Vlezlá a otravná tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
18.12.14 14:48

@Deynerys koukám,že celý problém bude v ozralem tchanovi…kdyby byl normální, tak i ta tchýně se neplete tolik do života vám a i toho psa by měla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
18.12.14 14:50

Ahojky, no jako kdybych to psala ja…akorat my bohuzel bydlime v dvojdomku…a klice ma, ale nastesti uz ne od verandy, kterou jsme nedavno pristaveli.. Ale jinak chodi zasadne na navstevy ve 12= u nas a ostatnich „normalnich“ lidi cas obeda, ze jde jen na chvilku tudiz ja nenabidnu kafe, protoze stoji temer ve dverich a po pul hodine si teprve sedne a ja si prijdu jako nepohostinny vul :(…a kouka co delam, samo, ze ona to vzdy dela jinak=lip…no proste prijdu si, ze do jejich rodiny absolutne nezapadam, tim spis, ze svagrova je jeji oblibenkyne, tak to ma rozdelene…no je to des, soucitim s Tebou…a co manzel? ten muj prede mnou dela, ze mamce vynada, ale pravda je takova, ze si to jen u me nechce rozhazet. Byl na rodinu hodne fixovany a mame vzdy po ruce at prisla s jakoukoliv kravinou. Ted premyslime, ze koupime baracek nekde jinde, no snad si to nerozmysli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
18.12.14 14:52

Jo a tchan je taky porad v lihu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
18.12.14 14:59
@SIMONA1234 píše:
Měla jsem takovou tchýni ve dvaceti třech letech…já mladá, blbá a slušně vychovaná…ona mi lezla do věcí, přerovnávala je…do bytu si chodila jako domů…Poslat jí do pr** fakt nešlo, byla splachovací. Měla na starosti celý dům, zahradu, muže…rozhodně nebyla opuštěná a nevyužitá. Je rozdíl nevychovanost (vodit cizí lidi do bytu k mladým a ukazovat, jak to mají zařízené) a osamělostí (byť manžela má) Na nevychovanost platí jediné, dát pravidla soužití, po dobrém a v nejhorším i po zlém, no… :nevim: Na osamělost najít využití, které co nejméně ublíží všem zúčastněným…
:palec: :potlesk: :potlesk:…presne tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.12.14 19:06
@kacenka.sks píše:
Ahojky, no jako kdybych to psala ja…akorat my bohuzel bydlime v dvojdomku…a klice ma, ale nastesti uz ne od verandy, kterou jsme nedavno pristaveli.. Ale jinak chodi zasadne na navstevy ve 12= u nas a ostatnich „normalnich“ lidi cas obeda, ze jde jen na chvilku tudiz ja nenabidnu kafe, protoze stoji temer ve dverich a po pul hodine si teprve sedne a ja si prijdu jako nepohostinny vul :(…a kouka co delam, samo, ze ona to vzdy dela jinak=lip…no proste prijdu si, ze do jejich rodiny absolutne nezapadam, tim spis, ze svagrova je jeji oblibenkyne, tak to ma rozdelene…no je to des, soucitim s Tebou…a co manzel? ten muj prede mnou dela, ze mamce vynada, ale pravda je takova, ze si to jen u me nechce rozhazet. Byl na rodinu hodne fixovany a mame vzdy po ruce at prisla s jakoukoliv kravinou. Ted premyslime, ze koupime baracek nekde jinde, no snad si to nerozmysli :)

vidim ze nejsem jedina co to ma takove :think:,no manzel je na moji strane, strasne ho stve ze to mama dela. snazime se ji co to jde separovat ale zatim je to des…ja si pripadam pak provinile a zle ale nejde to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
18.12.14 20:42

Taky jsem si tak pripadala, ale ted se spis citim ublizena, protoze vse delam spatne, ona nejlip…vychovala tri syny, jo je dobra, ale na druhou stranu tvrdit mi, ze dite nemusi pres den spat (jsou mu tri mesice),ze uz mu mam davat prikrmy(ma 7.5kg a to jen kojim) mi prijdou spatne rady, kterych se nedrzim a proto jsem ta spatna…jenze u nas to je tak, ze se mnou se ani nebavi, jen s manzelem, takze ja si pak u nas doma pripadam jako na navsteve :D…a protoze mam svou rodinu na druhe strane republiky a tady jsem sama, neni kdo by se me zastal…a navstevy bez klepani a neohlasene jsou na dennim poradku, predevcirem jsme rano vstali a na stole byl hrnek co prisla vratit :cert: :D…neni to jednoduchy fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.12.14 21:47

Prave ze si myslim ze tohle ude horsi s narozenim male.uz ted keca do toho co mam a co nemam delat…rovnou rekne to nekupuj s tim nesouhlasim :lol: jako bych se ji ptala…ja to samozrejme stejne koupim a je otazkou casu nez bouchnu a bude zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cery
18.12.14 23:30

Ja dnes svoji tchyni konfrontovala a nenechala ji říct ani buu :evil:. Samozřejme pocitam stim že ma rodina se tim odtrhla a zustanu sama se synem 7 m. Kterého bude chtít do střídavé peče. Od muže jsem slyšela jen ze jsem tlusta kr… ktera to pos… :,( ale jak dlouho mame snášet ty tchoře! Kolik toho od nich musime skousnout! :,( Jsou to tchyně (tchoři) našeptávačky co říkají našim mužům jak sme hrozne matky :evil: a totálne se vam ser… do výživy a výchovy a do vztahu a pisou si s mužovou Ex jak ona byla báječna. Nenavist je slabé slovo :zed:. Nektere mne možná odsoudi… ale nikdy nebudu litovat a nikdy nezapomenu jak jsem vzala odvahu a s plných plic ji řekla co si o ni myslim! Na ten pocit jak se mi ULEVILO :dance: nezapomenu… a muj muž se snad rozhodne spravne, vim ze po tomhle to bude trvat.

• Citovat
  • Upravit
12550
18.12.14 23:33
@Cery píše:
Ja dnes svoji tchyni konfrontovala a nenechala ji říct ani buu :evil:. Samozřejme pocitam stim že ma rodina se tim odtrhla a zustanu sama se synem 7 m. Kterého bude chtít do střídavé peče. Od muže jsem slyšela jen ze jsem tlusta kr… ktera to pos… :,( ale jak dlouho mame snášet ty tchoře! Kolik toho od nich musime skousnout! :,( Jsou to tchyně (tchoři) našeptávačky co říkají našim mužům jak sme hrozne matky :evil: a totálne se vam ser… do výživy a výchovy a do vztahu a pisou si s mužovou Ex jak ona byla báječna. Nenavist je slabé slovo :zed:. Nektere mne možná odsoudi… ale nikdy nebudu litovat a nikdy nezapomenu jak jsem vzala odvahu a s plných plic ji řekla co si o ni myslim! Na ten pocit jak se mi ULEVILO :dance: nezapomenu… a muj muž se snad rozhodne spravne, vim ze po tomhle to bude trvat.

Tady asi nebude problém jen ve tvé tchýni, ne :nevim: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cery
18.12.14 23:57

Muj muž s mamou jsou jedna ruka volají si 5 × denně donedavna s nama jezdila na veškerý nákupy vilety to jsem muži po ošklivé hádce vysvetlila ze chci rodinne vilety pouze snim a se synem tak byl chvíli klid a pak na novo. Nakupy potravin pro nás a samozřejmostí i pro maminku kdy na konci měsíce na mne vycitave kouka jak muzu za jidlo utratit 10000.-? Sakra tak proc ji živi ( tchan ma praci)svadi veškeré útraty na mne. to je jen kapka v mori. ja uz nevim jak s toho ven. Je to policista ma ty svi psycho fígle a stále se vas snaží přesvědčit jak sem hloupa jak neumim šetřit…nemam zadnej titul. Hlavně ta našeptávačka jaka jeho EX je uzasna ze si dodelala skolu a je ucitelka

• Citovat
  • Upravit
12550
19.12.14 00:05
@Cery píše:
Muj muž s mamou jsou jedna ruka volají si 5 × denně donedavna s nama jezdila na veškerý nákupy vilety to jsem muži po ošklivé hádce vysvetlila ze chci rodinne vilety pouze snim a se synem tak byl chvíli klid a pak na novo. Nakupy potravin pro nás a samozřejmostí i pro maminku kdy na konci měsíce na mne vycitave kouka jak muzu za jidlo utratit 10000.-? Sakra tak proc ji živi ( tchan ma praci)svadi veškeré útraty na mne. to je jen kapka v mori. ja uz nevim jak s toho ven. Je to policista ma ty svi psycho fígle a stále se vas snaží přesvědčit jak sem hloupa jak neumim šetřit…nemam zadnej titul. Hlavně ta našeptávačka jaka jeho EX je uzasna ze si dodelala skolu a je ucitelka

No tak to bych hlavně řešila s manželem, já bych nesnesla, kdyby mi někdo hodně narušoval soukromí. Něco jiného je dobře míněná rada, ale něco jiného pak snaha o rozvrácení rodiny povídačkama o ex. a ještě řešení rodinných financí, to by se mi taky nelíbilo.
Ale první člověk, se kterým to je třeba řešit je manžel. Nebo se obrnit trpělivostí, vytyčit hranice, za které ti nikdo kromě tvé rodiny nesmí a požadovat jejich dodržování.
Plus trocha taktu a diplomacie většinou neuškodí :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cery
19.12.14 00:18

Taktnost šla dneska stranou. Trpělivost došla, prostě mi dnes už přetekl hrnec. 4 roky jsem se držela. I když jsem byla těhotna kdy na otázku, jestli -když to bude holčička " mohla by se jmenovat Karolínka " (Ex je karolina )

• Citovat
  • Upravit
12550
19.12.14 00:21
@Cery píše:
Taktnost šla dneska stranou. Trpělivost došla, prostě mi dnes už přetekl hrnec. 4 roky jsem se držela. I když jsem byla těhotna kdy na otázku, jestli -když to bude holčička " mohla by se jmenovat Karolínka " (Ex je karolina )

No někdy to nejde…taky někdy vybuchnu, na to má každý nárok :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cery
19.12.14 00:22

Neudržela jsem se a rozplakala Protože jsem nechapala jak mi tohle v mim stavu mhla říct když vedela co jsem si stou Karolínou uzila dlouho po tom co uz sme s muzem byly spolu a od karoliny stále chodili textovky at se k ni vráti

• Citovat
  • Upravit
12550
19.12.14 00:23
@Cery píše:
Neudržela jsem se a rozplakala Protože jsem nechapala jak mi tohle v mim stavu mhla říct když vedela co jsem si stou Karolínou uzila dlouho po tom co uz sme s muzem byly spolu a od karoliny stále chodili textovky at se k ni vráti

To bych ji asi vyhodila…slušnost by šla stranou. Nedivím se ti. Někteří lidi jsou prostě nepochopitelní, fakt. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová