Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
19.11.15 23:34

Mne teda přijde divný jak Digina dělá celej den houno a nestíhá a frgalova dels milion věci a je v poho a vali dom aby jim udělala-dala večeru :roll:

Ona by stihla snad i smilstvo se závazkem za jeden den a frgal by si ani nevšiml :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
20.11.15 08:45

Me uz stve jak je Frgalka dokonala a svata, tak se opravdu snad nikdo nechova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.11.15 09:45
@spirunka píše:
Me uz stve jak je Frgalka dokonala a svata, tak se opravdu snad nikdo nechova :roll:

ale chová, jednu takovou znám a děsně mi s tim leze na nervy, protože ona je ta nejlepší, všecko zvládá levou zadní, všecko umí… :zed:

• Citovat
  • Upravit
3443
20.11.15 10:01

@Jančakecalka to verim, ze to musi byt otravne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.11.15 10:04
@spirunka píše:
@Jančakecalka to verim, ze to musi byt otravne ;)

je, mám pak pocit, že jsem totální nula a k ničemu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2039
20.11.15 10:27

Holky, já teď koukala na ten včerejšek, jak tam ta Digina chrchlala jako správný tuberák a nedala si ani ruku před pusu! Ale spát vedle Julinky nemohla, aby ji nenakazila. To je sice pěkný, ale to chrchlání jí asi taky moc nepřidává :mrgreen:

Jo a Frgálka je teda mega svatá, taky mi přišlo zvláštní, že se tak hroutí… No já bych za to nic nedala, že tam bude ještě nějaký škandál 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.11.15 11:20

Mě to chování Maléřové tak nereálné nepřijde, prostě je hodná, je křesťansky vychovaná a v tom hroucení se z Markovy matky může být prostě jen empatie..
Ale myslím, že se do sebe zamilují - minimálně Marek do ní..
Jinak dle mě je Zuza opravdu těhotná, prvně ty okurky, pak že jí smrdí pečivo a u Marka jí byla zima - zajímavé indicie :mrgreen:
Olina je mi teda strašně nesympatická :cert:

Příspěvek upraven 20.11.15 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.11.15 11:31
@PetrušeKl píše:
Holky, já teď koukala na ten včerejšek, jak tam ta Digina chrchlala jako správný tuberák a nedala si ani ruku před pusu! Ale spát vedle Julinky nemohla, aby ji nenakazila. To je sice pěkný, ale to chrchlání jí asi taky moc nepřidává :mrgreen:Jo a Frgálka je teda mega svatá, taky mi přišlo zvláštní, že se tak hroutí… No já bych za to nic nedala, že tam bude ještě nějaký škandál 8) :jazyk:

Hlavně odejde z nemocnice na reverz, aby mohla chrchlat na holčičky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.11.15 12:36
@PetaP píše:
Mě to chování Maléřové tak nereálné nepřijde, prostě je hodná, je křesťansky vychovaná a v tom hroucení se z Markovy matky může být prostě jen empatie..
Ale myslím, že se do sebe zamilují - minimálně Marek do ní..
Jinak dle mě je Zuza opravdu těhotná, prvně ty okurky, pak že jí smrdí pečivo a u Marka jí byla zima - zajímavé indicie :mrgreen:
Olina je mi teda strašně nesympatická :cert:Příspěvek upraven 20.11.15 v 11:41

myslím si to samé, jsou hodní lidé, kteří prostě mají empatii vysoce vyvinutou a hlavně jsou křesťané každým coulem a třeba to asni o sobě nevědí, připadá jim to tak přirozené a normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
20.11.15 12:37

No ale jestli bude Zuzana těhotná, tak to je přece stranšé hazardování s životem toho nenarozeného dítěte, ne? Může se přece narodit pozitivní.. 8o

• Citovat
  • Upravit
3092
20.11.15 12:42

Zuzana

@Lizzi píše:
No ale jestli bude Zuzana těhotná, tak to je přece stranšé hazardování s životem toho nenarozeného dítěte, ne? Může se přece narodit pozitivní.. 8o

No já doufám, že nebude, protože by se přece mohl nakazit Max, to by nám teda jako divákům ukázali, že není potřeba se chránit… že když už tak umělým oplodněním a dítě nemusí být HIV pozitivní, prostě může i nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.11.15 12:43

@Letee mohl by ji max oplodnit ze stříkačky, nebo jinak, ale o to dítě bych se fakt bála 8o

• Citovat
  • Upravit
3092
20.11.15 12:46

Zuzka

@Lizzi píše:
@Letee mohl by ji max oplodnit ze stříkačky, nebo jinak, ale o to dítě bych se fakt bála 8o

Tak lesti je Max skoro doktor tak proč ne… ale je to hazard ze zdravím dítěte i matky, ona to totiž představitelky Zuzany na Chatu Ulice jak byla sama scénaristům navrhovala, že by to bylo dobré kdyby v seriálu otěhotněla, aby měla zajímavou dějovou linku a ukázala HIV pozitivním že to jde mít zdravé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
20.11.15 13:38

Holky a prijde moc uhozeny jenom me, ze vcera Liskovi nechali ozraleho Milose spat u nich a jejich decka kvuli nemu spali jinde? Ja nevim, ja bych ho proste vykopla. Mozna kdyby byl strizlivy tak v kuchyni nechala prespat, ale prece nejakeho ozralu si tam nenecham a nepodridim tomu chod domacnosti? :cert: To uz je opravdu pres caru. Ze tam nechali Evu s malym chapu zcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
20.11.15 13:42

http://www.babyonline.cz/…i-s-hiv-aids

Riziko je, ikdyz male, tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...