Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z pohledu kadeřnice mě její účes včera zarazil…
Její vlasy mi přišly jako na 2. fotografii. Mrknu na ni ještě na Nova plus znovu ![]()
Neříkám, že mám pravdu, proto jsem se taky ptala na váš názor…
@radkka Dorka je Zorka ![]()
Bylo hrozně dojemné, jak se Drbohlav Ládík svěřuje Adrianě, moc se mi to líbilo, Zora přehrávala jak hrom a Matěj se mohl pominout láskou/preskrtnout]
@ivik21 píše:
@radkka Dorka je ZorkaBylo hrozně dojemné, jak se Drbohlav Ládík svěřuje Adrianě, moc se mi to líbilo, Zora přehrávala jak hrom a Matěj se mohl pominout láskou/preskrtnout]
Jo, já jí říkám Dorota, tak se mi to popletlo ![]()
@kometa32 píše:
Z pohledu kadeřnice mě její účes včera zarazil…Její vlasy mi přišly jako na 2. fotografii. Mrknu na ni ještě na Nova plus znovu
Neříkám, že mám pravdu, proto jsem se taky ptala na váš názor…
Pořád mi ty v Ulici přijdou hustší. ![]()
Holky nevíte jak to dopadne se Simčou? Doufám, že kvlůli té blondaté pizdě fakt nedá výpověd?! ![]()
@dendule4 píše:
Holky nevíte jak to dopadne se Simčou? Doufám, že kvlůli té blondaté pizdě fakt nedá výpověd?!
Jooo, to taky vim.
Hložánková na Sandru s Rudou ušijou boudu. Ona se k ní přijde ostříhat, dělá ze sebe bohatou paničku a Sandra se nechá zlákat vidinou solidní zákazince a vykecá jí, že si chce otevřít salon dvě ulice vedle. Hložánková jí poprosí, jestli by jí neposlala mail s nějakými informacemi a Sandra to udělá. Ruda ještě sežene od bráchy spis, kde žádá o nebytový prostor. To všechno ukáží Jitce a ta Sandru na hodinu vyhodí. Starej Hlóža navíc zařídí, aby Sandru pro formální chyby v žádosti vyřadili ze soutěže.
Holky Vilma ma paruku mluvila o tom v tv v nejakem poradu. rikala ze je to pohodlnejsi a nemusi v maskerne travit tolik casu ![]()
Mě se hrozně líbí role Mirky, rázná, ale vždycky mi to vyzní vtipně.. ta jak někam vlítne dějou se věci, ale ve scéně se Sandrou byla za dobrou dámu:-)
@Patricia89 píše:
A jakej den to bude? Na to se docela tesim…
Myslím ze pozítří
Nevim, mám v tom trochu hokej ![]()
@radkka píše:
Jooo, to taky vim.Hložánková na Sandru s Rudou ušijou boudu. Ona se k ní přijde ostříhat, dělá ze sebe bohatou paničku a Sandra se nechá zlákat vidinou solidní zákazince a vykecá jí, že si chce otevřít salon dvě ulice vedle. Hložánková jí poprosí, jestli by jí neposlala mail s nějakými informacemi a Sandra to udělá.Ruda ještě sežene od bráchy spis, kde žádá o nebytový prostor. To všechno ukáží Jitce a ta Sandru na hodinu vyhodí. Starej Hlóža navíc zařídí, aby Sandru pro formální chyby v žádosti vyřadili ze soutěže.
@Fjodorka píše:![]()
A já jí tolik fandila! Doufala jsem, že Simona přijde o práci a bude muset zametat oranžové hřiště.
Hlavně to vypadá, že takhle z Ulice uplně zmizí
Nevim, proč všechny záporáky zabijou/odstěhujou/vyhodí/polepší.
@radkka píše:
Hlavně to vypadá, že takhle z Ulice uplně zmizíNevim, proč všechny záporáky zabijou/odstěhujou/vyhodí/polepší.
Protože lidi je nemají ráááádi a raději se na to nekoukají, jak je to fuj, jak ta zlá mrcha ubližuje té bezva bečce!