Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no, já je pouštím sednout, i když jsem na pokraji sil…jsem tak holt vychovaná
Ale taky mě štvou, že vykoupí veškeré slevy - zvlášť, když někteří si naberou 20ks másla, 10ks kuřat atd…nojo, ale třeba taky budeme takoví. Nebo, když je akce, musíme si holt i s dětma přivstat a jít do fronty hodinu před otvíračkou ![]()
@neumisa píše:
o to ale vůbec nešlo… doporučuji dočíst a pak psát…
Já mám dočteno, ale nějak nevidím rozdíl mezi tím, když ten rohlík někdo ochmatá nebo půlku sní… obojí je to před zaplacením a po obojím už by neměly jít zpět do prodeje.
@Mauzik2 píše:
Necetla jsem to cele, ale vcera me taky pekne na*ral jeden dedek. ja jdu s detma, mladsi v kocare, psa na voditku a ksirach u nohy, dedek malyho psa na volno, vlitnul na nas, hned mi vyjel po psovi (mame pitbullku) tak jsem ji vyvesila do vzduchu, aby nahodou toho malyho ratlika nekousla a rikam mu: pane prosim vas, muzete si zavolat svyho psa, je dost neprijemne, ze otravuje lidi a zvirata, ktery o to nestoji..dedek na me hned zacal kricet, ze jsem krava, ze si nemam porizovat psa, kdyz ho nezvladam (to ja mela psa zabezpeceneho a on na volno) a bla bla bla..az jsem mu ve vzteku rekla, ze je starej dedek nad hrobem a doufam, ze potka nekoho, kdo toho jeho psa alespon nakope, nebo rovnou jiny pes ho zakousne..nesnasim tenhle typ duchodcu, co si mysli, ze si z nich kazdy sedne na prdel..
Takhle mluvíš před dětmi normálně? Já jsem se nejdřív rozčílila, ale pak mi došlo, že jestli takhle mluvíš běžně, tak oni Ti ten slovníček doma jednou s radostí vrátí. Tak aby ses pak nedivila
To, že si pán začal, nikoho neomlouvá!
@j.a.n.i1 píše:
Já mám dočteno, ale nějak nevidím rozdíl mezi tím, když ten rohlík někdo ochmatá nebo půlku sní… obojí je to před zaplacením a po obojím už by neměly jít zpět do prodeje.
s tím souhlasím - ale o tom ta debata nebyla.
@j.a.n.i1 v tomhle rozdíl nevidím neochmatávám ani nejím (respektivě moje dítě
) jen vkládám do košíků, které jsou na to určené, a konzumuji vše až po zaplacení ![]()
Tak teda ja patrim do te skupiny kdy nejen dite ale klidne i ja konzumuju potraviny uz v obchode…a pak predkladam u pokladny obaly. Napr. mam zizen a nez se nakoupi velkej nakup tak to vypiju.
@RyBANA píše:
To bych nedělala - to je tak na rok na tvrdo, těch pár rohlíků bude pěkný kvantum, jestli chodíš do obchodu tak často jak já
No třeba mi napaří jen veřejně prospěšné práce a budu v pekárně píct ty sežraný rohlíky. Daně platím poctivě, neperu se s důchodcema o kuřata v akci, tak to by třeba mohla být polehčující okolnost ![]()
No teda dámy (některé), to je síla. Troufnu si říct, že přesně ty z vás, které to umějí tak pěkně od plic těm důchodcům nandat, budou v důchodu samy ještě stokrát horší. A debata na téma „půlka rohlíku“ ukradená ročním nevychovaným batoletem, ze kterého tím pádem roste budoucí kriminální živel, tomu se snad musí člověk, kterej má všech pět pohromadě, smát. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Já se v obchodě ovládám a nic nekonzumuji. Nejsem zvířátko.
Nevím jak u vás, ale u nás zvířata do obchodu ani nesmí.
@Denisa56 píše:
No teda dámy (některé), to je síla. Troufnu si říct, že přesně ty z vás, které to umějí tak pěkně od plic těm důchodcům nandat, budou v důchodu samy ještě stokrát horší. A debata na téma „půlka rohlíku“ ukradená ročním nevychovaným batoletem, ze kterého tím pádem roste budoucí kriminální živel, tomu se snad musí člověk, kterej má všech pět pohromadě, smát.
Tak bacha, aby tě nezavřeli za schvalování skoro trestného činu ![]()
@RyBANA píše:
Nevím jak u vás, ale u nás zvířata do obchodu ani nesmí.
Kdyby směla, konzumovala by hned v obchodě.
@mikitaa píše:
Tak teda ja patrim do te skupiny kdy nejen dite ale klidne i ja konzumuju potraviny uz v obchode…a pak predkladam u pokladny obaly. Napr. mam zizen a nez se nakoupi velkej nakup tak to vypiju.
Připojím se, taky jsem to kolikrát udělala. Než se dočkám ve frontě na pokladně a než projede velký nákup, děti už řvou. Tak jsem jim dala třeba croissant a na pás položila prázdné obaly.
Na tom nic zlého neshledávám. Poctivě jsem je zaplatila.
@Burj Chalifa píše:
Kdyby směla, konzumovala by hned v obchodě.
Tak tomu potom nerozumím, u nás nesmí a přesto je konzumace akceptována. Možná je syn poloopice. Syn poloopice matka skorozloděj, to je rodina, ještě že ten tatínek je jakž takž v pořádku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mauzik2 no jako napadnout mě malý zmetek, tak ho nakopnu tak, že odletí na Mars, ale u větších psů by možná pomohly klíče (ale než je najdu).. Ale ještě jsem neviděla velké plemeno na volno