StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10859
2.12.24 18:28
@Iv.Sa. píše: Více

Mne to jeji „bychom“ prislo vtipne, ze to je schvalne, jakoze je ta ucitelka z Ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.12.24 18:32
@Lily-of-the-valley píše: Více

Je to v souladu s pravidlama prej :nevim: a zas proč ne, jen je škoda Patrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.12.24 18:33
@Venett píše: Více

No hlavne by meli o dil dřív finalovou trojku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.12.24 18:33
@Aspera píše: Více

Spíš v Ulici konečně ukázala, že je dobrá herečka a udělala ji svým způsobem zajímavější, což by jí mělo body spíše přidat. Za mě je uvnitř sebe moc vážná, s přílišnou touhou po dokonalosti, co nic neodpouští sobě a druhým jen málo co. Můj subjektivní dojem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.12.24 18:35
@AvajBr píše: Více

No, to by bylo taky divný :mrgreen: ve sportu máš taky náhradníka, třeba v tenise jsou LL, kteří se tam dostanou diky odstoupení někoho.. V biatlonu třeba do hromadnýho startu nastupuje 30 nejlepších, ale dostane se i horší, kdyz někdo odstoupí.. Takže je to běžný, ze ten další v pořadí se posouvá na, postupovou pozici, když někdo předním odstoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.12.24 18:38

Možná, ale ona má, zda se mi, dlouhodobě hodně odpůrců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.12.24 18:39
@Tarena píše: Více

Navíc ho opravila správně :lol: a spis sama sobě chtěla trošku odlehčit tu situaci, ji z toho bylo asi nejvíc smutno z těch, co vypadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.12.24 18:44

Tak, všichni se zasmáli, to jo, ale mužské ego jistě dostalo ťafku, a to před více než milionem diváků a celým sálem v přímém přenosu, nechtěla bych být v tu chvíli v tanečníkově kůži, dvě studené sprchy za sebou, vlastně celkem tři. No, snad mají šanci to celé vylepšit, ale jejich vzájemná energie není od začátku úplně ideální - ta byla skvělá v párech s Chili a s Ježkem, ti mi tam chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.12.24 18:53

Pak se ale nemůže divit, že ji vyrazili. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.12.24 18:53

Ale byla, viděla jsem par fajn videí, snad ještě před začátkem stardance, myslim, ze si sedli, jen uz to proste nejsou pubertaci ;) to horší mi to přišlo právě v páru v hartlem :lol: ta, tanečnice mi přišla lehce zoufala :lol:
No a mazuch je fajn, i s evou si sedl, bude to takovej ten člověk, co vyzařuje pozitivní energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.12.24 19:07
@a12 píše: Více

Blbnutí na cvičném sále před kamerou a pro kameru, pak sestřih nejlepšího… a přímý přenos s vypjatými chvílemi před porotou, to je u někoho rozdíl a u někoho pohoda na druhou / viz třeba právě Chili s Mazúchem/.
Hodně si také všímám, jak se někdo tváří, třeba i v publiku, jak řadoví diváci, tak VIPky, než ucítí, že jsou v záběru, pak najednou ožijí v nadšení, teprve se usmějí, někdy teprve začnou tleskat.. Kamera dělá s lidmi divy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13826
2.12.24 19:14

Ja vubec nevidela řady, kde vyhrál Dvořák (myslim) a Piskula (taky si nejsem jista). A kde tančila Veronika Khek Kubarova jsem moc nekoukala taky. Ale předtím a potom jsem koukala pokaždé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.12.24 19:25

Tak to bys tu chemii nemohla věřit nikomu. Třeba zrovna chili by asi zvládla dělat, že si rozumí ikdyz to tak není ikdyz videa ma na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3156
2.12.24 19:30
@a12 píše: Více

Chili mi přišla mnohem urputnější než Lucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148415
2.12.24 19:32

To zase bude hejtů jak se tam Vondráčková nacpala a co jim za to dala že se mohla vrátit a podobně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová