Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
užívám přípravek necelý týden… je pravda, že už skoro týden jsem neměla kafe… a nemám chuť na sladký… jinak jsem mlsná až běda:-(. Jinak jím stále stejně 4-5 denně po normálních dávkách… a kilo až kilo a půl je spíš nahoře, než dole:-/. po objednání mi volal nějaký cizinec, doporučil užívat přípravek 3× denně, sliboval výsledky a nic…popravdě jsem to čekala… naštěstí peníze postrádat můžu, takže to byl prostě jen pokus…
Nečekej vůbec nic. Já se snažila, byla jsem spíše hladová,k tomu jsem hodně pila čistou vodu. Veškeré slazení jsem vynechala, jen do čaje jsem si dávala 1 pecičku umělého sladidla. A celou dobu mi vůbec nebylo dobře. Chuť na sladké nebo na jídlo jsem měla také stále, ale jak říkám, spíše jsem pociťovala hlad než že bych se cítila alespoň trochu dobře. Za celou dobu jsem shodila slabá 2 kg a v cm mi neubylo nic.
Je to velká bublina. Vždy najdou někoho, koho na lákadlo reklamy chytí. A i když na to máš, tak za tvoje peníze se někde šklebí podvodník, což tě také musí naštvat.
Tak jsem si před třemi dny objednala ten slavný weight loss, protože jejich psychologie reklamy je vážně skvělá. Jak už tady některé dámy psaly - první věc, která mě zarazila byla, že mi nepřišel ani potvrzovací email. A po přečtení několika diskusí jsem se rozhodla, že balíček nepřevezmu. Je fakt, že se potom můžu hájit tím, že nedodrželi avizovaný termín doručení, a že nikde na webových stránkách neuvádějí kontakt na společnost a v případě, že už někdo podal podnět na ČOI, tak by mi v případě komplikací pomohla i DAS.
Začala jsem z jara cvičit, jezdit hodně na kole a posilovat, změnila jsem si jídelníček, ale zatím po necelých čtvrtnácti dnech nevidím žádné extra výsledky, tak jsem se nechala omámit vidinou rychlého hubnutí. No raději zůstanu u svých původních plánů s cvičením ![]()
Ahojte… jednou jsem si tak brouzdala po netu a co na me nevyskocilo … samozrejme Weight Loss… precetla sem si to cely a strasne me to uchvatilo … tak jsem si to hned s radostí objednala. Jelikoz je mi 20, merim 169cm a vazim asi 76 kg takze mam nadvahu, tak jsem to proste zkusila..mezitim jsem hledala jeste na netu a nasla jsem tuto diskusi a celou si ji precetla… dneska v patek mi ty tablety dosly… platila jsem 990,– .. dost me prekvapilo jak to bylo zabaleny:D uplne pomackanej papir..ale fajn, otevrela jsem to ,tam nejakej malej pomackanej papirek a popis o tom co to je, a pak jsem otevrela i pripravek, ve kterem byla vata a ty pilulky. tak jsem si k nim pricichla - zaprvé HROZNĚ smrděj, takže je mi z toho s prominutím na blití, a za druhý jsou velké a hnědé - no prostě naprosto divný prášky, a nemam ani chut je začít brát protože se mi z nich dělá špatně jen co je vidím… prostě uplnej hummus… nevim jestli to mam zacit brat.. kadalo , mam na tebe dotaz - neni to nejak nebezpecne? nevim jestli to mam opravdu brát kdyz to vypada tak hnusně…
Tak já mám potíž také něco většího polknout, ale polkneš. Musíš hodně zapíjet. Horší to bude s výsledky, pokud jsi přečetla naši diskuzi celou, tak si uděláš pravdivou představu. Nemyslím si, že mi bylo špatně přímo z těch tablet, bylo to spíše ze samotné vody, z toho množství. Protože čaj mi ve větším množství také nedělá dobře, tak jsem pila více jen vodu.
Nám všem to přišlo stejným způsobem, celá pomuchlaná obálka, v tom zmuchlaný návod. Nevoní to, máš pravdu, ale to už jsem měla i léky od lékaře z lékárny, které se mi příčilo polknout a musela jsem se do toho moc nutit. Kdyby šlo jen o to, toho se neboj.
Horší je, že sis za drahý peníz objednala něco, co si můžeš (podobné) koupit v lékárně za 200,–Kč a výsledek bude v nejhorším stejný, to zn. nulový. A napíšu ti konkrétně na www.medpharma.info si najdi tablety acai berry, má to podobné složení. Škoda, že jsi tuto diskuzi neobjevila dřív, mohla jsi ušetřit. Proto to tady popravdě píšeme, aby nenaletěli další.
Ale můžeš je vrátit, v diskuzi je také popisováno, jakým způsobem.
Jedna z nás chtěla dát tabletu na rozbor, čekám také až se ozve a jsem zvědavá na výsledek. Ale žiju a vybrala jsem to všechno mimo 1 tablety, kterou jsem si nechala.
Dobrý den dámy,
jak jsem slíbila, tak informuji dále o reklamaci. V první fázi mi vrátili cca 40% ceny. Po té jsem doporučeným dopisem žádala o doplacení celé částky. Bylo mi vyhověno a dnes jsem obdržela téměř celou částku, poníženou o 109 kč. (poštovné) Takže jsem nakonec zaplatila poštovné cca 230 kč. A to už se dá zkousnout. ![]()
Blahopřeji, tak alespoň nějaký úspěch.
Já se k tomu nemohu rozhoupat, manžel nechce. Tehdy mě v tom podpořil i když se mu to nezdálo a já to brala celý měsíc. Jen proto, abych se přesvědčila, jestli alespoň trochu budu mít úspěch. Bublina splaskla, výsledek žádný. ![]()
Mám tady tu obálku. Já jsem zásilku přijala 23.2. a začala brát až 27.2., nepřekročila jsem už lhůtu na vrácení ? Co myslíš ? ![]()
Jůůů, no vidíš, já zapomněla !! A poslat na adresu do Varšavy ? Rovnou, nemusím nejdřív posílat nic na mailovou adresu ?
Promiň mi,ale asi jsi už pochopila, že u počítače nejsem stále, ale vždy se jen přijdu podívat. Proto jsou takové prodlevy u odpovědí. Díky ti, já to tedy asi také zkusím. ![]()
Chtěl jste pomoc tak mi pomozte, stačí když napíšete email na lidi kterým tento lék pomohl a prosím ať mluví plynule česky. A také si sáhněte sám do svědomí zdali to co propagujete je skutečně tak účinné.