Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
9.10.05 08:40

VARENKO
těhulinko, copak na tebe nepadá těhu-únava? Vydržet do 11hod večer, to je teda výkon. Já jsem se taky na Vyvolené zpočátku nedívala, nějak mě to nebralo, ale pak tam přišel jeden kluk z Třince, takový srandovní, a od té doby to sleduju. Ale ne nějak pravidelně.
Ještě k tomu cvičeníčku, ty jsi teda chodila do posilovny? Mě právě ve 20 letech chytil ten aerobik, krásně se mi zpevnila postava, pak jsem hodně trénovala, pár let jsem i jezdila po závodech, a nějak při tom zhubla aniž bych chtěla. Ale bylo to příjemné, navíc jsem při tom i hodně jedla a nepřibírala - tělo mělo svůj výdej energie. Ovšem situace se změnila, teď cvičím málo, jím pořád stejně a samo že váha jde nahoru, já se totiž neumím krotit v jídle. Takže se budu muset začít hlídat.

Zrovna dneska jsem se chystala na aerobik do Ostravy po dlooouhé době, parádně se při tom odreaguju a vůbec nemyslím na své starosti a po cvíčku jsem nádherně happy, nabitá endorfinama :D Ale manžílek chce využít počasí, asi zkusíme tenis..nemusím nikam jezdit, přeci jen do Ostravy to mám 40 km, jezdím vlakem (sama jet autem si ještě netroufnu :( )

Zehoučkou neděličku, určitě napiš, dneska se budu snažit být více on-line. Tak pokecáme.

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.10.05 12:16

AHOOOJ HOLČINKYYY
krásnou neděliiiičku :P V Praze svítí báječné sluníčko a je to prostě balada :D 8)
DARIO:
Ahooooooooooooj. Moooc tě zdravím a moooc mě potěšil tvůj příspěveček. :D Právě jsem koukala na Život na zámku, mám moc ráda ten seriál… :wink: :D
Teď už těm zkratkám rozumím o trošku více. :wink: A na kdy to máš doporučené? Pokud chápu, teď čekáš na OVU a během toho, to proběhne ? Nebo nezáleží na fázi periody ? A psala jsi, že ti je něco málo přes dvacet? Promiň mi, asi budu muset chrupat lecithin, protože skleróza je neúprosná … :oops: :twisted: Já jsem přesvědčená, že tvé mladé tělíčko plus vaše víra (a dědulka s čápíkama nahoře) vše jistí…určitě se hooodně brzy dočkáme, uvidíš :P :D :D

CHACHA..já nevím, jestli ten náš prďous bude noční hlídač, ale představ si, že jsem šla včera do hajan až v 2:45 ráno 8O 8O :roll: :oops: :oops: Katastroooofa. Musela jsem se dokonce smát, protože jsem si v tu chvíli ukládání ke spánku vzpomněla na Myšku, která většinou kolem této doby vstává … CHACHA :lol: :lol: :lol: :lol:
No, manžílek mi teď volal (je v práci), že mě moooc prosí, abych na 2 hodinky šla odpoledne hajat.....Tak jsem slíbila, že určitě ano. :P :wink:
Myslím, že ta čokoláda a všechny dobroty, co jsem včera zbaštila mi daly tolik energie, že ne a ne chtít spát… :oops: :lol: Čučinkovala jsem na 3 různé filmy a 2× na Sex ve městě (stejný díl :! :oops: :lol: ).

Já myslím, že to platí o jakémkoli sportování - jakmile člověk denně trénuje a pak přestane, tělíčko se musí vzpamatovat a časem se to musí samo určitě upravit. Já jsem řadu let tancovala, ale hlavně nikdy pořádně nejedla a pak z toho měla psych. potíže :roll: . Když jsem trošku zestárla (no, možná, že i mohu říci: zmoudřela HOHOHO :wink: ), pochopila jsem, že takto můj organismus moooc dlouho nevydrží, jestli na něj nebudu hodná. Přestala jsem žít sportem a dietami a zkrátka začala se učit žít :wink: :D :D a hlavně užívat si života s jeho pravými hodnůtkami :D :wink: :P

Tak určitě napiiiiš, jsem také on-line - budu se mooc těšit :D .

MYSKO:
Ahoooj. Jak pak se dnes máš a máte :?: Venku je náádherně, vid :?: :P
Mně je od rána šoufl. Dala jsem si sice snídaňku, ale moooc to nepomohlo. Dám si asi šlofíka a ono se to umoudří :wink:
Vzpomínám na tebe.papa mamčulinko :wink:
MINNIE, NOGGIE, KELINKO, MARKETO, SASULO, LUCKO a všechny
moooc vás zdravím a ještě jednou přeju kráááásnou a pohodičkovou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.10.05 12:20

P.S. Krásně si dnes užijte s manžílkem tenis - je to romantííííka :wink: :D :D
S tím omezováním, jak jsem psala, já myslím, že tělíčko si samo najde váhu, která mu bude vyhovovat a ono se to upraví. Navíc si myslím, že právě tvůj rekreační sport je to nej nej pro tvůj žvot i zdravíčko i postavičku („ham..ham“ - CHACHA to byl hit :twisted: :! ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.10.05 18:54

Ahoj Varenko
jo jo, tenis jsme hráli od 4 do 5hod odpoledne, krásně svítilo sluníčko a my jsme si ho opravdu užili.
Dneska taková pohodičková neděle :D
Tento cyklus ještě nechám být, teprve musíme vybrat nějaké to centrum, zkráceně CAR (=centrum asistované reprodukce) a domluvit se tam na nějakém tom postupu.
Jsem ráda, že mám tak hodného Dr, který mi moc fandí, pořád tomu nechával volný průběh, a nakonec jsme zjistili, že chybička je v manžílkových spermijkách. Ale já pořád VĚŘÍM, že se to třeba povede právě teď :D :D akorád se teď trošku „držím“ se sexíkem, aby nebyl každý den, ať si spermijky odpočinou a jsou pěkně silné :) :D :D

Jéé, ty jsi tak krááásně napsala, že mi je něco málo přes dvacet, máš pravdu, je mi 27 :D krásný to věk, do 30 daleko :) :D :D tož tak.

Dneska jsem si koupila po delší přestávečce vínečko, konkrétně růžové z Valtic - Svatovavřinecké, růžoví vínečko to já mám ráda. Vlastně piju všechny barvy vínka od burčáku přes bílé, pokračujíc růžovým a konče červeným, to je dobré na krvinky.

Dneska si krááásně naleju sklééénku a připiju si na tvé těhulkovství, na tvou bojovnost, která mi dodává sílu taky bojovat..stejně jako mě drží i Myska a všechny těhulky tady a samozřejmě SNAŽILKY, ty mě drží nad vodou ,že tady nejsem sama :! :twisted: :D

Pěkný večer a pohodičku všem
Daria :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.10.05 19:19

DARIO:
Vzpomínala jsem na tebe a říkala si, jak si asi krásně užíváte dnešní sluníčkový den. :D
Je skvělé a mám opravdu radost, že svému Dr.věříš a že je tak moc fajn - je to půl úspěchu :P . Dej vědět, kdy jdete na další posezení a jaký CAR jste nakonec zvolili :wink: Držím palečky ve výběru :D .
Já dneska spíše lenošila a pracovala na PC, ale ted už přijel manžílek, tak si dáme krásnou večerní procházku, na tu se strašně moooc těším :D

Já mám růžové vínečko také mooc a mooc ráda. A krásně mě zahřálo u srdíčka, ten doušek přípitku na nás s prdíkem … moc na tebe myslím a vzpomínám a věř mi, že tvá neskonale pozitivní energie, podpora, optimismus nám zde dává sluníčko každičký den :D :P

Mně už z té škály tekutinek moc nezbylo - já zasloužilý kafař už nepiju kávu 14 dní, mlíčko už také nic moc. Teď mi dělá dobře voda s citrónkem nebo čajík. Vlastně až tento týden pociťuju mírné nevolnosti, ale rozhodně se to dá suprbupr vydržať :lol: :wink: Špinění už ustalo, tak snad i ten sexíček 8O :lol: a později slabounké cvičeníčko mi můj milovaný doktůreček povolí…necháme se překvapit. :D

Dario, přeji ti krásný večer a nádhernou dobrou noc. papa

HOLČINKYYY
doufám, že jste se měly o víkendu fanfárově a jste plné sil na startu nového týdne :wink: :D :D
Mějte se moooc a mooc krásně a přeji vám všem nádherný nedělní večer.

P.S. Zítra a v úterý budu zase pryč, tak na mě ani nezanevřete ani nezapomeňte… :wink: :lol: :twisted: :twisted:
papa váš lenoušek Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.10.05 21:04

Ahojky
Varenko: děkuji za přání hezké neděle. Na net jsem se samozřejmě dostala až teď, jako každý den…chi chi. To víš, chceme mít ten domeček brzy hotový. Tak ty jsi už přesedlala na Vyvolené??? :wink: :) Já na to také občas koukám. Včera při duelu jsem si i pobrečela 8) Teď popíjím kapku růžového vínka. :wink:
Dario: Ráda jsem poradila. A už víš, kdy vás čeká IVF? Ale co ty víš…cyklus se ti natahuje, třeba to má svůj důvod a za chvíli nám nahlásíš dvě // :wink: Držím palečky.
Noggie: děkuji za přáníčko. Také ti přeji, aby vám to klaplo. Budeš testovat?
Přeji všem pohodový zbytek neděle a klidný příští týden.
P.S. Mě zas čekají nervíky, jestli to klaplo nebo ne :) Zas na svym tělíčku budu hledat kde co :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.10.05 08:45

Ahoj holčinky, ani se nebudu zkoušet přihlašovat, jsem v práci a jaksi mi stávkuje PC, tak raději nebudu riskovat, že mi bude ta bedna lenivá načítat stránku půl hodiny… :lol:
Víkendík byl OK, včera jsme ještě dokonce na zahradě grilovali! :D
Dario , moc tě obdivuju, jaká jsi optimistka a pohodářka :wink: :D Určitě budeš mít jednou ve všech směrech výstavního potomečka 8)
Minnie , co se týče mého testování, pořád to odkládám, nechci být zbytečně zklamaná. Dnes jsem 33 DC, potvora zatím nedorazila, asi je ještě brzo. Minulý měsíc jsem totiž dostala MS až 40. den. Musím to vydržet aspoň do víkendu… :wink:
Celkem nic nepociťuju, kromě toho, že už týden mám nějaké trvalé bolení v podbřišku. Nedokážu to moc popsat, je to takové tlačení, jako bych tam měla vzduchovou kapsu 8O :roll: Manžílek se mi směje, že se asi měním na rybu :P
Varenko, Myško, Markétko a vůbec všechny těhulky, ať vám prďolkové rostou!
Snažilky, pohodové dny a pozitivní výsledky!!! :wink: :wink: 8)
Nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
324
10.10.05 12:27

Holčinky
to máme zase pěkný den, co? Sluníčko svítí, ale my máme docela fofr v práci, tak se aspoň dívám z okna. Ale hned se líp pracuje, když je hezky, mám plno energie.. :D :D

Ano ano, cyklus se mi natahuje tím stylem, že jsem 25DC a čekám teprve ovulaci. No uvidíme a necháme se překvapit. :)

Mějte se,
Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
11.10.05 11:03

Ahoj holky.
Tady ta diskuze nějak vázne!
Tak jsem byla dnes u Dr. a naše budoucí mimčo měří cca 14mm, takže je to kus :D Všechno v pohodě. Tak mám z toho dobrý pocit. Tak si užívejte sluníčkový den. Ahoj. Já jdu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.10.05 12:41

Markétko-téda,to je už kusan!Přeji ti,aby ti bylo jen dobře.Kdy jdeš na další kontrolu?Asi za měsíc,vid.Já se dneska objednala k zubaři,jdu až 4.11. a už ted mam bobky :( .Byla jsem naposledy,když jsem čekala Lukáše,to už je 3roky.Doktorka mi řikala,abych přišla po šestinedělí,ale já se vůbec neodhodlala.Jsem zvědavá,co mi řekne až tam přijdu.

Noggie-držim pěstičky na testování,ať se ti tam ukážou//.S radostí tě přivítáme do našich řad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
11.10.05 12:46

LUCKO 2507
Já jsem dnes 26DC, a včera jsem byla u Dr a ten už žádné folikuly neviděl, ve čt (21DC) měl nějvětší 18mm, takže OVU i podle lehčí bolesti na vaječníkách byla v neděli, tulili jsme se v sobotu ráno a v pondělí ráno, snad to stačilo :D Včera večer už jsem byla líná :( otevřeli jsme si vínko a dívali na Vyvolené a měli jsme takový pohodový večer.

MARKETKO
tak to je malý obřík, to vaše miminko, kolik měsíců jste se snažili? a jak často jste se tulili v době OVU, když jste měli „plodný“ = úspěšný měsíc?
My se napřed tulili každý den (máme krátce po svatbě :lol: ), teď jsme trošku zvolnili tempo, Dr doporučil obden.

Krásně svítí sluníčko, Varenka si někde užívá..a chybí tu. Ostatní holčinky pak psaní zde „flákají“, píšu vám holky „áčka“ :! :! :!

mějte všechny krásný den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
11.10.05 12:51

KELINKO
Ty jsi mě o fous předpěhla, tak aspoň někdo zde přispívá, už mi tady bylo smutno :oops:

Měj se fajn,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.10.05 22:48

Ahojky všem holčičkám, omlouvám se mooooc a moooc, že jsem se neozvala, ale jak jsem již psala, máme s manžílkem pracovní dovolenou, malujeme celý byt a makáme na dětském pokojíčku (ne, že bychom tam měli koho umístit :-))), no ale aby to už bylo, tak jsme dovči využili a já budu v klidu, že pak nebudeme nic honit v budoucnu na poslední chvíli… Teď jsem ani neměla čas sledovat vaše fórum, tak to pak budu muset dohnat, ale ještě pořád není čas. U mě nic nového, jsem dnes v 52.DC, pořád nic nepřišlo, před 14 dny jsem byla na těhotenském testu z krve - negativní a před 10 dny na vyvolávačce a pořád nic. Včera mě začaly strašně bolet prsa, která nikdy nebolela…vyzkoušeli jsme pít vínečko, sport, tuleníčko, nic nepomohlo k tomu, abych dostala mršku, tak nevím, no budu čekat…

Přeji všem těhulkám i snažilkám hodně štěstíčka, já se ještě ozvu!!! držím všem palečky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
12.10.05 12:19

SASULKO
Tak to vypadá tak jako že by skoro těhu, co říkáš? Nejlepší je zopakovat vínečko, pohodičku, dokud nejsou // tak to vínko ani mimískovi neublíží :D Hlavně ta pohodička. Já to znám, když jsem vy:,–(ila HA tak jsem půl roku vůbec neměla menstruaci ani po injekcích, to čekání ale rychle uteklo. Toto ale není tvůj případ :! :! :! Myslím, že to je spíše to těhu. Testy někdy jsou dlouho negativní, pokud máš málo hormonu HCG a stoupá pomaleji, u každé je to jinak. Držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.05 12:53

Ahojky všem těhulkám a skorotěhulkám
Tak já už asi zase patřím mezi ty snažilky.červená mrcha už mě dohnala. Asi se mimískovi u mě nelíbilo :( :( ale aspoň teď můžu zkusit tu vínkovou medicínku :lol: :D
za půl hoďky valim do práce, tak snad příjdu na jiný myšlenky.
pa nepřihlášená NAPOLY

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová