Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak vidíš a já si zrovna říkala, že za tu Adrianu našli dobrou náhradu, přišlo mi že za ty léta by tak nějak podobně i mohla vypadat, tím že si pamatuju kdo Adrianu hrál tak vidím v obličeji že to je někdo jinej, ale typově mi sedí
tahle Adriana mi je protivná jen rolí (což mi má být nejspíš protivná
)tamta mi byla protivná jako herečka
tak její mámu si nepamatuju vůbec, takže to jsem vůbec nepostřehla
tak jsem dokoukala to pondělí a taky jsem si říkala, jak je ta Monika pitomá
zas je to prostě Monika
a v pátek mě kupodivu pobavila Anča s tím dortem - prý že jí ho otráví ![]()
jestli tenhle týden daj prostor dr. a Libušce tak už není možný aby se to nerozseklo ![]()
Jo, Adrianu i mámu hrají jiné herečky. Ani jedna mi v té roli nevyhovuje.. „Stará“ Adriana byla taková klasická pipinka, byla i hezká a věděla to o sobě. Nová Adriana je hnusná a strašně přehrává…
@bublinek píše:
@L-enny Mařenku v Arabele hrála, ale až tu starší
Jo jo, Mařenku hrála už velkou, malou hrála herečka, co je teď učitelka na základce ![]()
Tak jsem viděla zítřejší díl a už jsem na doktora a Libuši naštvaná. Už je to trapný, ani pusa na tvář neproběhla, ach jo ![]()
A Mikiho věčně útrpný výraz, to je teda dílo! On je na ránu, a to nemusí ani otevřít pusu…
@KPKristy Mikiho bych liskala od rána do večera
však nemá důvod mít kyselý ksicht
když mu tatík slavnostně dovolil zůstat v ČR ![]()
Zas se musi tvurcum nechat, ze je lepsi celkova vymena herecek nez docasna, jak predvedli s vymenou Brodkske za Zilkovou, kdyz musela Brodska na operaci. Taky ji mohli vynechat, tohle mi utkvelo v hlave jako silenost ![]()
@ncc1701 ty jo, na tohle jsem uplně zapomněla, to byla fakt hrůůůza ![]()
@ncc1701 píše:
Zas se musi tvurcum nechat, ze je lepsi celkova vymena herecek nez docasna, jak predvedli s vymenou Brodkske za Zilkovou, kdyz musela Brodska na operaci. Taky ji mohli vynechat, tohle mi utkvelo v hlave jako silenost
Já tehdy ještě moc nekoukala, myslím, že s Žilkovou jsem neviděla žádnej díl, ale to byl fakt úlet ![]()
@ncc1701 píše:
Zas se musi tvurcum nechat, ze je lepsi celkova vymena herecek nez docasna, jak predvedli s vymenou Brodkske za Zilkovou, kdyz musela Brodska na operaci. Taky ji mohli vynechat, tohle mi utkvelo v hlave jako silenost
kdo koho vyměnil? to jsem vůbec nepostřehla!!!
@Granda píše:
Bylo to nekdy v roce 2006 nebo 2007, Brodska sla na operaci zad, tak tam misto ni dali Zilkovou. Uz si nepamatuju, jak dlouho tam byla, ale ne dost dlouho na to, aby nemohli postavu Jordanove poslat treba na misi do Iraku.
@Granda píše:
To bylo nějak dost zkraje. Brodská byla marod a asi nevěděli, kdy a jestli vůbec se vrátí, tak Báru hrála Žíla. Pak se Brodská vrátila, tak ji hrála zase ona
. Vyloženě stejnej typ, co? ![]()
No jak jste mi to připoměly, tak si možná něco matně vybavuji, ale nevzpomínám si. jo, mohli jí poslat třeba do nemocnice nebo na služební cestu ![]()
@ncc1701 píše:
Bylo to nekdy v roce 2006 nebo 2007, Brodska sla na operaci zad, tak tam misto ni dali Zilkovou. Uz si nepamatuju, jak dlouho tam byla, ale ne dost dlouho na to, aby nemohli postavu Jordanove poslat treba na misi do Iraku.
já myslela, že to byla výměna manželek tenkrát..
to jsem ještě moc nekoukala. koukám až poslední dva roky..
A Kláru Peškovou (matku Adriany) hraje Hana Igonda Ševčíková- hrála jako malá v Arabele Mařenku