Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
13.3.09 17:48

No jo no, to je tak, když kecám do něčeho o čem nic nevím :oops: Mahule je samo i z Dubňátek 08, ale stejně jako já z Jarňátek 05, Leden07 tak teď i září 09. Ty dvouletý odstupy to je paráda :lol: :lol: (v roce narození jinak je to 1,5 a pomalu tři)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.3.09 12:55

HOj,Hlásím se po abstinujícím víkendu. „V:,–(ily“ jsem se s manželem že vydržíme celý víkend bez medií a obrazovek. On prohrál ještě ani nezačal, neb musel jít v sobotu do práce, programátor, ale v neděli měl šanci a ani tak to nevydržel, neb mu ten jeho Travián(poč.hra) prostě nedá spát. Já s klukama jsem se bezva celou sobotu i neděli bavili bez počítače telky a rádia a ani nám to moc nepřišlo. Honzík se myslím tak 3× zeptal jestli pustím pohádku,ale celkem v klidu si nechal vysvětlit, že ne… Mě tedy nejvíc chybělo rádio, to jsem měla šílenej absťák.

Jinak jsme byli v sobotu na karnevale Honzík nakonec Spidermana sabotoval a tak to byla taková nouzovka. Bylo to teda hodně náročný, protože jsem lítala po celým sále a furt se snažila aspoň očima fixovat svoje dva rytíře, ale šlo to těžko. Proč? No blbý těhu sny. Den před tím se mi zdálo, že mi Honzík s klukama utekl s Kulturáku a utopil se v řece… Takže jsem toho pak měla opravdu dost a zalehla v 8hod. s klukama.

Nic jdu kramovat skříň, proběhne tu humanitární sbírka šatů na charitu a pro je to jedinečná možnost jak se zbavit hadrů co už nenosím, nebo už mi nesedí, nelíbí se mi… Protože pak si budu moct koupit nový, což můj muž, když mám plnou skříň těžko nese. Takže si odlehčím o nějaké „extra“ modeli a pak si koupím něco rozumnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.3.09 14:02

baby, nechcete nektera zadara tento ctvrtek 19:30 na koncert do Janackova divadla???
mama tam ma predplatne, ale je pryc a ja nemuzu :(

bude to pekny:
MAURICE RAVEL Španělská rapsodie
PETR ILJIČ ČAJKOVSKIJ
Koncert D dur pro housle a orchestr op. 35
MANUEL de FALLA
Třírohý klobouk, suity č. 1 a 2

tak mi kdyztak napiste!!! byla by skoda, kdyby to propadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.3.09 15:58

Zdravím vespolek a zde je dnešní raport:

Tak po dnešní kontrole byla Bára shledána připravenou ke zrození. Zodpovědně sestoupila do pánve a vyčkává. Takže v podstatě teď už to může přijít kdykoli, i když do termínu mám ještě dva týdny.
Příští úterý už jsem objednaná na kontrolu a monitor do porodnice, tak uvidím, jestli k tomu ještě dojde. Docela bych už měla odrozeno.
Moje gyndr. mi nabídla, že pokud chci, odrodí mě sama, akorát to znamená akční přesun do Boskovic, neb tam slouží..Jsme domluvený, že až to začne, tak to zkonzultujeme a uvidíme. Jinak by to byly asi ty Bohunice(pro změnu), i když jak jsem se dnes objednávala na monitor, tak se mě snažila sestra přemluvit, ať jdu jinam, že mají blázinec.
Nastávající otec je značně nervozní a přesto se najdou chvíle, kdy má zcela nezodpovědně vypnutej telefon…A puboš se těší, že bude konečně sám doma a když pojedem v noci, tak ho nemáme budit, jen nechat vzkaz na stole - cynik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.3.09 17:11

Ahoj holkííííí:-)

Mischni, kamoska ted rodila v Bohunicich a nemeli pro ni ani postel, bylo to dramo. Tak bych jarku zvazovala ty BOskovice. Ja jsem se tam taky narodila, tam se rodi sami skveli lidicky :D

Krisulko, diky, ale nevyuziju tvou nabidku.

Lacenko, no vidis , jak jsi dobra, vydrzela jsi cely vikend!! U nas by to asi neklaplo, ja i Tomik bych vydrzela, ale manza je zavisly na teletextu, je blazen do sportu a musi vedet jak dopadla 4. liga ve Spanelsku :roll:

Bubis, diky, no to vis, ze me to potesilo, ted lezeme po 4 oba, aby mel synek vetsi motivaci :lol: Na nozicky se zatim nestavi a to potrva asi jeste hooodne dlouho. A o vodeni za rucicky jsem uz vyslechla na rehabkach u MUDr., to zas bude vysvetlovani babickam :?

Jinak u nas nic novyho, ja mam dnes novou plombicku :wink: 4 vlevo dole, kdyby to nekoho zajimalo :D

Jo a je tu nekdo, kdo fandi Komete??? :roll: Vcera jsem koukala na vymenu manzelek a musim rict, ze ja bych do toho teda nesla…kdo ze tu do toho chce jit?? Doslo mi, jak se mam dobre a nemusim si nic uvedomovat a vyjasnovat…Uuuuuaaaa, uz me ditko taha a dozaduje se…mazel jeden.
Mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.3.09 20:34

Ahojky, tak my jsme po vikendu snad uz definitivne vykuryrovany. Dnes jsme byli po dlouhe dobe venku a parada..cerstvy vzduch. Takze jsme konecne adepti na dalsi setkani v kavarne nebo nekde ;)
Krisulko, diky za nabidku kulturniho zazitku, ale ja bych tam asi usla, ted dospavam po vlekle nemoci kazdou minutu a kdyz malej spi, tak ja taky. Ale snad se nekdo najde, to by byla fakt skoda, aby to propadlo.
Jo Krisulko, jeste kojis? A v pohode? My zaciname mit krizi.. malej porad dobry dobry, stacilo rano vecer, pres den klid, ale ted si zacal rikat i pres den (ja teda nedovolim) a je hodne protivnej!! Porad ho musim necim zabavovat, aby na to zapomnel. Asi to utnem, ale mam desnej strach.. to bude urcite peklo!! :-)
Mischni, teeeda uz je to tady, uz je to tady… 8) Tak kdyby nahodou treba uz za par hodin, tak preju hladky porod bez komplikaci a taky volny luzko! :)
Alenko, kazdej spravnej Brnak fandi Komete :! 8) Jo a k tomu vodeni za rucicky: dnes jsem nacapala moji mamku, jak si s nim vyslapuje po obyvaku :evil: .. a on byl uplne nadsenej a nechtel na kolena! .. A pak ja jsem s nim byla v parku a bylo mi ho lito, ze musi furt sedet v kocare, tak jsem ho na minutu vytahla a vyzkousel novy boty. :oops: (ted mam cerny svedomi)
Lacenko, jste dobri, ze jste vy:,–(ili telku a pc a hlavne, ze i bez toho jste se pekne bavili. To slechti.. :)
Preju peknej vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.3.09 20:48

Krisulko mas SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.3.09 20:56
Evelína píše:
Krisulko mas SZ

jenom 1 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.3.09 21:01

to je skoda :( tak to asi prenecham nekomu jinemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.3.09 22:02

Ahojte

Moc vás teď nestíhám, jak je venku hezky, tak se rochním v hlíně a uklízím zahradu a nebo jsme pryč 8)

Dnes jsem Bendovi koupila první boty, tak mám radost - jsou tady, kdyby se někdo chtěl podívat
http://zebra9.rajce.idnes.cz/Benjamin11/#… /> Pořád nosí capáčky, tak ať má změnu :)

Fotky ze srazu super, ty děti tááák rostou… 8O

Lacenko , to by u nás neprošlo, manža je elektronickej závislák. Jak přijde z práce, tak hned sedne ke hře a někoho střílí (asi si vybíjí zlost z práce) :lol:

Alenko , super, že Tomík leze, šikulka :) . A já jdu k zubaři na konci měsíce, ale plombiček budu mít určitě mnohem víc :roll:

Jo, jak jste tu psali o té výměně manželek, tak jsem na to do noci čumněla a pak jsem ráno nemohla vstát :oops: . Bylo to teda drsný, to by mě asi hráblo s takovým chlapem. Ale on by se mnou stejně nevydržel :lol:

mischni , to je super, že je Bára nachystaná :D

Beník se budí, musím jít podat dudlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.3.09 18:31

Tak jsem chtela jit tento tyden s vama ..konecne a dnes jsem si zas cosi domluvila, az zahy mi doslo, ze jsem chtela jit s vama. No nic, vsak my se jednou pridame. A holky, tam jak chodite, je to tam realny i s mym nechodicim Tomikem jo? Aby se mi neplazil mezi nohama v pisku a blate :(

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.3.09 19:38

Ahooj tety,
Lacenko - tak to jsi fakt dobrá - víkend bez médií…u nás by to neprošlo, telka je potřeba :(
Mischni - tak Bára nachystaná - teď už jen držím palečky aby jsi měla tak rychlý porod jako já (ale bez těch následujících komplikací). Holka drž se !!! No a doufám, že nám dáš hned vědět - máš na někoho mobil ? Když tak rychle SZ a já ti můj písnu.
Bubis - tak to je super, že už jste konečně zdraví :) A s tím kojením jsi stejně hrdinka :)
Alenko - kavárna na Šumavské je uzpůsobena i pro lezoucí dítka - viz naše plazící se Katy

U nás se stále plazíme, i když už sem tam jde i na kolínka (klečí u regálu) a občas péruje na 4…no tak snad nějaký pokork. Ve čtvrtek jdu na veletrh se podívat na kočárky a autosedačky - potřebuju nějaké rozumné golfky a už budeme potřebovat další autosedačku. Tak jsem zvědavá kolik tam bude lidí - nesnáším takové ty hromadné akce…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.3.09 22:10

jee Monix, diky ze jsi se zminila o tom veletru. Dlouho uz na nej cekam a ted bych na nej uplne zapomnela. Taky chceme na leto uz naky lehky golfky do mesta a moc se nevyznam.
Jinak Katuska je dobra, ta uz se dlouho plazit nebude, jestli uz i obcas peruje. To slo rychle. 8) Zbytecne vas honili s rehabkou. U nas jak si Daniel klekl, tak uz to slo raz na raz.. jezne my jsme na ten klek cekali hoooodne dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.3.09 08:28

Bubis - já myslím, že to zbytečný nebylo. Sejně Katy furt upřednostňuje to plazení - je to pro ni nejrychlejší… Chtěla jsem se tě zeptat - chodíme ke stejné fyzioterapeutece jako vy - je dobrá ? Mě se jeví jako moc prima, ale ty máš asi delší zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.3.09 09:12

Monix - mám to uložený.

Jinak teď jsem se tak vyvstekala s formulářema typu daně, MSSZ apod., že jestli neporodím dnes, tak nikdy. Já ty papíry nenávidím!!! A nechápu, proč si to nedělají sami, když to je pokaždé špatně vyplněný. Ať to dělám já, nebo dvě různý účetní, pokaždé je tam něco špatně - pochopitelně v můj neprospěch,že. Každej rok je to jinak… :twisted: :twisted:
Bože můj - já chci odluku od státu! Já po něm nic nebudu chtít( stejně mi nic nedá - na to jsem málo opálená a vychcaná) a on nebude chtít nic ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová