Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bubis - asi moc neporadim, ja se na tohle vyprdla a pak musela byt Betuli na UM a mne pomahal s odsavanim muzskej
. Nastesti to bylo jen den. Ale i pak jsem riskovala. A jen sem tam jsem zkousela odstrikavat, ale rucne a teklo - mela jsem zatvrdliny a protikalo mi triko a dcera spala a nechtelo se mi ji budit., takze jsme vedela, ze tam neco bude a potece.
Napadlo me jen, jestli pres tim nahrivas a delas takove ty blbosticky okolo, aby mliko lip teklo. Radila to PA v kurzu.
Ivusho - diky ta tipa! Tohle cviceni mi uz doporucovala jedna maminka, takze bych se tam chtela zajit v tydnu poptat.
Ahoj maminky nebo maminky čekatelky ![]()
Můžu se k vám přidat. Nejsem teda z Brna, ale z Letovic, to je kousek od vás. Jsem ze září 2007. Mám holčičku Michalku a je nám něco málo přes čtyři měsíce. 
Ahoj Staninko ![]()
Ahoj Katko
(do Letovic jsme jezdili na soustredeni, pamatuju si jen hospodu, kde meli desne levne panaky
)
vitajte! a vesele rozmnozte nase rady ![]()
nic nestiham, tak jen rychle zdravim! to mame dnes ale krasne hnusne, co?
paradne jsem zmokla s kocarem… no aspon budem otuzili ![]()
Ahoj Katko,
vitam te ![]()
to je sympaticky, ze jsi z Letovic.. ja jsem v detstvi travila u kretinske prehrady cast leta a do letovic jsem jezdila vzdycky na kole nakupovat ( nesnasela jsem ten kopec do meziricka na ceste zpet
)
Moje babicka s dedou maji chatu nad Svitavici. Jestli jsi tam ted nekdy byla, je to docela hruza jak to tam oplotili ![]()
Krisulko,
to já jsem dnes také zmokla. Pořád čas na prochajdu a pak jsem vylezla a zachvíli sibérie
A Míše se dobře spinkalo.
Bubis,
jo, jo ten kopec znám, když jdeme s manžílkem na procházku, tak to bereme opačnou stranou … z kopce. Přesně nevím, kde ty chatky jsou.
Míša už spí. Dnes neměla svou 30ti minutovku před spaním, tak spí jako dudek. Plavat chceme také. Budu jezdit s kamarádkou do Poličky. Manžel říkal, proč nechci do Brna, že by to bylo relativně pro mě spádnější, ale bude lepší do té Poličky. Kamarádka má mimčo starší jen o 6 dní, tak to bude fajn.
Ahooj maminy, tééda už jsem tady dlouho nebyla a tady to teda jede ![]()
Krisulko mooc díky za info ohledně toho cvičení.
Krisulko, Bubis myslíte,že už tam můžu s Alexem má teprve měsíc, jsou tam i tak stará mimi¨? A kdy jdete zase? Bychom se přidali do partičky ![]()
Mischi - jak se máš? Co Julča?
Jinak mooc zdravím všechny nové do party
A co takhle srazík? Třeba příští týden?
joo a jinak jsem taky zmokla, no aspoň jsem vyzkoušela pláštěnku ![]()
Ahojte, aj ja by som sa k Vam rada pridala, ak mozem. Sice som zo Slovenska, ale manzela mam z Brna a aj tu studujem, a som este cakatelka v 7. mesiaci. ![]()
Dynko jasně, že můžeš, ta slovenčina zní moc hezky
a přeji Ti hezký průběh těhu a hlavně si to užívej, strašně to uteče ![]()
zdarec vsem - novym i starkám ![]()
jj, srazik klidne…akorat Sevco79 to sestinedeli neni vymysl…takze byt Tebou bych i na to cvicko jeste chvilku pockala ![]()
Ahoj všichni, koukám jak se to tady krásně rozrostlo
všem.
Sevca79 - teda koukám jako blázen, já jsem v šestinedělí, jak bych to nazvala - moc nebyla ve své kůži.....
tak ti fandím že jsi v pohodě, ale taky si myslím že za těch 14 dní ti nic neuteče
Dynko - přeju ti ať všecho běží tak jak má, uteče to jako voda. Kde budeš rodit? V Brně??
Nazdar Brno! ![]()
Dynko , vitej!
co studujes?
Sevco , srazik jsem pro - kor kdyz bude tak krasne jako treba dnes! cviceni je kazdy tyden, mimca jsou tam vsechna tak cca 3 mesice… ale tech pitomych 6 tydnu bych taky dodrzela, zvlast kdyz ted vsude tak radi bacily…
Bubis , jeste me napadlo, na toho tveho nespavce, piju caj: 1/2hermanek, 1/2fenykl - a kdyz mne dosel ten fenykl, tak to bylo v noci uplne to same, cos popisovala… tak jestli mas chut, dej si ![]()
ahojte vsici ![]()
Sevco to civceni je az od druheho mesice. A to neni jen cviceni.. jsou to masaze, povidani si o vyvoji miminka, jaky hracky, kdy, samozrejme cviceni.. Muzes si tam pujcit ruznou literaturu, take napriklad odsavacky, koupit i naky bezva hracky pro mimi, nauci te jak nosit mimi v satku atd. proste vseho chut. Se koukni na jejich stranky
http://www.devitkabrno.cz/ Podle mne je to tam fajn.. ![]()
Katko_H to je skoda, ze nevis, kde jsou ty chaty.. bys nam ji mohla nekdy zkontrolovat
protoze pres zimu, kdyz tam nikdo neni, se nam tam u:,–(i nakej bezdomovec a udela nam tam vzdycky desnej neporadek. Mezi Mezirickem a Lazinovem je u prehrady Svitavice a nad tim jsou nad silnici dve chaty, jedna s cervenou strechou a druha tmava, no to je jedno
Vsechny :idea: to me napada, by bylo bezva nekdy v lete vzit mimina a na vikend udelat damskou jizdu + mimina. A zrovna na te Svitavici je to supr. Proste slet miminek a nakonec by z toho mohla byt tradice Emimino slet..
/ Krisulko: tak si predstav, vcera odpoledne zacal pit pekne, bez srkani a polykani vzduchu a dokonce jsem spala 5 hodin v kuse.. V noci se to samozrejme pokazilo a zase zacal srkat vzduch, ale aspon trochu jsem se mohla prospat. Fenyklovej caj piju.. a nijak zvlast mne to nepomaha.
Je to tim jeho zpusobem piti, moc u toho polyka vzdych.. protoze ja uz nejim opravdu nic, co by ho mohlo nadymat
Snad stejne jak to prislo to spatny piti, tak stejne tak i odejde.. Jinak vcera jak jsme se rozloucily na tom Kravaku, tak se probudil a ceeelou cestu mne prokricel.. takze terno..
Krisulko, Bubis - díky za info, tak mi se přidáme, až bude z Alexíka velkej chlap dvouměsíční ![]()
Bubis to je dobrej nápad s tím srazíkem jsme proooo, myslím, že by to mohlo být moc fajn. ![]()
Zrovna jsem se vrátili z venku, je to jedniný místo, kde malý ve dne spinká ![]()
Holky, kde by vám nejvíce vyhovovalo se sejít? Někde ve měste? Nebo nemáte nějaký návrh?
Ahoj holky!
Koukám, že se nám to tady pěkně rozjelo a sháníte osobní trenéry pro ty vaše prcky. Tak tady teda nepomůžu.
Jinak hlásím, že u nás stále bohužel beze změn, akorát se mi vždycky od půlky cyklu zblázní tělo a stejně je z toho prd. Takže tak.
Ale jedno pozitivum na tom je - spím celou noc,heč! ![]()