Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35766
17.5.12 12:00
Ja jen tvrdim, ze dieta - nebo spis zdrava strava neni otazka penez, neni nutne mit vse bio a eko, staci jen u nakupovani myslet a jist tak, jak se ma.
A jestli nevim nic o hubnuti? Vim, sama momentalne hubnu a jen diky jidlu a ne nejakym zazrakum. Uz mam dole 8 kg. Nikdo netvrdi, ze mate prestat jist.
@Kadala píše:
A co bys řekla na to, že pejska, který váží 2,5 kg, krmíme metodou Barf ? Neměli bychom ho raději utratit, abychom ušetřili ? Kolik toho ten drobeček asi zbaští, co myslíš ? A kdybysme přestali jíst my, tak bychom také zhubli, že ? A nepotřebovala bych hubnout ať už s tabletami nebo bez nich.
Ale tobě bych je doporučila vyzkoušet, ať je ti také špatně jako bylo nám. :cert: Ale jinak nevím proč to píšu, normálně bys mi nestála za odpověď. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kruela
17.5.12 12:33

pikola

bio a eko nerovná se hubnutí a netučná strava

• Citovat
  • Upravit
35766
17.5.12 12:59
No tak na co nemáte peníze? Něco přece jíte a nakupujete, ne?
@kruela píše:
bio a eko nerovná se hubnutí a netučná strava
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Skopyce
17.5.12 15:53
@verunamaja píše:
Ahoj i já naletěla! objednala jsem… naštěstí jsem si tété diskuze všimla asi 10 minut po objednaní :roll: ihned jsem volala na číslo, které jsem vyčetla. Zvedla to paní, které jsem řekla, že chci objednávku zrušit, problém nebyl, řekla, že zboží ještě neposlaly a že prý z jakých je to důvodů, řekla jsem, že s finančních! Raději jsem jim poslala jěšte mail, který byl důraznější, chci aby to někde měli napsaný: že objednávku ruším, zboží i přes doručení nepřijmu a že nestojím o další kontaktování. Myslite, že to dopadne dobře? I vám přeji hodně štěstí při reklamaci již zakoupeného bludu! :lol:

Ahoj, já sem jim psala že objednávku ruším, poslali mi nazpět email s tím že objednávku zastavili, dneska v noci mi poslali stejný email o zastavení objednávky, netuším proč podruhé, ale nic mi poštou nepřišlo, tudíž je vše OK.

• Citovat
  • Upravit
kruela
17.5.12 19:42

pikola

já nemám peníze???? a kdy jsem to napsala???

• Citovat
  • Upravit
Kadala
17.5.12 20:02

kruela

Na to vůbec nereaguj. To je zase někdo, kdo má vztek, že píšeme proti tabletám a chce nás jen otrávit.

• Citovat
  • Upravit
kruela
17.5.12 20:17

Kadala

máš recht :D

• Citovat
  • Upravit
35766
17.5.12 20:25

To byla kadala, na predchozi strance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kruela
17.5.12 20:50

pikola

ale reagujete tím na můj příspěvek

• Citovat
  • Upravit
Mikush
18.5.12 14:33

Zdravím,
tak s radostí oznamuju, že mi dnes na účet přišli penízky od Massive Dynamic Sp.Tablety jsem posílala zpět 3.5. a dnes mi přišlo 881,–.Tablety jsem brala pouhý týden takže jsem jich moc neubrala. Takže všem co taky naletěli,určitě pošlete klidně i prázdný obal i s dopisem a taky se určitě dočkáte aspoň nějaké částky.

• Citovat
  • Upravit
kruela
18.5.12 14:49
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Simunek
18.5.12 15:24

Zneužití značky Weight loss

Mě hlavně namíchlo, že jsem si objednal výrobek WEIGHT LOSS, ten byl skutečně inzerován v reklamě a na něj jsem reagoval. Po rozbalení zásilky na mě však vypadlo balení s českým nápisem Hubnutí. Po značce WEIGHT LOSS ani stopy! Podle mě mi bylo zasláno něco jiného, než jsem objednal a zaplatil. O skutečném výrobku WEIGHT LOSS vyrobeném v USA jsem slyšel od známých samou chválu. Proto jsem si ho objednal. Ale to, co mi přišlo, je nějaká polská napodobenina Bůh ví jaké kvality.

• Citovat
  • Upravit
baobabka
18.5.12 17:37

všem

tak mám pocit,že hubnu už sama bez pomoci!!!!! koukněte se někdo na video p.Vaňka a jeho rozborky, už ani nemusím jíst :) když vidim ten .....myslím,že ušetříme všichni a místo prášků si fakt koupit kvalitu 8) ,ale kde :mavam:
Babo rad´´´´´!!!!!!
prášky neeeeeeeeeee!!!
Holky skoukněte to ,snad ho nezruší :(

• Citovat
  • Upravit
baobabka
18.5.12 18:03

Hm,zadala jsem asi toho až moc

• Citovat
  • Upravit
evika28
19.5.12 11:00

Dobrý deň,práve som si ich objednala a po prečítaní mnohých vašich príspevkov som sa rozhodla ze ich už radšej ani nechcem…ozaj sú na tej ich stránke samé kladné príspevky…otázka: stačí ak ich proste od kuriéra neprevezmem?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková