Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sarysa
23.5.12 10:22

nezhubnete!!!!!!

Zdravím, já bohužel tuto diskuzi našla pozdě, ale zato jsem se mohla přesvědčit, jestli to funguje, NEFUNGUJE !!! Takže posílám zpět a budu čekat co se bude dít dál, jedno balení jsem využívala bohužel bez výsledku a druhé posílám nerozbalené zpět, napsala jsem jim k tomu dopis, myslím, že jsem jim tam důrazně, ale slušně napsala, co od nich očekávám. Je mi líto všech, kteří naletěli jako já, divím se, že jim to takovou dobu prochází. Určitě se ozvu a napíšu jak jsem dopadla s tou stížností a jestli mi vůbec přišly nějaké peníze. JEN RADÍM VŠEM - VŮBEC TO NEZKOUŠEJTE! Je to bohužel jen podvod na lidi, kteří chtějí hubnout a prostě jim žádné diety nevyšly a takhle se na nich obohacují jiní.

• Citovat
  • Upravit
Najky
23.5.12 12:30

Sarysa

Pošlete jim u tu prázdnou krabičku, aby vám poslali peníze i za tu to krabičku, né jen za tu plnou.

• Citovat
  • Upravit
Veronika Nováková
23.5.12 14:14

Není to tak jednoduché

Já bych možná oponovala. Jsem bývalá gymnastka, hrála jsem amatérskou ligu squashe, jezdím na kole (o víkendu i 80 km), všude chodím pěšky, neboť nejsem držitelem řidičského oprávnění a přibrala jsem 35 kg po kortikosteroidech. (jsou to hormonální léky na předpis). Tyto kila jsem už neshodila. Je ze mně koule, která má nohy a trapézy, jak dostihový kůň, neuvěřitelnou vanu a mám neustále hlad. Schválně si píšu, co všechno sním a zjistila jsem, že jak příjem, tak výdej energie je optimální k tomu, co jím a jaký pohyb, činnost, či sport provozuju. Bohužel, když vidíte, že chodíte třikrát týdně na tréning squashe, všude chodíte pěšky, jezdíte na kole, nepřežíráte se a jediný výsledek je ten, že vůbec nic nezhubnete, jste pořád stejní, tak to fakt na…e. Nepřišla jsem na to, kde dělám chybu, proto jsem se objednala do obezitologické poradny. Na zázraky nevěřím, vím, že s trochou vůle jde všechno. Jen se musí přijít na to, kde je zakopaný pes.

• Citovat
  • Upravit
pamětník
24.5.12 12:01

Vidina zhubnutí

mi zatemnila mozek,většinou se řídím zdravým rozumem,tentokrát jsem udělala chybu.Koupila jsem tablety,ale místo hubnutí mám neustálý pocit hladu,což jsem dříve neměla,nezhubla jsem ani deko,přesto,že jsem dodržovala doporučený postup.Jsou to vyhozené peníze za nic,navíc je tento přípravek z Polska a to asi mluví za všechno.Nejraději bych si dala pár facek,že jsem se nechala nachytat,jako trouba a navíc jsem vyhodila 1 000 korun.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
24.5.12 12:45

Pamětník a všichni

Všem nám to zatemnilo rozum a všechny tady nebo většina, jsme naletěli. Také bývám většinou rozumná.
Doporučuji třeba i prázdnou krabičku poslat v bublinkové obálce s průvodním dopisem, vyjmenuj problémy, které ti tablety způsobily, např.nevolnost od žaludku, bolení hlavy, bolení v podbřišku, stálou chuť na jídlo i sladké věci a všechno, co pociťuješ negativního, co tě dříve netrápilo. Samozřejmě i to, že váha ani cm se nemění. Požaduj vrácení celé částky, můžeš do dopisu ofotit tu část z reklamy, kde píší, že doprava je zdarma.
V dopise musíš uvést číslo svého účtu, bez toho by peníze nevrátili, tablety nebo krabičku musíš vrátit do 60 dnů od koupě. A dopis nezapomeň podepsat. Posílá se to doporučeně na adresu do Varšavy, kterou máš na lístku, který přišel v dopise s tabletami. Jinak je adresa několikrát napsána v diskuzi.
Já využívala vše, 1 tab. jsem si nechala na případný rozbor, kdybych měla další problém z využívaných tablet. Posílala jsem prázdnou krabičku a do 14 dnů mi vrátili 881,–Kč. Už jsem to sem několikrát psala, ale málokdo se vrací v diskuzi dozadu, aby se poučil.
Píšu to tedy naposledy. Všem radím nedejte se a když vám pošlou málo, pište znova a požadujte všechno. I tohle se tady už podařilo. Záleží na vás, s čím se smíříte. Přeji úspěch :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
avo.nilos
24.5.12 19:27

pamětník

Předevčírem jsem měla horkou e-mailovou linku s dodavateli, nic na ně nezabíralo a ani jsem se nedopátrala žádné tuzemské adresy. Včera jsem zbytek balení odeslala do Polska a jsem zvědavá, jestli mi vrátí peníze. Můj příspěvek i s adresou do Polska najdete v této diskuzi na str. 37. Neváhejte a pošlete i prázdnou krabičku zpět. Stálo mě to 6,– Kč za bublinkovou obálku a 68,– Kč za doporučený dopis. Nebuďme hloupé a nenechme jim 990,– Kč za něco co nefunguje. Přeju hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Kikiniky
25.5.12 09:00

hubnutí

Všem zoufalým ženám a mužům. Nic nejde jen tak, nehledejte zázračné prostředky. Každý ví že se musí upravit příjem a výdej, každodenní pohyb a úprava jídelníčku. Pokud jste mlsní, dejte alespoň zdravou snídani a sacharidy spíš dopoledne, zatím co odpoledne se přesunout k bílkovinám, základ je jíst víckrát za den a to alespoň 5 a 6 krát, hlavně tmavé pečivo, žádné smažené a nula alkoholu!! K TOMU MŮŽETE ZAJISTÉ PODPOŘIT ORGANISMUS RŮZNÝMI PROSTŘEDKY TYPU L-KARNITIN ČI GARCÍNIA HLC, JEN SE KOUKNĚTE NA NABÍDKU FITNESS OBCHODŮ KDE JEDNA TABLETA MÁ MNOŽSTVÍ ÚČINNÝCH LÁTEK 100NÁSOBNÉ OPROTI TĚMTO REKLAMNÍM CHYTÁKŮM. NEJVÍCE SE VYDĚLÁVÁ NA TOM CO LIDI NEJVÍCE CHTĚJÍ A TO HUBNOUCÍ PROSTŘEDKY PRO ŽENY A NAOPAK POTENTNÍ A EREK-ČNÍ PROSTŘEDKY PRO MUŽE…STAČÍ SE JEN ZAMYSLET. NIC NEJDE JEN TAK PŘECI TAK NEBUĎTE NAIVNÍ… s pozdravem vaše svědomí :cert:

• Citovat
  • Upravit
sarysa
25.5.12 20:34

najky

Díky, napadlo mě to a tak jsem to udělala. Poslala jsem jim plnou i prázdnou, aby se nemohli vymlouvat. Určitě Vám všem napíšu jak jsem dopadla, ať to dopadne dobře nebo špatně.

• Citovat
  • Upravit
smířená
28.5.12 10:02

- pro Veroniku Novákovou

• vemu to ve zkratce,

mám podobnou zkušenost - jen váha začala nastupovat sama od sebe.
sportuji pravidelně a to 7-10hod týdně opravdu perně - tréninky tancování,zumba, fitness,a erobic.

• nikdy dříve jsem neměla potíže s váhou až po překročení třicítky přibrala jsem 22 kilo a nemůžu s tím hnout a přes pohyb a pravidelnou stravu (občas mám jen problém ráno se snídaní,ale tak jím v 8 hod v zaměstnání) zkusila jsem ledacos včetně poradny na hobnutí komerční(říkala jem si nebudu běhat po doktorech, když to nezkusím)- nepomohlo jen mě to stálo dost peněz. Až jsem navštívila poradnu pro obézní a bohužel jsem se nakonec dostala do kolečka vysetření, kde prověřovali hormony, dělali CT zda není někde nádor a podobně - nakonec jsem v poradně zkončila s tím,že tento stav bude pravděpodobně trvalý - neporadili si stím.

chci jen poradit jedno - předem než někde v jakékoliv poradně kejvnete na nějaké platby rozmyslelte se zda vám to stojí za to.
Mě veškeré běhání stálo bez mále 10 tisíc a ničehož jsem nedocílila.
Neodrazuji od návštěvy odborníka, jen varuji pozor na poradny, které vás budou nabádat ke koupi kdejakých doplňků a honit po vyšetřeních za tisíce a nakonec z tohonic nebude. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.12 20:01

Proč?

Ano,Proč říkám si denně,proč jsem opět uvěřila,proč jsem opět naletěla!Proč nám to dělají,proč se nám vysmívají?Proč je nikdo nezastaví,proč jim to dovolíme?Protože jsem naivní,protože oni jsou chytří?Proč za tři týdny,mám tři kila navíc?Proč mé sebevědomí,rovná se nula.Proč nevím kudy kam?OPRAVDU JSTE MI MOC POMOHLI!! :cert: DĚKUJI,JSEM OPĚT NA DNĚ :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.5.12 21:36

Anonymní

A tohle jsi také psala ty ? Potom nechápu, co to píšeš, jen snad že jsi z té druhé strany.

Anonymní, 2.5.2012
Naletěla!!
Taky jsem naletěla. Objednala jsem si je před Vánocemi a byl to děs. Po prvních třech dnech co jsem je brala mi začlo být opravdu špatně. Musela jsem s tím přestat. Reklamace taky nedopadla, takže letěli do koše. Škoda peněz. Mám známou v dietologické poradně, takže jsem se začala řídit podle jejích rad. Pravidelně jím (6× denně) a v určitou dobu jen určitá jídla a super! Za dva měsíce mám dole 9kg. A to zatím vůbec nesportuji. Přitom mi přijde, že jím skoro pořád. Takže už nikdy žádné pilulky!! Tohle je o dost lepší a opravdu to pomáhá. Mám plno energie a je mi dobře

• Citovat
  • Upravit
baobabka
28.5.12 21:40

anonymní

Nebojte,na každého jednou dojde!Hlavně nepropadejte panice!!!!!!!Vykašlete se na reklamy,na všechny hubený ženský a všechny bláboly kolem toho. Každé tělo je jedinečné a má hlavně svého ducha!!!!! Chvalte se třeba,že jste si dala menší porci jídla,delší procházku přírodou,která je neskutečně promněnlivá a vnímejte maličkosti kolem sebe. Nesoustřed´te se na sebe, ale dívejte se na svět jinýma očima.Hlavně si sama sobě neotravujte život, to je cesta do pekel!
Nevažte se,neměřte se,ale užívejte si každý den. Život je příliš krátký,tak si ho pěkně užijte podle svého!!!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
baobabka
28.5.12 22:45

Kadala

ted´jsem koukla,že jsem psala zbytečně......na nějakou adresu,samozřejmě se nevracím zpátky,na to nemám čas, možná jsem alespoň pomohla někomu jinému :nevim: :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.5.12 23:06

baobabka

Ta ví, proč je anonymní, je úplně mimo. Jen provokuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.12 05:03
@Kadala píše:
Ta ví, proč je anonymní, je úplně mimo. Jen provokuje.

V zadnem pripade jsem nechtela nikoho provokovat,jen jsem ze vseho dost zoufala a nevim kudy kam!Omlouvam se jestli to tak vyznelo,to jsem nemnela v umyslu!BAOBABKA mne aspon trochu potesila,dekuji! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková