Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148486
16.10.17 14:48
@inkakřivák píše:
Fakt nic? No vidíš, a podle zdejších rozdává koblihy na potkání všem. Vždycky jsem si představovala, že musí jezdit s vozíčkem plným koblih a knih - takový santa babiš. neber mi iluze. Já už si z těch voleb fakt dělám legraci, to se jinak nedá. Taková hysterie ještě nikdy nevládla. A to jen kvůli jednomu člověku, který nepatří do party " my hoši, co spolu mluvíme".

Nic.Ani kobliha. Taková blamáž. Ale hééč od SPD jsme dostali (tedy respektive vnučka) balonek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 14:50

zkopírováno z FB - M. Čabana

Udělal jsem takový malý předvolební politický experiment se dvěma ejhlasitějšími lídry, aniž o tom věděli. Jak Miroslav Kalousek, tak Andrej Babiš jsem v rozhovorech položil dvě prakticky stejné (záměrně poněkud blbé) otázky, do odpovědí jsem jim nelezl, nechal je říct první, co jim slina přinesla na jazyk. Vzniklo něco, co podle mě má jistou vypovídací hodnotu. Další hodnocení nechávám na čtenáři.

Miroslav Kalousek, E15, 2. 10. 2017:
E15: Vyčítáte voličům hnutí ANO, že nevidí ta rizika, která vidíte vy?
Nevyčítám. Vyčítám sobě, že jim to neumím vysvětlit. Voličům nemůžete nic vyčítat. Volič je suverén. Vyčítám sobě a vlastně všem ostatním v demokratických stranách, že jsme nenašli ten šém, to jednoduché sdělení, jak to riziko odkrýt. Jak říci, že král je nahý. A že nejde jen o to, že je nahý, ale že lidé riskují svou vlastní budoucnost, když věří, že je oblečený.

E15: Závěrem poněkud americká otázka. Dokázal byste říci o Andreji Babišovi něco hezkého?
Je určitě obrovsky pracovitý. To se mu nedá upřít.

Andrej Babiš, E15, 16. 10. 2017
E15: Vy se ze spousty důvodů vymezujete vůči tradičním stranám. Vyčítáte voličům, že nevidí ty věci, na které upozorňujete, takže tradiční strany mají v součtu pořád dost solidní podporu?
Mají podporu, protože tady máme i nějaké novináře, kteří s nimi žijí v symbióze od revoluce. No a samozřejmě máme tady veřejnoprávní média, která řídí nějaké „nezávislé“ rady, ale lidi by měli vědět, kdo ty rady zvolil – ti tradiční politici. Takže pokud se opakují ty lži o mně, a proto jsem si udělal web MůjDemagog, kde je 21 lží, pokud se tady stále řeší Čapí hnízdo, tak potom samozřejmě jsou lidé pod vlivem a zapomínají.

E15: Poslední, trochu americká otázka. Dokázal byste říct něco dobrého o Miroslavu Kalouskovi?
Miroslav Kalousek je určitě velice zdatný rétor, to umí skvěle. Umí skvěle lhát. No a je tam 27 let. Bylo by zajímavé, kdyby dal majetkové a daňové přiznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
16.10.17 14:51

Já volím Svobodné :palec:, ještě jsem si pro jistotu nechala volební lístky ODS a Realistů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
16.10.17 15:30
@Anna766 píše:
Ne, jen Andrej s ochrankou a bez knihy :mrgreen:

Prostě přijmi ten fakt, že lidi (většina) chtějí někoho jiného. Není co měnit. Takhle to funguje. Teď jsem sledoval přímý přenos z p. s. a myslím si, že Ano 2011 a ČSSD ještě znatelně ubude hlasů. Přilepšit by si mohli komunisti. To jen na základě hodnocení dnešních událostí v p. s.

• Citovat
  • Upravit
79938
16.10.17 15:32

@Anna766 No my jsme na té vsi úplně opomíjení - copak Babiš neví, že ho vidláci volí? Nikdo nepřijel. fakt nebýt toho Okamůry, co tu visí na sloup, ani nevíme, že jsou volby. A dala bych si něco sladkého ke kafi, ale abych to nepekla - mohl by přijet nějaký koblihář!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148486
16.10.17 16:55
@ake píše:
Prostě přijmi ten fakt, že lidi (většina) chtějí někoho jiného. Není co měnit. Takhle to funguje. Teď jsem sledoval přímý přenos z p. s. a myslím si, že Ano 2011 a ČSSD ještě znatelně ubude hlasů. Přilepšit by si mohli komunisti. To jen na základě hodnocení dnešních událostí v p. s.

Mě to nepiš. Mě je jedno kdo co chce. Já nikoho za jeho volbu neurážím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
16.10.17 17:08

To je ale prča :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Blok proti islamizaci klip:

https://youtu.be/d85sEAxX3AQ

Edit: a ještě parodie
https://youtu.be/fGVq0UIGUZQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
16.10.17 17:32

Právě řeční na ct24 Kalousek. To je ale nechutná kreatůra… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79938
16.10.17 17:34

Je, to je pro mne křivák takového typu, že proti němu je Babiš ještě furt rovný člověk. Plave z partaje do partaje, a žvaní nesmysly A mám z něj dojem, že u něj udělal pánbůh velikou chybu - zapomněl mu dát místo pazourků hrábě. je prostě hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
16.10.17 17:34

Řeč ministra průmyslu k memorandu

Zkrácená řeč. Vím že je to dlouhý, ale alespoň mrkněte na ty tučné a podtržené části
http://volby-2017.blogspot.cz/…-schuze.html
vnáší to světlo do situace a pomůže pomoci rozhodnout koho volit.

• Citovat
  • Upravit
6915
16.10.17 17:42

Stropnický v tom přímém přenosu je v pozadí v záběru vedle pultíku s mikrofonem. Ten se teda tváří… jak vyoraná myš :mrgreen: Kdypak tahle myš, totiž krysa, opustí potápějící se loď ANO? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
16.10.17 17:48

Sobotka se na mimořádnou schůzi nedostavil, ačkoli měl nahlášené vystoupení, omlouvá se z „prac. důvodů“. Bohoušek už se drží vyč. raně mimo. Bude z něj asi druhý Standa Gross?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
16.10.17 17:49

K tem kobliham - ono taky zalezi, kde kdo bydli.
Na dedine tech kampani tolik nebude, tady v Brne clovek narazi na kazdem kroku na bilboard, letaky, zvanily.

Kamaradky manzel kandidoval do senatu za ANO a nekolikrat ve vrcholici kampani rozdaval po ranu na zastavkach pytliky s koblihama… mne to prislo od vazeneho vedatora skoro az ponizujici, ale tak ucel to splnilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
16.10.17 18:07
@Mango_Lassi píše:
Z čeho asi tak? Koho může zaujmout zrušení veškerých dávek, zeštíhlení státu a minimalizace odvodů na daních a zpoplatnění zdravotnictví. A samozřejmě znám osobně voliče SOS

todle si nemyslím, chtějí zrušit dotace ne „dávky“, ty chtějí pozměnit. zrušit zbytečné daně, které se dotknou i obyčejných lidí, samozřejmě i bohatých. zpoplatnění zdravotnictví, taky není pravda, jen bude mít člověk na výběr, protože zdravotnictví se platí i tak..též znm hodně voličů svobodných, ale nepatří k nim bohatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
16.10.17 18:08

@ake věřit na průzkumy je hloupost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie