Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooj, tak já hlásím, že zatím mě ani to „chcaní“ venku neodradilo
Uvidíme, jak se budu tvářit, až junior prohlásí, že gumáčky ne (že pláštěnku ne, už vím), a „těším se“ na přepravu s deštníky, hiaaaa! ![]()
Ali, Moni, Ivush, Mischni čau tam! Kometka snad taky dorazí…Vydržíme snad i do půl 1 ![]()
Vidím to báječně, bude přesila raubířů, takže hluk až na hlavák Brno nemine ![]()
Kattkko, nebydlíš ty někde poblíž Chuanitky?
Baciláky bacit, ať stihnete sraz v září!
Zebři, příště to určitě vyjde, hlavně když ti chlápek neumřel ![]()
Luckie, Markyt, Evelín a ostatní „lumpíci“ odpadlíci - jen co se dnes srazíme a odrazíme, začneme okamžitě a bez odkladu plánovat Vítání podzimu, aby bylo jasné, že se sejdeme v počtu hojném, když už ne úplném ![]()
Safra, to je hodin, musím přidat o tři obrátky ![]()
Bydlim.A na to ze od sebe bydlime fakt kousek tak se jeste nezname.Ani z autobusu pac chuanitka busem nejezdi.To bude tim cistcim vzduchem jak v Brne.
Už teď hlásím že 10/16/22/září jede manžel k zubákovi takže nemůžem
a dnes si to užijte i za nás ![]()
Srazík byl moc prima ! Sice v kavárně bylo poněkud hlučněji - neb stejný nápad jako my mělo dalších asi 20 maminek s cca 30 dětmi… Ale moc ráda jsem zase viděla Marti, Ivu a poznala jsem se konečně s Alenkou. Takže se těším na fotky, Marti a doufám, že zase brzy k nějaké akci zavelíš ![]()
Tak tak jak pise Monix, ja zas poznala rada ji a Kacku
Skoda, ze Mischni dorazila az jsme odesly
A Kometko, ty jsi neprisla nebo jsi jen sedela u jinyho stolu?
Uff ufff, domů jsme dorazili i v tom lijáku celkem celí, hlava se mi už probírá (poslední záchvat řevu jsem měla naservírovaný kolem 1) a jinak kývu na vše řečené - paráda se potkat ![]()
Jen teda jako, holky, to není fér…keckáte si u stolečku, dítka vám sedí potichu na klíně a já lítám a fotím a honím rošťáka a krotím rošťáka a péruju rošťáka…takže příště musím zavelet lépe, aby se sešlo více rošťáků a byl pořádný šrumec!
Na fotky se vrhnu za chvíli, jestli z těch mazanic něco bude…
Na Mischni nemám kontakt
A Kometka by se jistě nebála oslovit všech 20 maminek, aby nás našla, nééé?
![]()
Velet se bude velmi brzy, než to bude složité, páč už teď se to tu množí návrhy a nenávrhy, aby vůbec byla nějaká šance na domluvu…Dopoledne nemůžou školkáčci, odpoledne bude asi někdo mrzutější, protože ho maminečka vytáhla z pelíšku na nějaky blbý sraz, že
Čtvrtky se asi 3 lidem nehodí, pak tu máme nějaké zubové a nemocné chlapy, útoky bacilů v Popůvkách, no teda, to je něco! ![]()
Výborně, tak ještě Omice zabacilované ![]()
Tak to hlavně neposílejte do Brna, jo? Nebo ten sraz nebude a budete bulet doma! ![]()
Ale abyste neřekly a neřekli, že bylo zaveleno pozdě:
VÍTÁNÍ PODZIMU budiž vyhlášeno
![]()
Termíny k posouzení a schválení a přihlášení a hlasování:
1. 15.9. (středa) odpoledne kolem 16:00
2. 17.9. (pátek) dopoledne kolem 10:00
3. 22.9. (náhradní, tedy bez upřesnění, ale vlastně skoropodzimní)
Odpoledne pro školkáčky, bude-li jich menšina, dopoledne se lépe organizuje s ohledem na spáče a vůbec ![]()
Místo: ha, ta přehrada přece vyjde! Tedy: parník druhý pokus nebo zoo nebo třeba Mraveniště?
Tak říkejte!
(hele, Kris, kde jsi?!! ![]()
Odpoledne pro nás neee, v 16hod. je na nás už hoodně pozdě, já jsem spíš dopolední tip ![]()
Super že se vám srazík vydařil ![]()
My taky spíš dopoledne a pokud možno jiný den než v pátek
(to bývá manža pravidelně doma). Ale pokud to jinak nepůjde, tak bych to zkusila domluvit a jel by do práce
![]()
U nás nevyhovuje ani jeden termín - buď je to středa, kdy pracuju a nebo pátek, kdy máme hudebku.
Takže my jedině pondělí nebo úterý - a to ještě nevím, jak se s Mischni domluvíme na plavání - v tom Jundrově to bylo moc prima a hrozně ráda bych alespoň s nějakou pravidelností pokračovala.
Připomínky všechny dále sem - eviduju, a protože je ještě dost času, tak do pátku budeme ladit termín ![]()
Já si snad i udělám evidenční seznam skupiny Brno, uaaaaaaa! A skončím u povinné docházky
![]()
(néé, to byl jen vtip - platí pouze ta pasáž o termínu)
PS: už jsem stáhla fotky z dneška, heč! ![]()
Holky terminy jsem jeste nekoumala, zatim nevim, jak na tom budu se skolkou…ALE uz delsi dobu si rikam, ze bychom tu nasi diskuzi mohly zamknout. Osobne sem treba nepisu spoustu veci, protoze je to verejne, o fotkach ani nemluve.. Cimz tedy zahajuji diskuzi na toto tema, tak se prosim vyjadrete..