Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Tomu podfuku nevěřím. To jsou takové konspirační teorie.
Tak holt Jitka bude muse zatančit ve finále nejlépe a bude muset být v hlasování diváků druhá, pokud ne, tak to prostě Pavlásek asi vyhraje.
také tomu nevěřím, že by to byl podfuk, jen jsem napsala, co jsem přečetla ![]()
@mojmira píše:
také tomu nevěřím, že by to byl podfuk, jen jsem napsala, co jsem přečetla
Jj, jasný.
@mojmira píše:
také tomu nevěřím, že by to byl podfuk, jen jsem napsala, co jsem přečetla
Na každém šprochu pravdy trochu. ![]()
Tohle se objevilo na diskusi SD
divák 6. 12. 2015 08:51
*Lukáš Pavlásek
Předpokládám, že jste si asi už všimli, že tento podzim tančím v taneční soutěži celebrit Stardance 2015. Myslel jsem, že mi to půjde alespoň trochu, ale zdá se, že mi to nejde vůbec, tak alespoň každý tanec tančím po svém a mám pocit, že s mou taneční partnerkou Lucií Hunčárovou postupně vytváříme nějaký nový taneční styl PavlasekDance. Pokud nás chcete podpořit, nebuďte srabi a posílejte SMS ve tvaru SD 6 na telefonní číslo 906 11 13. Bude to ještě tanec (nebo alespoň něco podobného)!*
Pisatel je dobrý provokatér, mezi tolika negativními příspěvky.
@bronick píše:
Beru ho jako komika. Jako cizi nestesti bych to teda fakt nenazvalaBavi ho to. Precti si ten rozhovor, co jsem sem dala…Neber to tak vazne.
No jasne, to chapu a komikum se taky smeju. Ovsem jen v pripade, ze predvadi nebo rikaji neco vtipnyho. Coz teda Pavlaskuv tanec neni ani omylem. Reci jo, tem se smeju, ale u toho pohybu se spis stydim za nej.
Je fajn, ze ho to aspon bavi, kdyz uz to nebavi nektere tv divaky..
Jinak nevim, proc bych SD nemela brat vazne ![]()
Az budu chtit brat neco nevazne, tak si pustim cundrkantrysou nebo podobnej odpad, ale spolecensky tanec chci brat vazne, s nejakou urovni.
Samozrejme, ze se z Pavlaska nezhroutim, ale mrzi me, ze se to cele timto nejak shazuje..
Tak jsem si teď řikala, že se tady pozastavujeme nad tim, že Pavlásek pořád jede dál, ale kdo z nás tam hlasuje? Budeme asi muset příště zahlasovat co?
@medun píše:
Tak jsem si teď řikala, že se tady pozastavujeme nad tim, že Pavlásek pořád jede dál, ale kdo z nás tam hlasuje? Budeme asi muset příště zahlasovat co?
Včera jsem poslala 5 sms, ale ne Pavláskovi.
@medun píše:
@MUFICE 5 sms? Tyjo tak já příště taky pošlu.
Poslala jsem Jitce a Marušce. Můžeš posílat hned, hlasování se počítá za celý týden.
@MUFICE jaké mají SD? Šestka je Pavlásek, sedmička Maruška a Jitka? RAdek je tuším 10.
@Meha píše:
@blobfish Děkuju moc za objasnění, tak konečně vím, jak to je.A myslíš, že fakt Pavlásek dostává od diváků nejvíce hlasů?
Ale asi to tak bude muset být, jinak už by vypadl.
No, zaprvé je spousta lidí, kteří to sledují, ale hlas by nikdy neposlali (jako třeba já). Zadruhé hlasy pro ty, kteří tam něco předvádějí, se tříští - někdo hlasuje pro Jitku, někdo pro Marušku, někdo posílá hlasy oběma (ale ne tolik pro každou z nich). Lukáš asi bude mít stabilní základnu hlasujících. Když sleduju ty hysterické reakce, počítám, že jednak lidé budou posílat ještě víc „antipavláskovských“ hlasů, na druhou stranu počet hlasů pro Lukáše se ještě zvýší - jednak proto, že finále je už tak blízko, jednak je pro spoustu lidí určitě legrace sledovat, jak se někteří hroutí z toho, že tam pořád ještě je
A mobilní operátoři si mnou ruce ![]()
Vážně, spousta lidí se na fórech nechává slyšet, že je tahle řada průšvih - jsem přesvědčená o tom, že z pohledu lidí, kteří za tím pořadem stojí, je právě tahle řada mimořádně úspěšná.
@Ha-ni píše:
@MUFICE jaké mají SD? Šestka je Pavlásek, sedmička Maruška a Jitka? RAdek je tuším 10.
Jitka je SD 5.