Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaňouchová píše: Více
Mě třeba tato objevení erotických hraček ani nepřipadají jako velký trapas, pokud se to stane mezi dospělými lidmi - však v které domácnosti se nic takového nenajde
Stejně tak, když některé z žen vykoukne prso. Přestože se v tu chvíli někteří tváří, jako by nikdy žádné neviděli ![]()
@rmot píše: Více
Asi tak. Si pamatuju jak jsem se jako mlada jednou na koupalisti svizne vyhoupla na okraj bazenu a posadila. Bracha do me dloubl, sprav si plavky. Tak jsem prsa soupla zpatky. No tak me videla pulka koupaliste, no to se toho stalo. ![]()
Největší trapas? Mám dva, jeden je sexuální, ten ventilovat nechci. Ale před několika lety mě navštívila kamarádka s manželem, oba chrlili behem návštěvy neskutečně smrtící hlášky. A já se smál, že mě bolelo břicho. A v jedné smíchové křeči jsem se neudržel a prdnul jsem si. Problém byl v tom, že to nebyl tichošlápek, ale něco jako výstřel z Velké Berty. A teď jsem nevěděl, co říct. Když bych řekl: „Pardon“, přiznal bych tím vinu. Možná tady tehdy byli i s dětma, třeba to neslyšeli, ale slyšet to museli. Prostě mi to ulítlo, no.
Navíc přijímám návštěvy vleže kvůli skólioze. Je docela blbý, když si nemůžete odběhnout. Moje nejbližší rodina mé plynové útoky neřeší, chápou to, ale před návštěvama mě to se re, naštěstí se mi to nestává moc často.
Usránek z Vysočiny.
Pravě odpočívám v anglickém parku v Mnichově (čekám na navazující vlakový spoj).
A jelikož se nedá sedět/ležet v trávě, tak jsem se chvíli bavil husami a vránami…
A všímavá paní kolemjdoucí mi poradila, kde uvidím mláďata…
Morous, no