Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sofiel
18.4.13 20:27

@Mauzik2 no jako napadnout mě malý zmetek, tak ho nakopnu tak, že odletí na Mars, ale u větších psů by možná pomohly klíče (ale než je najdu).. Ale ještě jsem neviděla velké plemeno na volno :nevim:

• Upravit
303
18.4.13 20:27

:-) no, já je pouštím sednout, i když jsem na pokraji sil…jsem tak holt vychovaná
Ale taky mě štvou, že vykoupí veškeré slevy - zvlášť, když někteří si naberou 20ks másla, 10ks kuřat atd…nojo, ale třeba taky budeme takoví. Nebo, když je akce, musíme si holt i s dětma přivstat a jít do fronty hodinu před otvíračkou :-)

• načítám...
101503
18.4.13 20:30
@neumisa píše:
o to ale vůbec nešlo… doporučuji dočíst a pak psát…

Já mám dočteno, ale nějak nevidím rozdíl mezi tím, když ten rohlík někdo ochmatá nebo půlku sní… obojí je to před zaplacením a po obojím už by neměly jít zpět do prodeje.

• načítám...
1240
18.4.13 20:31
@Mauzik2 píše:
Necetla jsem to cele, ale vcera me taky pekne na*ral jeden dedek. ja jdu s detma, mladsi v kocare, psa na voditku a ksirach u nohy, dedek malyho psa na volno, vlitnul na nas, hned mi vyjel po psovi (mame pitbullku) tak jsem ji vyvesila do vzduchu, aby nahodou toho malyho ratlika nekousla a rikam mu: pane prosim vas, muzete si zavolat svyho psa, je dost neprijemne, ze otravuje lidi a zvirata, ktery o to nestoji..dedek na me hned zacal kricet, ze jsem krava, ze si nemam porizovat psa, kdyz ho nezvladam (to ja mela psa zabezpeceneho a on na volno) a bla bla bla..az jsem mu ve vzteku rekla, ze je starej dedek nad hrobem a doufam, ze potka nekoho, kdo toho jeho psa alespon nakope, nebo rovnou jiny pes ho zakousne..nesnasim tenhle typ duchodcu, co si mysli, ze si z nich kazdy sedne na prdel.. :pocitac:

Takhle mluvíš před dětmi normálně? Já jsem se nejdřív rozčílila, ale pak mi došlo, že jestli takhle mluvíš běžně, tak oni Ti ten slovníček doma jednou s radostí vrátí. Tak aby ses pak nedivila :cert: To, že si pán začal, nikoho neomlouvá!

• načítám...
26230
18.4.13 20:32
@j.a.n.i1 píše:
Já mám dočteno, ale nějak nevidím rozdíl mezi tím, když ten rohlík někdo ochmatá nebo půlku sní… obojí je to před zaplacením a po obojím už by neměly jít zpět do prodeje.

s tím souhlasím - ale o tom ta debata nebyla.

• načítám...
30556
18.4.13 20:34

@j.a.n.i1 v tomhle rozdíl nevidím neochmatávám ani nejím (respektivě moje dítě :mrgreen: ) jen vkládám do košíků, které jsou na to určené, a konzumuji vše až po zaplacení :kytka:

• načítám...
9454
18.4.13 20:37

Tak teda ja patrim do te skupiny kdy nejen dite ale klidne i ja konzumuju potraviny uz v obchode…a pak predkladam u pokladny obaly. Napr. mam zizen a nez se nakoupi velkej nakup tak to vypiju.

• načítám...
36504
18.4.13 20:39

Já se v obchodě ovládám a nic nekonzumuji. Nejsem zvířátko.

• načítám...
Mišanila
18.4.13 20:42
@RyBANA píše:
To bych nedělala - to je tak na rok na tvrdo, těch pár rohlíků bude pěkný kvantum, jestli chodíš do obchodu tak často jak já :mrgreen:

:mrgreen: No třeba mi napaří jen veřejně prospěšné práce a budu v pekárně píct ty sežraný rohlíky. Daně platím poctivě, neperu se s důchodcema o kuřata v akci, tak to by třeba mohla být polehčující okolnost :)

• Upravit
10185
18.4.13 20:43

No teda dámy (některé), to je síla. Troufnu si říct, že přesně ty z vás, které to umějí tak pěkně od plic těm důchodcům nandat, budou v důchodu samy ještě stokrát horší. A debata na téma „půlka rohlíku“ ukradená ročním nevychovaným batoletem, ze kterého tím pádem roste budoucí kriminální živel, tomu se snad musí člověk, kterej má všech pět pohromadě, smát. :D

• načítám...
20296
18.4.13 20:44
@Burj Chalifa píše:
Já se v obchodě ovládám a nic nekonzumuji. Nejsem zvířátko.

Nevím jak u vás, ale u nás zvířata do obchodu ani nesmí.

• načítám...
20296
18.4.13 20:45
@Denisa56 píše:
No teda dámy (některé), to je síla. Troufnu si říct, že přesně ty z vás, které to umějí tak pěkně od plic těm důchodcům nandat, budou v důchodu samy ještě stokrát horší. A debata na téma „půlka rohlíku“ ukradená ročním nevychovaným batoletem, ze kterého tím pádem roste budoucí kriminální živel, tomu se snad musí člověk, kterej má všech pět pohromadě, smát. :D

Tak bacha, aby tě nezavřeli za schvalování skoro trestného činu 8)

• načítám...
36504
18.4.13 20:45
@RyBANA píše:
Nevím jak u vás, ale u nás zvířata do obchodu ani nesmí.

Kdyby směla, konzumovala by hned v obchodě.

• načítám...
35438
18.4.13 20:47
@mikitaa píše:
Tak teda ja patrim do te skupiny kdy nejen dite ale klidne i ja konzumuju potraviny uz v obchode…a pak predkladam u pokladny obaly. Napr. mam zizen a nez se nakoupi velkej nakup tak to vypiju.

Připojím se, taky jsem to kolikrát udělala. Než se dočkám ve frontě na pokladně a než projede velký nákup, děti už řvou. Tak jsem jim dala třeba croissant a na pás položila prázdné obaly. :nevim: Na tom nic zlého neshledávám. Poctivě jsem je zaplatila.

• načítám...
20296
18.4.13 20:49
@Burj Chalifa píše:
Kdyby směla, konzumovala by hned v obchodě.

Tak tomu potom nerozumím, u nás nesmí a přesto je konzumace akceptována. Možná je syn poloopice. Syn poloopice matka skorozloděj, to je rodina, ještě že ten tatínek je jakž takž v pořádku :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová