Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy ahá diky, jsem kdysi četla, že ji nechají umřit, tak jsem ráda, že nenechali:-)
@KPKristy píše:
Samozřejmě to vyjde najevo, jinak by to tam vůbec nedali. Ještě bude horko
Holky, mně se strašně líbí, jak dokážete všechno rozebrat
![]()
V bytě mají 3 pokoje - 1. byl Matějův, měl tam to auto jako postel, 2. je ta ložnice, kde byla Tereza s Vojtou a Thea se Štěpánem, nyní Bětka a Matěj a v posledním byla Tereza a byl tam Štěpán sám předtím ![]()
Holky a slyšely jste, že zemřel Hofbauer, takže proto už se Rocky jako štamgast delší dobu neobjevoval a už teda ani neobjeví
I když tam neměl moc prostoru, byl to prostě štamgast a patřil k Lojzovi jak Štaflík ke Špagetkovi ![]()
Já to s těma pokojama taky nechápu. Ložnice, kde je teď Matěj s Bětkou, byla dřív ložnice Štěpána a tam se chodilo hned vedle linky a teď tam chodí jak kdy. včera jsem to sledovala a nechápu.
já vím, že se to o dětech neříká, ale já musela ![]()
Lenka je opravdu strašná! Jak ona mluví, to bych ji někdy
ani ne tak co mluví, ale jak!
jarda je skvělěj, ale co provede Markéta? Že by zapoměla na objednávku? ![]()
@ivulineček píše:
Já to s těma pokojama taky nechápu. Ložnice, kde je teď Matěj s Bětkou, byla dřív ložnice Štěpána a tam se chodilo hned vedle linky a teď tam chodí jak kdy. včera jsem to sledovala a nechápu.
já vím, že se to o dětech neříká, ale já musela
Lenka je opravdu strašná! Jak ona mluví, to bych ji někdyani ne tak co mluví, ale jak!
jarda je skvělěj, ale co provede Markéta? Že by zapoměla na objednávku?
Jo, Lenka se chová fakt kolikrát na facku..Ale mezi náma, Jarda je někdy pěkný jajánek a sobec..Asi jako každý chlap.. ![]()
Mě zase jednu dobu lezla na nervy Tereza..
Paní chytrá, co ví všechno nejlíp, ale to už je dýl..
@Silwinka87 Taky mě občas vadila, ale kdyby nebylo herce Vacka(její tatínek), nevím, jak by se jmenovalo naše dítko. Úplně jsem si zamilovala, jak jí říká Terísku, že máme jednoho doma ![]()
@Jamajka00 píše:
Ty jo ale ten maldej Hložánek ten to válí co?![]()
to téééda ![]()
@ivulineček
taky budem mít teríska
to bude pěkné tomísek a terísek ![]()