledabyle oznámil ať ho dám do pultu a najdu si jiné.A dělám to proto, protože maso opravdu není levná záležitost a mnohokrát se mi stalo, že jsem si ho donesla domů, lístek dávno v rici a já jdu vařit a zjistím, že smrdí jak sto hoven. A nevím jak ty, ale já v obchodě nechytnu balík masa a nehodím ho do koše abych si nevšimla díry - já ji teda dělám klíčem - není malinká :mrgreen: ale vždycky obhlížím, zda není zelené atd.
Každopádně mou díru by si rozhodně nepřehlídla :mrgreen:

Tak to je tvůj problém, že si neschováš účtenku… mě když se stalo, že jsem koupila zkažené maso, pokaždé mi ho vyměnili, nebo vrátili peníze… a pokud někdo dělá do obalů s masem díry, tak je to prasárna a měl by dostat tak akorát přes držku! A chytnout u toho děravění toho člověka, tak být vedoucím marketu, prohrabu to celý a nechám ho to všechno poškozený zaplatit! I kdybych měla volat policajty. To je prostě humus a nedělá se to. Stejně jako nakousnout ovoce a dát ho do regálu. :nevim: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
2256
18.4.13 13:46
@Bábrdl píše:
:potlesk: :palec:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová