Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
13.9.10 20:56

Přišla jsem zkontrolovat účast na zítřejším plavání a hele… Mám to teda zrušit? Doufám, že to nebudeme provozovat častěji, asi by nás neměli rádi. A nebo by musel rezervace dělat někdo jinej-neprofláknutej. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.9.10 21:01

asi ji mischni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.9.10 21:41

zrušeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.10 09:13

Hola hoj,

jen tryskové info:

Srazíkové hlasování dopadlo následovně:

Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet

15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka, Krisulka
20.9. dopoledne: Lacenka, Mischni, Kattkka, Marťanka, Zebra, Monix, Krisulka

Takže se těším, že se v pondělí všechny zde napsané báby slétnou a ještě nějaké se přidají ;-)
Tuším, že tak nějak na 10 se snad kdokoli odkudkoli dopraví kamkoli…
Parník? Zoo? Hřiště? Kavárna? Coooo? :?:

Laci, díky za detektivní příspěvek, pokud jsou u cirkusu kolotoče, musíme asi rozbít prasátko :think:

Tak já zase mizím, pozdravy všem! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.9.10 09:34

Ahoj, už nevím kdo, ale sháněla se zábrana před krb. Dneska nám došel leták Bauhaus a maj tam zábranu - jako ět. ohrádka to vypadá - za 2590Kč; výška 75cm, délka 3m. A ještě tam maj zástěny ke kamnům a krbům jen takový jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.9.10 10:46

Tu zábranu ke krbovým kamnům jsem si v BAUHAUSU ohmatal - byl jsem tam pro nějaké drobnosti - a ty kovové tyčky jsou spojované plastovými prvky! To je vhodné tak ke krbovým kamnům, ale ne krbu, ze kterého teplo sálá… Takže pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.9.10 11:39

To jsou taky koumáci, dát plast na něco ke krbu, že!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.9.10 11:40

No je to lacinější… Ale pro tyhle případy mám ve svém okolí někoho manuálně zručného, kdo potřebnou věcičku vždycky zhotoví… 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
15.9.10 14:01

Ahoj holky, já vás prostě nestíhám :lol: Chci se jen zeptat, jestli má někdo zkušenosti s OGTT na Obilňáku, vyslal mě tam doktor, ale vůbec nevím jestli dojít třeba na sedmou nebo až na osmou :nevim: Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.9.10 14:13

Martanku: jake ma byt pocasi???Ja nevim. :lol: Ale jsem klidne pro zoo tam nekde Baru necham mezi opicema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.10 14:27

Jooo, Kattkko, tak rosničku ani věšteckou kouli nemám :mrgreen: Ale zatím jsem našla asi 3 předpovědi, podle kterých má být sem tam mrak a kolem 18-20 stupňů, což považuju za ideální počasí na „zapomenutí“ pitomků (to není překlep!) u opic či jiných příbuzných zvířátek (prasátek? ;-)) :think:

Pavur, tak já neporadím :-( byla jsem jinde, ale zavolala jsem si tam (objednávalo se) a optala se pořádně - byli ochotní a zvyklí na dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
15.9.10 14:30

Marťanko, když mě právě doktor ani na ně číslo nedal, že se nemusím objednávat, ale ten čas jsem asi nějak nepostřehla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.9.10 14:32

Nééé - ZOO nééé ! Ta brněnská je příšerná… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.9.10 14:47

Pavur, aj aha…no třeba tam někdo byl a ještě se ozve :-) (já bych vygooglila číslo na obilňák a zkusila, no :-))

Moni, ja vím, brněnská zoo je děs, ovšem i parník je pořád v nabídce :-) Ale víš co, dáme tak 5 zvířátek a skončíme na kopci na hříšti :-) (nebo tam vyženeme dobrovolníky a zůstaneme U tygra! :pankac: )
A vůbec, tak co navrhuješ? ha? Ha? HAAA?! (teď mi tu chybí smajlík Oslíka ze Shreka :-D))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.9.10 14:47

K projížďce parníkem by měla být vstupenka do zoo zadarmo, ale platí to jen ten den.
A tak zas tak hrozný zoo to není. Ale překvapila mě ta cena :-( A taky ten den nejel vláček :cry: :cry: Jsem byla 3 týdny před porodem, vedro jak blázen a my šplhali nahoru po svejch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová