Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
17.10.10 06:33
Zlatuska píše:
Pudlo, neznám to tam - je tam nedaleko od sebe část krásná a část zchátralá?

Pořád doufám. Řekla bych, že rodiče to tu asi nečtou… A jestli jo… tak snad neztratili ještě naději.

(asi jsem blbá… ale nelíbí se mi, že nejsou kontroly na hranicích. neříkám ostnatej drát. Ale kontrola auta a dokladů. Takové to echo "přes hranice přejelo tolik a tolik lidí s holčičkou v autě. ta volnost usnadňuje pohyb přes hranice, ale tohle mě děsí!!!)

Ono je to tam takove promichane., stara zastavba se postupne nahrazuje novou, vetsinou jsou tam hezke domy, semtam stare obydlene a jen semtam nejaka ruina, ktera tam ceka, az jeste vic zezlatne na prodej. Ale je to prudka stran, huste stromy a kere, pak je chatova oblast, co se postupne asi zastavi nebo naopak udela rezervace - kousek dal uz je to rovnou chranene a pak uz je botanicka, vinice a dole zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
17.10.10 11:34

Koukám nikde žádná nová zpráva o Aničce :-(
Pořad si řikám že se ted unosci bojí ozvat,možná se ozvou dýl až se to trochu uklidní,ale to na klidu rodiču bohužel nepřidá ta dlouhá nejistota je naprosto šílená. :-(

Zlatuško já si taky říkám že by ty kontroly snad i být mohly,jasně je to pohoda rychle přejet hranice aniž by nás někdo stavěl,my jezdíme docela často do Německa,no ale na druhou stranu je to blbý když se něco takovýho stane,dítě ja pak za hranicema hned. :-(

Jani s tím doprovodem je to asi těžký,možná k nim domu vede bezpečná cesta,nevím neznam to tam,Pudla třeba bude vědet,jen Anička rodiče neposlechla vzala to zkratkou aniž by si uvědomila rizika,aspon tak nějak jsem to ze začátku četla.
Hele já se sama bojim co bude až nastoupim do práce,v lednu mě to čeká a zatim po dobu Báry třetí třidy mám družinu zajištěnou,čtvrtá už asi ne,záleži podle mista,nejprve umístí mladší děti,pak už musí sama a nemám dobrý pocit z toho že v poledne odejde ze školy a já se vrátim domu až kolem 16hodiny.

Holky já pořad doufam že se vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.10.10 11:40

tak hledam na netu a asi nic noveho,nevite ???to je k zblazneni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
17.10.10 11:46

Nikde nic,taky jsem hledala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.10.10 11:53

to ale jako nejde, vodit vsude deti a holky az dokud nezeserednej - tak se preci neda zit. nejde ani o ten cas, ale myslim si, ze to neni pro ty deti dobre. To bych jim radej koupila peprak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
17.10.10 11:57
Pudloslava píše:
to ale jako nejde, vodit vsude deti a holky az dokud nezeserednej - tak se preci neda zit. nejde ani o ten cas, ale myslim si, ze to neni pro ty deti dobre. To bych jim radej koupila peprak.

V tom máš naprostou pravdu,sama si to uvědomuju že to není dobře,jen ten strach je zatím silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
17.10.10 12:15
Pudloslava píše:

Sama nevím, jak dlouho budu dceru někam vodit, ale pepřák dětem rozhodně nepomůže. I dospělá žena má někdy problém se chlapovi ubránit a když jí chytne zezadu, je jí pepřák tak na dvě věci. A děti obvykle nejsou moc předvídavé, rozhodně pořád v ruce pepřák držet nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.10.10 13:19

no fakt nevim, jak to vyresit. doufam jen sobecky, ze se tohle tyka spis mest a ze tady na vsi moc lovit nebudou.
zbyva se jen modlit.
ja mam o to prte strach ikdyz ho jen nechavam doma samotnyho s tatinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.10.10 13:40
Pudloslava píše:

Já někde četla o holce, kterou rodiče vodili do 12 let do školy a pak ji poprvé pustili a ji sestřelilo auto… :-(
Spíš budu nabádat KLárku, aby chodila po místech, kde se pohybují lidi, a až se posune čas a bude chodit z kroužků za tmy, budeme pro ni chodit. Budu ji učit, aby ne neostýchala křičet, kdyby něco bylo v nepořádku.

Neozval se nikdo pro výkupné :cry: :cry: :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.10.10 14:14

a jak vy za mala? ja chodila sama do prvni ale jen pres sidliste, manzel v prvni sam jezdil na hudebku autobusem do jine vsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.10 14:14

Tak jsem se dopoledne dívala každou chvilku na zprávy na internetu jestli se Anička neobjevila a ono nic :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.10 14:19

Honzovi, kterému je 8 let jsem nařídila, že si bude hrát jenom na hřišti, kde bývá spoustu dětí a do lesa, že už nesmí, on tam rád chodil s klukama. Je to tam zarostlé, nikde nikdo, jenom občas tam někdo venčí psa, pomoci by se nedovolal. Jinak ve škole chodí do družiny a manžel ho vyzvedává, tak to zatím strach nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.10.10 14:24

Pro vykupne se nikdo neozval,rikala jsme si ,ze i kdyby to unos nebyl ,zlakaji nekoho ty penize a Anicku vrati ,ale ono nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.10.10 14:27

Pudli, já mám pocit, že za „našich mladých let“ byly spíš v nebezpečí slečny mezi 15. a 20. rokem…

Vzpomínáte si někdo na film „Smrt stopařek“? (Jana Nagyová a Dagmar Patrasová)

Doba se holt mění… :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
17.10.10 14:30

TeĎ jsem koukala na mapku v Blesku, bydlím celkem blízko, ona opravdu chodila celkem blbou cestou domů, je to docela daleko a je to tam opuštěné. Sama bych se tam bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová