Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vasali
9.4.13 20:00

tobasek

Diky moc.Za tri tydny jdu na to.

• Citovat
  • Upravit
tobasek
9.4.13 20:46

Vasali

Další uplněk je 25.4 ve 21:57h, od toho casu zacne měsíc couvat až do 10.5 v tuto dobu je cas na piti a odtučňovací kury.
dalši je 25.5 od 06:26h a couvá az do 8.6 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
vasali
9.4.13 21:55

odpoved

@Vasali píše:
Ahoj, jestli mas neco co pomuze tak prosim porad.Mam problem s pohybem, tak timto smerem to moc nejde.Dik.

Ahoj nejříve mi řekni jaký chceš po me pozadavky :-) neco spolu vymyslime :-) kamarad kterej mel 162 kilo ma za dva mesice schozenych 20 kilo bez toho aby drzel nejakou dietu nesmel jist svickovou atd kdyztak pro rychlejsi psani si me pridej na Fb zdali mas… To ti poslu na konci tohodle kazdej chce rychle schodit ale kdyz schodi 10 kilo tak nejí ma hlad a vsechno potom si da rizek nebo gulasek a ma to nahore taky to je spatne tohle vse je jenom v tele ne na jidle ja jsme vazil 46 kilo a tedka mam 60 a vaha se mi drzi a nejde mi dolu ani nahoru a muzu jist jak chci napis do vyhledavace Octavia RS a vyjedeti tam octavka v eresu pozadi kamion reknu ti vice a hodime rec a urcite najdeme reseni :-)

• Citovat
  • Upravit
Vasali
9.4.13 23:21

Lukynnn

Ahoj, dik ze se se mnou zabyvas, Fb nemam a popravde, ani nechci mit.Jim hodne zeleniny.Piju tak 2l vody, jogurty min3% tuku, pecivo vyjimecne ale mam obcas ulet, neco sladkeho ke kaficku. Puvodne jsem si taky objednala prasky ikdyz vim ze to nefunguje a je to podvod, ale asi jsem mela zatmeni.Tak s tim valcim. Konkretni pozadavek nemam, spis nejakou vychytavku, pokud bys mel.Dik. :D

• Citovat
  • Upravit
Vasali
9.4.13 23:24

tobasek

Tak to jsem spatne pochpila, diky za upozorneni, to bych prosvihla ten spravny okamzik. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
10.4.13 08:14

vasali

Tak posli mi email aspon at si muzeme takhle psat musim se te zeptat na par osobnich otazek ktere bych nerad rozebiral tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1m2i3r
15.4.13 14:32

bacha na podvod

Firma, která nabízí tak „veleúspěšný“ wieght loss má další stránky, tentokrát se zelenou kávou. Zajímavé je, že ti lidé, kteří zhubli po weight loss, dále hubnou s tímto novým přípravkem (stejné fotografie, stejná úspěšnost, jen nevím, jak mohli před užíváním nového přípravku zase tolik přibrat).

• Citovat
  • Upravit
myiskaj
15.4.13 15:16

Tak mi včera vypršela lhůta pro vyzvednutí zásily na poště, dnes odpoledne jsem měla zmeškaný hovor čísla začínající na 228… z ČR, tak uvidím jestli to bylo číslo od nich a ozvou se mi znova :)

• Citovat
  • Upravit
Terézka1988
21.4.13 09:14

podvodníci

Dobrý den,

taky jsem asi 7. března 2013 objednala tento „zázračný“ přípravek na hubnutí. Začala jsem s užíváním, je to víc jak měsíc, co jsem zázrak doužívala a myslím, že jsem snad i přibrala. Dodržovala jsem vše, co i bylo řečeno, při telefonu ze zákaznického centra, kde na mě mluvil slovensky mluvící muž. Dnes jsem volala na zákaznické centrum (jsem ráda, že jsem zde našla číslo). Zvedl to opět Slovák, ale jiný a byl velice ochotný, že mám 2 možnosti: buď mi zašlou na jejich náklady silnější výrobek (že v mém případě ho budu nejspíš potřebovat…co? jak může soudit po telefonu?) nebo stejný postup, jak je tu už psáno…napsat reklamaci někde do Polska a do 14 dnů od obdržení mé zásilky mi bude poslána částka na účet, ponížená o 119,– Kšč za poštovné…:D Zkusím to, uvidím, co se bude dít! Doufejme, že to nějak dopadne, jinak jim to tam pojedu omlátit o hlavu!

• Citovat
  • Upravit
Kadala
21.4.13 16:59

Terézka1988

Tady je jediná možnost, jak se dostat ke svým penězům, napsat reklamaci do Polska se zasláním prázdné krabičky a chtít peníze vrátit. Jsouto lháři a podvodníci a i když je proti nim vedena celá kampaň, stejně vesele prodávají dál a odírají lidi o peníze. Najdi si na str.50 můj příspěvek, jak reklamovat a jdi do toho.

• Citovat
  • Upravit
KateB
25.4.13 10:25

Vážení přátelé,
18.4.jsem poslala doporučený dopis s reklamací do Polska a dnes 25.4. mi přistály peníze na účtě :-) Nikdo mi nevolal a peníze mi vrátili všechny jen bez 119,–Kč poštovného, na které mají dle svých podmínek, jak jsem dříve psala, nárok. Takže mě velice potěšili. Nečekala jsem tak rychlou reakci. Podmínky reklamace mají uvedeny na webu a i v odkazu v potvrzovacím mailu, který vám přijde po objednání. Také jsem některé uvedela v předchozích příspěvcích. Posílala jsem krabičku s 56-ti tabletami a doporučený dopis mě stál 68,–Kč. Takže pokud vám přípravek z nějakého důvodu nevyhovuje, můžete jej do 60-ti dnů vrátit. Na závěr bych chtěla ještě jednou poděkovat všem na této diskuzi, zejména Kadale :-),za pomoc a všechny názory :-) Díky :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Blanka Košková
25.4.13 10:51

Podvod

Je to podvod nezhubnete raději si pořiddte osobního trenera Blanka

• Citovat
  • Upravit
Kadala
25.4.13 11:38

KateB

Jsem moc ráda, že ti i mé rady pomohly a dostala jsi peníze zpět. Každý nemá na to, nechat podvodníkům tolik peněz a mávnout nad ztrátou rukou. Určitě to stojí zato, nedat se a reklamovat. Užij si vrácené peníze jiným způsobem. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Blbec ještě větší
25.4.13 12:07

Tak jsem neletěl podvodníkům. Zatím jsem užil 22 prášků a nezhubl ani deko. Spíš to ve mne vzbuzuje hlad. Blbec

• Citovat
  • Upravit
KateB
25.4.13 12:43

pro Kadalu

Děkuju :-) Koupím za ně věnec buřtů pro pejska za to, že měl takovou trpělivost a snášel mojí lenost a pytel superprémiových granulí, který bude mít minimálně na 2 měsíce a budeme spolu chodit na procházky do lesa nejenom, když se vrátím z práce, ale i ráno před prací. A to by bylo, aby ty kila nešly dolů i bez prášků ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková