Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.10.05 15:13

Ahojte těhulinky i snažilky,
po dlouhé době se dostávám v práci k internetu!!! Už mi z toho opravdu hrabe. Dneska mě od rána hrozně bolí hlava a práce je pořád jak na kostele. :cry: :roll:
Měla bych být teď v 15. nebo 16. týdnu, tak pořád očekávám nával euforie a energie a ono pořád nic… :cry: Ale snad už se to zlepší, ještě nechci na neschopenku, doma bych se nedonutila ani vstát z postele! :roll: :(
Mějte se moc krásně, užívejte si těhu a hlaďte si bříška - to moje už jde docela vidět!!! :oops: :P

• Citovat
  • Upravit
876
4.10.05 15:34

Tehule - tak to se máš, že už ti jde vidět bříško a jsi skoro v 16t, na to se fakt těším :D To už snad budu v klidu.

Minnie - držím ti mooooc palce :!

Varenko - máš pravdu, že je prostě třeba s e zklidnit. Snad mě to přejde. Hlava mi říká, ať jsem v klidu, že bude vše v pořádku a že to přece nemůžu brát takhle, ale na druhou stranu ve mně hlodá červík a každou chvíli chci letět na záchod a podívat se, jestli je vše v pořádku. Já vím, že to je blbost, jsem magor :D . No, ale věřím, že to přejde. Už se těším na příští týden k Dr.

Jinak dneska občas cítím takový tlak v podbřišku, to je asi tím roztahováním dělohy, že? Prsa mám čím dál větší :twisted: :D to je pozitivní věc. Jsem zvědavá, jakých rozměrů ještě naberou :D :D Ale k žádným „pameloandersonkám“ jako Varenka bych je nepřirovnávala :D , řekla bych, že takové prsa jsem měla naposledy před několika lety, když jsem vážila o 15kg víc!

Jinak jsem se teda podívala do toho deníčku, který byl založen, tak uvidíme. Já se v těch deníčcích nějak hůře vyznám, než v normálních diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.10.05 15:48

Ahoj holčinky,
tak jsem byla u doktora,prcek měří od hlavočky k zadečku 6 cm.To už je kus,co.Viděla jsem všechno krásně,ručičky,nožičky.
Jinak nás skolila chřipajzna :( ,mě i malýho,tak se léčíme.
Mějte se,pa Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.10.05 16:29

KELINKO:
AHOOOOJ - to jsem ráda, že jsi mezi nás přišla. :P Tedy, no řeknu ti: krásný obříček. Ten se má u tebe jako v ráji, mám pravdu :?: :D
My jsme zdravotně taky pokulhávali, ale už je to OK. Držím palečky, ať jste všichni fit a určitě se zase ozvi. Papa vzpomínám na tebe.

MARKETO:
Jojo, přesně - hrůza a obavy při každém čůrání, píchnutí…ještě dneska vzpomínám na ten víkend, kdy jsem v pátek ráno začala slabě krvácet. Fujj, ani pomyslet na to nemůžu…děs a úzkost, která se snad ani popsat nedá…a pak celičký víkend ve strachu. 8O
Pak jsem si říkala, až uvidím mimíska, že tam je a dýchá, budu OK a stejně se furt bojím (přesně stejný hlodající červík). Jenže musím to zarazit, protože to pak přijde každý den něco a já bych se jen strachovala a ujišťovala, že je to OK. No, asi taky kandiduju na magůrku :! :roll: 8O :oops: :lol: :lol: :lol:
To píchání v podbříšku mám také - dnes mě ráno při čůrání chytla křeč…dostala jsem opět strašný strach. Teď v kombinaci s mou povahou a všema výčitkama…No, ale vím, že udělám rozhodnutí a budu v klídku (doufám :twisted: :wink: ).
Prsíčka rostou rostou - to je u mě taky zatím jediný příznak. No, já ty pameloandersonky pěkně dělím, takže teď jsem na čtvrtkách :wink: :lol: :lol:
P.S. Na deníček jsem ještě nejukla, ale mám podobný problém v orientaci a pochopení, jak to funguje…No, musím tomu hold věnovat čas. :wink: MYSKO: KDE JSIIIIIIIIIIII :?: :?: :?: 

TEHULKO:
Je mi líto, že máš takový fofrajs. Tedy ty letíš…to je FIČÁK 8O :lol: …vždyť ty už musíš mít nááádherný bříško :P :wink:
Jukej častěji, je tu bez tebe smutno…oukydouky :?: :wink:

DARJUSKO, NOGGIE, ALUSO, SASULO, MINNIE a všechny
pište, pište, pište,..... :wink: :D :D Kdepak jste :?: Vzpomínám na vás. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.10.05 16:40

Ahoj holky,
ja se muzu vzteky zblaznit :evil: :twisted: :evil: Od rana mi nesel internet,kdyz ho konecne zapli,tak mi to nacita stranku 5min.!!!!!Email na seznamu mi to neotevre vubec a dostat se k vam,me stalo pekne nervy a furu ne moc peknych slov :oops: :lol: Uz jsem volala do te spolecnosti a nic se nedeje,tak nevim.Dnes je den na nic…jsem vztekla i ve spanku.. :lol: Lehla jsem si,ze to pomuze a mam pocit,ze je to jeste horsi :evil: :? :lol:
Zitra v 17hod.jdu Dr.a na UTZ,tak uvidime,co noveho.Ani jsem neprocitala,co jste napsaly,protoze ta doba nez se to nacte je silena..Asi by to odnesl tatulduv novy LCD monitor a to bych nechtela,myslim,ze ani on by nebyl moc stastny,ma ho 5dnu :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.10.05 16:49

Kelinko - tak to už máš pěkného obříčka :D Přeju ti, ať se rychle uzdravíš.

Mysko - no tak ty trable s internetem ti vůbec nazávidím. Nám to v práci jede super, ale doma k tomu radši ani nesedám, protože bych se mohla zbláznit z toho načítání.

Varenko - no tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak prožívá. Chvílema si připadám, jako padlá na hlavu :D Já snad budu v klídku, až mi to potvrdí doktor, takže za týden, vím, že je to blbost (protože z čeho by mi asi tak rostly ty prsa :D ), ale pořád si říkám, jestli je to fakt pravda. Až mi to řekne Dr., tak se snad uklidním a budu si užívat tyhle krásné měsíce. Tak dlouho jsem se na to těšila a teď, místo abych si užívala radosti, tak se nervuju.

No nic, musím rychle ještě dokončit práci. Jsem unavená jak štěně a mám to tu ještě tak na hodinu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.10.05 17:34

MYSKO:
jíííí…chudinko naše…a já si říkám, co s tebou celý den je :twisted: :cry: :wink:
Manžílek před týdnem nainstaloval na baráček nějakou suprbupr anténu a to je fičák :! :twisted: :lol: :lol: Ale předtím…to samé utrpení.
Držím palečky, ať je to co nevidět OK…Jestli se zadaří, určitě ještě jukni 8O :D
Na zítřek ti budu moooc držet palečky, jen dej prosím vědět, co a jak ať si toho tvého prďouska pěkně můžeme zařadit do tabulky dle úctyhodných mír :wink: :D :lol:

MARKETO:
Víš, já myslím, že důvody máme:

• za prvé je to první mimísek vůbec, předešle tehu nedopadlo :cry: a žena má myslím přirozený strach. Hold to jen musíme umět korigovat. Já myslím, že až tě Dr.ubezpečí, budeš už v poho a krásně si vše užívat (to víš, to jen já jsem takový strašpitel a pseudoproblémoš věčný řešitel 8O :roll: :oops: :wink: ).

Holčinky, já mám padla, ale ještě tak půl hodky musím v officu zůstat :? .
Dneska plánujeme s manžílkem procházečku, tak se moooc těším.

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.10.05 18:57

Ahojky,
no jeste me ten vztek nepresel,byla jsem si koupit neco na zub,tak doufam,ze me to prejde.Net stale spise nefunguje…mame ADSL-pomerne dost rychly,ale je nejaky vypadek :evil: :evil:
Manzilek sel s malou cvicit.Manzel dela 10let karate a male se to taky zalibilo,tak bojuji spolu a nekdy i proti me… :lol: :lol: :lol:
Pokud se zadari budu nakukovat :lol: :D :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.10.05 19:26

Ahoj holčinky moje zlatý!
Dneska píšu raději bez smajlíků abych si to pak nesmazala jako předchozí příspěvek.
Právě ty smajlíky a ksichtíky se mi tady tak líbí, že se mi do deníčku nechce. Ale galerka s fotečkama by nebyla špatná.

Dneska jsem měla krásný pohodičkový den, dopoledne jsem se uvolnila výjimečně z práce a zašla si na kosmetiku, a odpoledne a ještě i teď večer dodělávám tu práci. Taky jsme si s manžílkem zasportovali - trošičku..tralala..jsme se vypotili (nemyslím tím ale tulení, nýbrž tenis jsme hráli - chacha!).

No večer jako dělaný na nějaký ten pěkný seriál, z gyn. prostředí co víc si přát. Posledně tam v přímém přenosu rodila jedna ženština a se mnou to pěkně zamávalo. Já VŮBEC nemám strach z porodu, protože NAPROSTO NETUŠÍM do čeho jdu a co mě čeká a raději se nechám překvapit. Já prostě žiju v přítomnosti a napřed se těším na pozitivní tt a pořádné dvě tlustice, pak budu řešit, co dál.

Radši to už odešlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.10.05 19:36

Hurá šlo to, takže pokračuji.

Podle všech příznaků a poznatků bych někdy v těchto dnech měla mít ovulaci. Já už to však neřeším. Nějak mi to začalo být jedno. BT stejně neměřím, to se mi nikdy nechtělo (po ránu mám jiné starosti :) :) )

Ani tulit se mi zvlášť nechce, ale uvidíme, buť to příjde nebo ne, jsme dost pracovně zaneprázdnění. Ale tulit se jen kvůli mimíse se mi zvlášť nechce. Jsem teď tak příjemně uvolněná a prostě šťastná :)

VARENKO
Ty se máš pořád fajn? Co těhu-únava, nic? A tuleníčko už vám Dr povolil?
S tou vínko-kúrou už toho mám docela dost, každý den si popíjím, až se bojím, že při mém dlouhém snažilkovském období skončím jako notor :twisted: tak přecházím na burčák, jen tak lehce lehounce si dám max. 3 dcl, on má málo procent, je spíše sladší.

MYSKO
S tou absencí zde na e-miminu mám taky zkušenost, jsem už docela závislák :) taky nám nešel 3 dny internet a já chodila k sousedům :! :! :!
A jak se cítíš ty, těhulinko, nevolnosti už ustoupily :?:

Holky, snad nám nechcete prchnout do těhu-deníčků :! :! :! Budete nám snažilkám zde chybět :! :twisted: :twisted: :roll: protože vy nám dodáváte energii a optimismus :D

MARKETKO
holka už si začni užívat to těhu, já vím, člověk si na to nemůže zvyknout, ale je to přeci fajn být těhu. To musí být skvělý pocit..takže hlavně buď v pohodě, ale to ty určitě jsi.

všem ostatním snažilkám doufám že budeme nadále držet při sobě a podporovat se, už se moooc těším na vaše zkušenosti s IUI nebo co to je ta zkratka, zkrátka asi budeme mít zkumavková miminka, ale i to má své klady, že? Já chciiiiiíííí dvojčátka :) :D 

Dobrou noc, dnes už se neobjevím,
teta snažilka Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.10.05 20:02

DARIO- mas pravdu,zavislost je tezka… :lol: Nevolnosti uz presly :wink: aspon doufam :! :lol: Jen bych porad spala a taky to delam :lol: :lol: :lol: Narostlo mi bricho,ale radne…ten nas maly drobecek se rozhodl,ze bude mit vetsi vilu,nez vyvoleni :lol: :lol: :lol: :lol:
Dnes jsem si volala pro vysledky prvniho screeningu a jsou NEGATIVNI :! :! :! :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.10.05 20:12

holčičky, já mám teď dovolenou už od soboty a tak se omlouvám, že o mě není ani vidu, ani slechu, takže ještě jednou omluva, nedostanu se na internet pořádně a když ano, tak jen na chvilku…ozvu se jak jen to bude možné. Jinak u nás nic nového…všem vám přeji hodně štěstí a ať vám bříška hezky rostou, komu neroste, tak aby se mu co nejrychleji zadařilo!!!! Myslím na vás pořád!!!! Jinak já včera byla na vyvolávačce a tak teď budu čekat mrchu a pak ovu a znovu IUI, už se moc těším!!!!!! :lol:

Psaly jste tu o vašich hádkách a tak, no tak to v tom případě je u nás také Itálie, Jar, voda a takové ty věci, to je u nás normální!!!! Hlavní ale je to usmiřování ne holky, což je nádherné, takže vlastně o nic ani nejde, tak se tím netrapte!!! Zatím a krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.10.05 20:34

DARIO:
Jééžííš, to je tak príma, jak ty si vše dokážeš plnými doušky užívat…je to prostě super. :P Mám z toho taaaak obří radost :P :D Ten sportík ti OPRAVDU závidím :wink: (já mám absťaáák, no ale poprvé v životě se učím lenošit a přece jenom každá zkušenost je k životu dobrá, no néé :wink: :lol: ).
Mně je furt stráášně fanfárově, krome POZOR 1/4 pameloandrsonek 8O :lol: - manžílek, kudy chodí, tudy mi hlední na nadírka dmoucí. (Dnes jsem poprvé uznala, že budu muset změnit velikost 8O :lol: :twisted: ).

S těmi sousedy jsi mě opravdu pobavila - CHACHAA…představuji si, jak jsi jim to vysvětlovala :wink: :lol: :lol: :lol:

Moc na tebe vzpomínám a přeji ti náááádherné sny. :D
P.S. Neboooj, my vás tu samotné nenechámeeee :wink: :D :P
Ale na tu fotogaléééričku musíme hupsnout :! :twisted:

MYSKO:
Teda, takže ty máš doma pořádné bojovníky :?: :D :wink: To jsou tedy šikulky :D A Myško, co to bylo za testy - promiň jsem tehu-omezenec :oops: :) . Hlavní je, že to dopadlo dobře, z čehož mám obrovskou radost. :wink: :P
A jak si vůbec užíváš každý den :?:
A jak je na Praze 8 :?: Víš, že jsme ještě před půl rokem žili pod Vlachovkou :?: :wink: Jojo, bylo tam taky krásně… :P

SASULO:
Ahooooj. TO jsem ráda, že jsi se ozvala. Takže dovolenka :?: Jéééé, jůůůů to je bááájoooo - to ti mooooc přeji. :P Tak hlaavně hooodně relaxuj a pak půjde vše jako po drátkach :wink: :P ).
Moc na tebe myslím a těším se, až zase mezi nás mamulinky a snažlineky přijdeš. Zatím papa a fanfárovou podzimní dovolenku :D :wink:
P.S. Vítej do klubu nás „Italek“…Holčinky, jste taaaak moc hodné, že mě v tom nenecháváte samotnou, ale stejně mě nepřesvědčite - BOHUŽEL JÁ vedu …ufffiiiffiiifff. ALE: žádné fňukáníčko, dala jsem si VEEELIKY cíl a hlavně příklad z vás všech :wink: MOOOC vám děkuju :wink:

Holčinky, my vyrážíme na prochajdu, tak než půjdu spát, ještě JUKNU 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
4.10.05 21:15

Ahoj holky, taky nakukuju ještě před spaním… :wink:
Jsem taky závislák na emimču, jsem moc ráda, že jsem se tu s vámi potkala. Je lepší si občas něco sdělit „mezi námi děvčaty“ než všechno probírat s manželem… :D A taky spíš preferuju tuhle diskuzi než deníčky.
Varenko - jestli mě se zvětší v těhu hrudník, tak to bude moje smrt, to už si přes ně asi neuvidím :roll: 8O
Dobrou noc všem maminkám i skoromaminkám (to se mi líbí víc než snažilky) :! :wink: :lol:

Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.10.05 21:42

Ahojky

taky ještě nakukuji, než půjdu spát. Protože zítra se nedostanu.

Varenko: Moc děkuju za přáníčko. Určitě v pátek napíšu :) :wink:
A jakpak se máš? A ohledně těch hádek se nemá cenu nějak stresovat. Prostě to občas je 8) No a když se sejdou dva tvrdohlavci, tak to je pak fičák…viď…chi chi. Já jsem taky tvrdohlavec. Manžílek je naštěstí ten kliďas, který mě nechá vykřičet a já si pak připadám jak úplný trouba, když už je po všem a říkám si. Jak on to dělá, být tak v klidu. A stydím se za sebe. Věřím, že teď už je u vás zase sluníčko :D

Marketo 182: Také moc děkuju za přání na pátek. :) :wink:

Tak se mějte kráááásně :)
papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová