Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji za přivítání ![]()
Filutko: No přeci ze Zlííína
, jjo, přímo z města.
My na procházky chodíme kolem Dřevky a do města…a tak různě jak se podaří.
Oblečky nakupuju různě, v Berušce bazárku, v seku, ale kamarádka pracuje v Anglii a říkala mi, ať v sekáči nenakupuju, že ty ceny, za které nakupuju onošené oblečení jsou ještě vyšší než ty, za které by mi koupila nové oblečení tam. Takže poslední dobou jí třeba napíšu co by dcera snesla, ona má volnou ruku a pošle mi to, pak jí to zaplatím převodem. A můžu říct, příklad za tisíc korun mám kupu nového oblečení…je smutné, že v Česku rýžují na všem a málokdo si může dovolit oblékat dítě jen do nového. A myslím si, že v Berušce se zlepšili a oblečení je kolikrát hezčí a levnější než v seku. Máte s tím taky zkušenost? Nebo kam do sekáče chodíte vy? Nebo je ještě někde nějaký bazárek?
![]()
Ahoj holky, jsem taky ze Zlína a taky chodím na prochajdy kolem Dřevnice, chodíme často po cyklostezce. Mám pocit, že tam chodíme všechny, jenom se neznáme osobně ![]()
Chi chiii, fen-fare, taky mě to napadlo
je tam mamin, mě neříkejte, že by se nás tam pár nesešlo! Už znám pár kočárků, co vídám pravidelně
Vídám často fialovou Teutoniu (moc pěkná)…není to někdo odtud??? to bych se zasmála ![]()
My máme oranžové golfky chicco multiway, Emča má modrou bundu, červené šusťáky a chodíme cca kolem 4 ![]()
Holky a poradíte mi nějaké dobré čisté pískoviště? Bydlím na Kvítkové ![]()
Filutka jj naši se malého nemůžou nabažit..
zítra už fičíme domů, tak klidně můžeme dá nějakou tu procázku kolem dřevnice… my chodíme pocyklostezce z Prštného k Ternu ![]()
taky potkávám spoustu mamin s kočárkama…tož holky, domluvme se na nějakou procházku třeba někde v centru.....můžem se tam všechny sejít…jinak pro nově příchozí já mám 5 měsíční holčičku ![]()
stredulinko, na ty oblečky z Anglie bych se ráda přidala, jestli by to šlo. TAky mi přijde, že i obnošený NEXT je docela drahý, jak nové věcičky
Můžeme si dát rande třeba na Náměstí míru , třeba
..to je takový střed .
My chceme vyrazit v úterý dopo na Sokolovnu, takže kdo se přidá?
Jinak mi Emča spí po obědě cca do půl třetí, takže my odpolko můžeme až po té 3 hodině, ale moc rády někam vyrazíme ![]()
My chodíme po obídku
.. takže nějak po 12h. někdy i později. (ale není pro nás problém jít i jindy.. Maty stejně v kočárku už pozoruje a moc nespí
)
Tuptup klidně i zítra
, ale i ten příští týden .
Fen-fire a sokolovna je , kde?… a jaké to tam je atd?
Sokolovna je na Sokolské ulici a jaké to tam je to nevím, jdeme tam poprvé
E. mi právě po obědě spí a v kočárku nechce, musí chrupat v postýlce ![]()
K té Sokolovně - je to cvičení v tělocvičně pro batolata, bývá to v úterý a čtvrtek od 10 do 11, platí se vždy jednorázově 30kč, nemusí se nic hlásit nebo zapisovat dopředu, což mi přijde super, tak jsem zvědavá
Mluvila jsem s paní, terá se o to stará a bylo moooooc příjemná ![]()
Fen u nás je to všelijak..někdy chce spát po obědě ..jindy chrní před oběděm
a pak sic chce hrát. V tomhle režim zatím nemáme.. prostě když cche de spat, když nechce ať dělám , co dělám spat nebude
. Ale jak říkám Maty už v kočárku čumítkuje a nějak mu to nedělá problém.
A má ta Sokolovna nějaké webovky?.. zní to zajímavě
![]()