Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přišla jsem zkontrolovat účast na zítřejším plavání a hele… Mám to teda zrušit? Doufám, že to nebudeme provozovat častěji, asi by nás neměli rádi. A nebo by musel rezervace dělat někdo jinej-neprofláknutej. ![]()
Hola hoj,
jen tryskové info:
Srazíkové hlasování dopadlo následovně:
Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet
15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka, Krisulka
20.9. dopoledne: Lacenka, Mischni, Kattkka, Marťanka, Zebra, Monix, Krisulka
Takže se těším, že se v pondělí všechny zde napsané báby slétnou a ještě nějaké se přidají ![]()
Tuším, že tak nějak na 10 se snad kdokoli odkudkoli dopraví kamkoli…
Parník? Zoo? Hřiště? Kavárna? Coooo? ![]()
Laci, díky za detektivní příspěvek, pokud jsou u cirkusu kolotoče, musíme asi rozbít prasátko ![]()
Tak já zase mizím, pozdravy všem!
![]()
Ahoj, už nevím kdo, ale sháněla se zábrana před krb. Dneska nám došel leták Bauhaus a maj tam zábranu - jako ět. ohrádka to vypadá - za 2590Kč; výška 75cm, délka 3m. A ještě tam maj zástěny ke kamnům a krbům jen takový jednoduchý.
Tu zábranu ke krbovým kamnům jsem si v BAUHAUSU ohmatal - byl jsem tam pro nějaké drobnosti - a ty kovové tyčky jsou spojované plastovými prvky! To je vhodné tak ke krbovým kamnům, ale ne krbu, ze kterého teplo sálá… Takže pozor na to.
No je to lacinější… Ale pro tyhle případy mám ve svém okolí někoho manuálně zručného, kdo potřebnou věcičku vždycky zhotoví…
![]()
Ahoj holky, já vás prostě nestíhám
Chci se jen zeptat, jestli má někdo zkušenosti s OGTT na Obilňáku, vyslal mě tam doktor, ale vůbec nevím jestli dojít třeba na sedmou nebo až na osmou
Poradíte někdo?
Martanku: jake ma byt pocasi???Ja nevim.
Ale jsem klidne pro zoo tam nekde Baru necham mezi opicema.
Jooo, Kattkko, tak rosničku ani věšteckou kouli nemám
Ale zatím jsem našla asi 3 předpovědi, podle kterých má být sem tam mrak a kolem 18-20 stupňů, což považuju za ideální počasí na „zapomenutí“ pitomků (to není překlep!) u opic či jiných příbuzných zvířátek (prasátek?
![]()
Pavur, tak já neporadím
byla jsem jinde, ale zavolala jsem si tam (objednávalo se) a optala se pořádně - byli ochotní a zvyklí na dotazy.
Marťanko, když mě právě doktor ani na ně číslo nedal, že se nemusím objednávat, ale ten čas jsem asi nějak nepostřehla ![]()
Pavur, aj aha…no třeba tam někdo byl a ještě se ozve
(já bych vygooglila číslo na obilňák a zkusila, no ![]()
Moni, ja vím, brněnská zoo je děs, ovšem i parník je pořád v nabídce
Ale víš co, dáme tak 5 zvířátek a skončíme na kopci na hříšti
(nebo tam vyženeme dobrovolníky a zůstaneme U tygra!
)
A vůbec, tak co navrhuješ? ha? Ha? HAAA?! (teď mi tu chybí smajlík Oslíka ze Shreka
))
K projížďce parníkem by měla být vstupenka do zoo zadarmo, ale platí to jen ten den.
A tak zas tak hrozný zoo to není. Ale překvapila mě ta cena
A taky ten den nejel vláček
Jsem byla 3 týdny před porodem, vedro jak blázen a my šplhali nahoru po svejch.