Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
19.8.09 14:59

Pátek dopo, pod stromem? Bude piknik?
Zítra jdu na kravák plavčit, nejspíš asi po obědě - a budem až do večera. Tak kdyby někdo chtěl tak nás tam najde - u brouzdálka, deku neroztahuju - stejně na ní neležíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.8.09 15:02

jasny :D super, ivi my se zitra prifarime!

a v patek budem tak v 10 pod stromem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.8.09 15:02

Technicka Luzanecky park je veliky kde Vas tam najdu?A co je potreba na piknik? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.8.09 15:05

V pátek dopo bude jen s Embroušem… Jdem na první poradnu a kluci budou u babičky, tak si piknik užijte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.8.09 18:33

Jéé tak supéér!! Moc se těšíím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.8.09 18:57

To je krasny ze s etesite ale kde vas najdu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.8.09 19:08

Ahoj holky, možná bychom se k vám v pátek do Lužánek přidaly.-) u kterého stromu se potkáváte a co je třeba vzít na piknik?
Lusie a TIna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.8.09 19:38

Nazdarek,

tak na ten piknik jsem teda celkem zvedava, trochu se obavam, ze si s nikym stejne nepokecam, protoze Tomika bude zajimat vsechno mnohem dal.. Vzhledem k tomu, ze ani ja jsem na nem nikdy nebyla tak KRISULKO :-) halo, jak to probiha, co vzit s sebou??? A vysvetli jeste jednou, kde presne, at to nemusim hledat nejen ja :wink:

Amazonko, teda tak koukam, ze podobny program :-D A ta Andelska hora, to je kde, mi to nejak uniklo.. Na nadrzich jsme absolvovali tu exkurzi, kdybysme vedeli, ze se k nadrzim dostanem i bez ni, tak bych ji absolvovat nemusela, ale manzel byl z informaci nadsenej ( chlapi no). Autobus nas vyvezl do toho jejich strediska mezi nadrzema, tam nam ukazali asi 30minutovy film a slecna nam povidala jak to vsechno funguje, jukli jsme do nejake haly, pod nama byla turbina, zas nam cosi povidala a pak jsme se premistili na horni nadrz. Byl tam krasny vyhled.Celkem to trvalo cca 2,5hod a strasne rychle to uteklo. A stalo to pro 1 100Kc, coz mi prislo docela vtipne malo.

Kometko, lidi mi tam rikali, jak tam jezdi na podzim, pry je to taky nadhera… Tak i to zari muze byt parada. Jo a moc vam to holky slusi :srdce:

Ivush, je to je skoda, zitra jsem se upsala do Julianova, jinak bych se pridala…tak si to uzijte i za nas a pak mi dej vedet, jaka je tam teplota vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
19.8.09 20:21

Alenko - v pondělí byla teplota 26, což je opravdu krása. Dneska Dobrák psal na netu 23…brrrr.
Juliánov je dobrej…nízké vstupné, velké brouzdálko, ale na mně trošku „přitmavo“
Co dáváte dětem do hlubokého bazénu? Kruh, rukávky? nějakou jinou vychytávku?
Piknik.....zatím to asi nemá žádnou tradici, byli jsme párkrát. Kdo chce něco donese. Buchtu, ovoce, sušenky..........deky s sebou.
A jak nás najdete? Když si stoupnete na rovnou promenádu POD středisko volného času, tak máte před sebou kašnu a volný plac lemovaný stromy. A zhruba na severozápadě toho placu je velikej strom. Tak pod ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.8.09 20:47

:potlesk: :potlesk: :potlesk: . Konecne nekdo napsal kdevas najdem. :lol: :lol: :lol: .Uz se tesime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.8.09 20:48

Jé, srazík si užijte, my asi nebudem moct, ještě nevím jistě, jestli jede v pátek manžel do Brna a i tak tam teď bývá až do noci a to teda u mamky tvrdnout nechci :? . Tak se snad už připojíme příště 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.8.09 21:06

Ivčo: dnešní plavčo a máš odpověď :wink:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
19.8.09 21:23

Acy no teda to sem v životě neviděla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.8.09 22:18

Hola hoj :D

Ivusho, tak jaky byl film? Sla jsi nakonec sama?

Na sraziky se nepridame, zitra odevzdam Stepana mamce a budu balit a v patek frcime sjizdet Berounku… :wink:

Ale preji prijemne setkani a dobre naladene deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.8.09 22:51

ahoj,

díky kattka: horečka ustoupila až dnes, tj. třetí den.

v pátek se nepřidáme neboť jedeme zítra na víkend rybyřit. všichni 4.

ivusho: ale jestli budete zítra už dopoledne na kraváku, bychom se přidali. odpoledne už pojedme směr rybolov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová