Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
31.7.08 07:37

Krásné ráno holky!

SARYKU: moc a moc tě zdravím a mám fakt velikou radost, že TAMTAMY duní emiminem a ty jsi se k nám vrátila – takže už musíme sesbírat zbytek a budeme komplet :D :lol: :wink:
Barunka je nááádherná. :P :D O to víc mám radost, že se jmenuje jako já (v civilu :twisted: :lol: ).
Jsi dobrá, že pracuješ. Já taky sem tam něco - vždyt to známe…ale na HPP za rok.

ZANET: určitě souhlasím, že pro Gioviho bude a je AJ daleko snažší. Takže moc a moc gratuluju a chce to nějak oslavit, že? :wink:

MARKETO: no, kde tě máme, holka??? Počkej, že bys už nám prchla do Uher??? 8) :D :lol:

SASULKO: jak se dnes máš??? Doufám, že nijak netruchlíš!!!! vím, že to včera bylo zklamání a těžko si představit, co jsi si za těch 7 let musela projít, ale opravdu — hlavu vzhůru, ještě není všem dnům konec. Do neděle, bych se na to „vykašlala“ a jela někam do přírody!! (původně jsem chtěla nabídnout koupání, ale vím, že trpíš na záněty, tak to radši ne - leda tak floridská koupel :wink: :lol: )

Holky, MYSKA je stále ještě s Vladěnuškou ve špitále a čekají, až malé pomine žloutenka, pak je už snad konečně pustí. Jinak jsou obě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.7.08 13:31

Ahoj holky,
no včera jsme si ještě užívaly u taťky v Beskydech, takže jsem se už ke kompu nedostala. Dneska jsem byla s Aničkou na měsíční prohlídce, má už 54 cm a nějak kolem 4,5 kg! To to roste! A při té příležitosti jsem nechala Viktorku naočkovat Prevenarem proti pneumokoku. Sice se na mě dívali, jako že je to zbytečně vyhozených 2000, ale zase sí říkám, že my jsme strašně často mezi dětma a chytit to může kdykoli a pak bych si to vyčítala. Kromě toho v EU se tím očkuje povinně, což mě přesvědčilo. No a sestra v ordinaci mi říkala, že jsme teprve čtvrtí, komu to očkuje 8O

Zanet - tak ty děti mého otce jsou hlavně výhodou v tom, že po nich všechno dědíme :D Postýlku, autosedačky, krosničku na nošení, hračky, fůru oblečení atd. Je jim 5 a 3, Viktorka si s nimi i celkem vyhraje. Jen na můj vkus mají trochu jinou výchovu, než jakou zastávám já… Ale mají to tam opravdu krásné a je tam pohodička, krásně si tam odpočinu. Hlavně taky proto, že v případě potřeby se o Viktorku nebo o Aničku postará od taťky žena, což je super. Ona má ráda, když je tam hodně dětí.
To musí být sranda u Gioviho tipovat, kterým jazykem zrovna mluví :lol: Ty jo a už pozná barvy! To je šikulka.

Sasulo - opravdu je na testování ještě brzy. Takže neházej flintu do žita! Stále ti držíme palce a v neděli uvidíš… Někdy se // objeví až několik dní po očekávané MS, což v tvém případě může být klidně i 20 den po transferu.

Noggie - Evička je moc krásná! Te%d někdy měla dva roky, že?

Saryk - já si tě pamatuju, i když spíše podle přezdívky. Taky máš hezkou holčičku!

Varenko - neprchla. To až tak za 2-3 týdny. Příští pátek mi končí šestinedělí, tak už se těším, až si budu moct někde zaplavat a tak. Teď bych si to v Maď. moc neužila. Mimochodem víš, že v Ostravě je ulice Várenská? Vždycky, když po ní jedu, tak si na tebe vzpomenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
31.7.08 22:22

Jj, Šaryk, to je „My 4 z tanku a pes“ :lol:
Jako dítě jsem ten seriál milovala a když už je mé jméno podobné, tak proč toho nevyužít, jsem to ale nápaditá! :lol:

A děkuji za pochvaly Barborky :-)
Jméno je to pěkné, Varenko, to máš pravdu. A hlavně, jak se s ním dá pohrát. Obzvláště, když mě Beruška prudí :twisted:

Mějte se všechny moc pěkně a nevypařte se v těch vedrech. Já mám problém i uzvednout tužku z papíru (no spíš prsty z kláves ;-) )

Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.8.08 03:52

Vedro? Hm, tady bylo dnes docela taky teploucko - 36, to uz je i na Floridu hodne ;-)

VARENKO - no ja nevim, ja bych radsi oslavovala, kdyby mluvil cesky. Ale to je fuk, uz jsem smirena se vsim ;-) A oslavila jsem to lahvackem ;-)

MARKET - to by me zajimalo, co mas proti tatove vychove :D Jak se ma Anicka, jeste porad spinka nebo uz je o ni vic vedet? A co Viktorka? Zvykla si, nezarli? Nebo pomaha?
Mas pravdu, i tady se dava Prevnar. Ale my mame na ockovani trochu jiny nazor. PRestali jsme uplne…

SARYK - ten serial jsme mela taky rada, hlavne jsem byla zamilovana do toho blondaka ;-) A meli jsme to dokonce doma jako knizky, dva dily. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.8.08 08:04

Hezké ráno holky,
jak se máte?? Užíváte sluníčka??
Je opravdu nádherně. 8) :D

SARYK: tak tenhle seriál mě minul. Ne že bych byla taková mladice :lol: :twisted:, ale prostě mě nějak nechytl…
Já říkám Sashence taky Beruško :P :D
(No, popravdě má asi 100 jmen :lol: )

ZANET: no máte opravdu takové příjemné teplůtky 8O :lol: Zajímal by mě tvůj názor (američanky :wink: :D ) na tahle očkování. My máme zatím napsaný recept. Tady je boom. Ale myslím že hodně je to o marketingu a obchodování farmac.společností i EU.

SASULKO, MARKET, NOGGIE, KELINKO a všechny ostatní - mějte se fanfárově a těším se, až napíšete, co je nového :D Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.8.08 11:43

ahojky Saryku a všechny ostatní, tedy to se nám to tu opravdu začíná scházet, to je super..

tak já se omlouvám, že jsem pár dní teď vynechala, od středy je mi strašně zle od žaludku, stále spím a tak na počítač není ani pomyšlení. No jestli si myslíte, že to jsou těhu příznaky, tak dnešní test dopadl opět negativní, takže nejsou, no ale je fakt, že baz. teplotu mám stále přes 37 C. Jinak testovat budu už naposled v pondělí, to si mám také podle centra dělat oficiálně test a pak jdu na krev, tak to už bude konečná…

Hezky si užijte celý den holčičky se svýma dětičkama, já jdu zase pracovat…tak papa a já se zase brzy ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
1.8.08 15:12
zanet píše:SARYK - ten serial jsme mela taky rada, hlavne jsem byla zamilovana do toho blondaka ;-) A meli jsme to dokonce doma jako knizky, dva dily. :pankac:

No jasan! Janek! :-D též moje láska a on měl právě Šaryčka ;-)

Varenko,
ano, ano, kdybych měla všechna jména vyjmenovat, nikdo by to nečetl ;-) a co ty? říkal ti někdo Bajčo? :lol: u nás je to nejoblíbenější a říká si tak si sama :wink:
A jinak mladice jsme tady všechny, ne 8)

Sasulo,
držíme všechny palce! Dokonce i pes :-)

Tak teď tu pořádně zapršelo, ale už je to pryč…hrom blesk a šmitec. A vedro k padnutí :smajliksvyplazenymjazykemnaveste: ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.8.08 18:11

SARYKU - akorat ta ikonka mi k tomu nicku moc nejde, zeby Saryk trochu vyrostl? :lol:

SASULKO - ty hlavne odpocivej a do pondelka uz prosim te netestuj ;-) Porad drzim pesti! A gratuluju k 200. prispevku, mela bys to oslavit ;-)

VARENKO - ja mam na ockovani jiny nazor, asi by to byla dlouha debata, do toho se mi nechce. ;-) Cim min tim lip. Vim, ze v CR je to naopak. Toz tak asi.
Kde ty ted prebyvas, jestli se muzu zeptat. Aspon priblizne, jak daleko od Prahy.

Ty jo, divam se do kalendare - 1. srpna. To leti, to je des. Abych pomalu zacala nakupovat vanocni darky :D

Hezky vikend 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
1.8.08 21:38

Zanet, Šaryk rád koníčky, víš ;-)

Na očkování mám totožný názor. Hlavně zarděnky, příušnice, spalničky mě dožraly, malá měla dost silnou reakci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.8.08 07:50

Hezký víkend holky :D

SASULKO: vydrž, uvidíš v pondělí!!!
/Je to těžké, chápu tě … pořád držím palečky/.

ZANET a SARYKU: holky, my měly hexa vakcínu - 4× - no na to kolik to slibuje a kolik to stojí, docela hrozný. Pak jsem poslední očkování do ručičky dala běžnou zadarmo (původně mi taky už automaticky dr.nabízela tu za 500Kč, odmítla jsem) a žádná reakce 8O . Moje ségra měla obě děti očkované běžným způsobem a měly vše v pohodě…tak se v tom pak vyznej…
No, je to těžko říct. Je to zkrátka na každé mamince, jak se rozhodne.

Holčinky, mějte se krásně a užívjte. Dneska to vypadá, že si od trop mírně odpočineme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.8.08 13:43

Ahoj holčičky,
jsem sem úplně zapoměla napsat,jak jsme dopadli na očním.Pavlínce se oči srovnávají,s největší pravděpodobností už nebudeme muset podstoupit další operaci.Ani nevíte,jakou mam radost!Jedna operace stačila!
Sasulko -vim,že už tomu moc nevěříš,ale opravdu ještě není nic ztraceno.Uvidíš v pondělí,třeba se ukáže druhá čárka.A je i dost holek.kterým se čárka neukázala jakou dobu a stejně těhu byli.Vim,že je to těžký na to nemyslet,kord po tolika letech snažení,ale chtělo by to něčim zaměstnat hlavu,aby jsi to do pondělka nějak přežila v pohodě.Kdy to máš vlastně dostat?

Šaryk-čoveče,tebe si moc nepamatuju.Jestli jsi sem nechodila v době,kdy jsem já sem zavítala jen občas.Asi si tě pročtu zpětně :)

Když tu ukazujete fotečky,tak taky jednu ukážu.Je to do foťáka

http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_3967.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.8.08 19:05

Sasulo, jestli je ti šoufl, furt spíš a bazální teplota vysoká, tak bych to rozhodně ještě viděla v pozitivním světle… :wink:

Market, 2.narozeniny slavíme poslední den prázdnin :wink: Jaksik to letí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
2.8.08 20:57
kelinka píše:Šaryk-čoveče,tebe si moc nepamatuju.Jestli jsi sem nechodila v době,kdy jsem já sem zavítala jen občas.Asi si tě pročtu zpětně :)

V zájmu vlastního duševního zdraví to nedělej :lol:
Je možno, že jsem se vyskytla, když´s tu nebyla. Pak jsem chodila do svého měsíce porodu a teď navštěvuju kontroverzní místní diskusi ;-) a prý nejšmírovanější 8) .
Máš pěkné dětičky :-D
Kluka si hlídej, ženský se o něj jednou poperou ;-)

Takhle jsme slavily druhé narozeniny
http://emimino.cz/…ky%20024.jpg

Noggie ,
Evka ti nějak vyrostla, ne? 8O 8O Na té fotce u metru je jí sedmnáct, či co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.8.08 07:25

Ahojte holkyyy,
nejprve vas moz zdravim a dekuju za gratulace a drzeni pesticek!!!!
Bylo to narocne,ale zvladly jsme to!!!!
Porod-mela jsem strasny strach,ale samotny CS byl v pohode.Mela jsem spinal,tak jsem malou hned videla.ALe od te chvile si pamatuju jen utrzky.Vladulka byla malinka,podle Dr.to byl 35+4tt,mela 2.45kg a 45cm.
Nejhorsi byly ty 2 dny po porodu na JIP.Bylo mi strasne spatne a mela jsem velke bolesti bricha.Vsechny zily popraskane,tak nemeli kam pichat kanyly,byla jsem strasne otekla,jeste vic nez pred porodem.Dr.rikal uz pri porodu,ze rodime ne za pet minut dvanact,ale presne ve dvanact,ze mam strasne tenkou jizvu na deloze po predchozim CS a mala se prokovala tou jizvou ven.Tak prto ty silene bolesti bolesti jizvy v tehu.Delohu mi pry pekne „zastupoval“,tak pry uvidime,jak se da deloha do poradku.Kazdopadne uz zadne tehotenstvi neni mozne.Ostatne ja uz zadne neplanuju,mame uz co se poctu deti tyce splneno
Mala je moc hodna,opravdu jen papa a spinka.S kojenim jsme na stiru,ale nejak to uz neresim,protoze bych se zblaznila.Zloutenka ustupuje.Jen mi teda ted uz 2 dny nekakala po tom Nutrilonu.Doufam,ze se to spravi!
Ja se snazim dat dohromady,otoky jeste pretvavaji a boli zada,ale to bude dobre.
Jmeno-tak to tesne pred odjezdem do porodnice zmenil manzel,bude se pry jmenovat Vladka po me. :D
http://www.baby-cafe.cz/…0Vladule.jpg /> http://www.baby-cafe.cz/…0Vladule.jpg /> http://www.baby-cafe.cz/…0Vladule.jpg 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.8.08 21:13

Saryk,Noggie -máte nádherný holčičky.Jo,a Syryk-tak jsem tak zběžně prolítla diskusi a představ si,že jsem tě nikde nenašla.Brala jsem to teda jen namátkově,ale mohla by jis mi napsat,v jaký době jsi se tu vyskytovala?No a že přispíváš do nejšmírovanější diskuse,to ani nevim,která je.Já chodim spíš na B-C,emimčo jen prolítnu

Myško -přeju ti rychlý zotavení.Tobě ty porody daly zabrat,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová