Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
20.12.08 21:34

Holky, poctivě dočítám, ale opravdu je to teď pekelná honička, zvlášť když kluci usnou, takže na psaní není moc kdy.

Včera měl Honzík vánoční besídku v MŠ a když tam začala jedna holčička krásně nahlas recitovat připravenou básničku, tak tam Tomík naběhl do holčičky plácl a na celou třídu začal řvát: TICHO, TICHO. No já se mohla propadnout hambou, ale ostatní rodiče se málem potrhali smíchy…Zítra máme ještě adventní koncert, kde bude Honzík taky zpívat tak doufám, že už nás podobné výlevy nečekají.

Jo a ještě jsem si vzpoměla… Včera mě učitelka hlásí, že Honzík chce od Ježíška pomalý kolo, prý to jeho jezdí moc rychle :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.12.08 09:55

Vsechny vas zdravim,
uz jsme konecne online, tak uz muzu pohodlne datlovat :)
Danielek uz krasne leze po ctyrech, konec mopikovani forever.. :-) ..peknej vanocni darek.
Vidim, ze vsichni jsou ve vanocnim shonu a nebo vanocni pohodicce a tady zacina byt trocha pusto. Nacerpavejme tedy sily, zazitky, kalorie a pak si o tom budem moct vesele povidat :D

Preju vam vsem, at prozijete prijemne vanocni svatky, at zadny stromky nespadnou, a kdyz uz spadnou, tak at nezamacknou drobotinu. :D

Btw. Kazdy povinne musi vyfotit svoje nastrojene ditko na Stedry den u vanocniho stromku a ukazat nam ho zde. 8)
( Ja jsem totiz koupila Danielkovi takovou fesnou kosili, tak uz jsem zvedava, jak bude vypadat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.12.08 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.12.08 15:20

… vanocni andilek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.12.08 10:47

PŘEJU VŠEM ŠTASTNÉ VÁNOCE A VESELÝ NOVÝ ROK! 

http://www.sirmi.ic.cz/vanoce/101.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.12.08 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.12.08 20:21

Přejeme všem krásné a klidné vánoce !

http://img2.rajce.idnes.cz/…_9726928.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.12.08 20:39

Preji Vsem krasne Vanoce a vse nejlepsi do noveho roku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
23.12.08 23:00

prejeme krasne v klidu a miru prozite vanoce a moc se na vas tesime v roce 2009!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.12.08 23:49

Všechny zdravíme, všichni máte krásná PFka, já už nemám sílu...... :lol:
Tak ať Ježich nezabloudí a do nového roku zdraví a lásku.
A pro zasmání jednu fotky z dnešního výlovu kaprů........
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC_0065.JPG /> Mějte se krásně a v novém roce na shledanou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
24.12.08 22:57

Už tady zase smrdím :roll: , mrcas ještě nespí a manža skládá vláčkodráhu co dostal Víťas k vánocům od ségry. A já???.........piju druhou flašku šampíčka a koukám na sentimentální kraviny v bedně. Platí ještě ta výstavka fotek nastrojených mimin? Kam s tím? Sem, nebo do galerky? No já se určitě ještě ozvu.........A je to za náma HURÁÁÁÁÁ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.12.08 10:13

Ahoj spolumatky!

Tak jak jste prožily svátky, co Ježíšek - nezapomněla na vás?
U nás v pohodě, probíhá gaučing při pohádkách s cukrovím, včera jsem teda byla vytažena na procházku. Akorát mi kromě tchýně onemocněla i mamka, takže u nás na štědrý večer nebyla, tak jsme jí všechno vezli ještě odpoledne( dárky, salát, rybu, polívku, cukroví) Chystám se za ní o víkendu, snad už nebude nakažlivá tak moc. Vypadá to na virozu.
Všechny vás zdravím a doufám že je vše ok!

Monix - dost dobrá fotka… :lol:

ivusho - probíhají u nás zuřivé debaty nad vaší fotkou z výlovu. Byla ta voda teplotou pro kapra nebo pro dítě? :wink:

Bubis - no, vždyť jsem říkala že ke stromečku se dostane sám! Super!!!

Všechny máte moc pěkný PF. Tak letos na to nemám sílu, ale za rok už budu mít i objekt k focení, tak se pochlapím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.12.08 11:23

Mischni, přeju ať nemoci jsou co nejdřív fuč - teda aspoň u tvojí mamky, ta druhá paní může klidně nudlit i do nového roku :lol:
Gaučink u nás jede taky - akorát se nám Víťas nějak přetrdlil a chodí spát v půlnoci a vstává v 9 - což je na svátky dobré, ale co po novém roce? Máme všechny kroužky na ráno.......no tak nic budu si muset po 1,5 roce natáhnout budík :evil:
Jo a ten výlov :lol: :lol: , mně znáš ne? Samo, že voda měla „kapří“ teplotu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.12.08 18:32

Tak mi budem první na vánoční nástěnce..

http://img2.rajce.idnes.cz/…ihy1_017.JPG

Jenom ti rodiče to klukům trochu kazí

více fotek na
http://lacenka.rajce.idnes.cz/vanoce_2008/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.12.08 18:34

Tak tady je Beník u stromku, žádný speciální vánoční obleček jsme nekupovali, tak má alspoň červenou mikinu :lol: . Bylo to dobrý, Beníkovi se samo líbí světýlka na stromku a pinkal si do čokolády na stromku a když pak upadla, tak se málem rozplakal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová