Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
15.3.12 21:27

chuditka a kam?

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
15.3.12 21:46

chuanit-taky jsem si říkala, že nějak tak to bude. Ale chci to od září určo, aby si zvykala na děti beze mě. My tady nemáme babičky, že bych dítěti zmizela na 2hodiny z očí.
V podstatě tatínka si Lůci užije nejvíce ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.3.12 10:33
chuanitka píše:
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18let :mrgreen: a znám problematiku.
Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci? :think:
Já přestoupila v rámci firmy do Brna.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.
Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?
Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.
Aha :) Zbořila jsi mou představu, že tam zavolám, domluvím se a další týden dítě začne chodit do školičky :mrgreen:
Mně by se taky hodilo jedno dopoledne týdně.

marcel, tak to jde v tech zabinach, jestli to pro vas neni daleko
(http://brno.sdb.cz/radovanek/)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.3.12 10:37
krisulka píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
chuanitka píše:
Kac píše:
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18let :mrgreen: a znám problematiku.
Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci? :think:
Já přestoupila v rámci firmy do Brna.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.
Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?
Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.
Aha :) Zbořila jsi mou představu, že tam zavolám, domluvím se a další týden dítě začne chodit do školičky :mrgreen:
Mně by se taky hodilo jedno dopoledne týdně.
marcel, tak to jde v tech zabinach, jestli to pro vas neni daleko
(http://brno.sdb.cz/radovanek/)

Je :( Z hlaváku do Žabin, pak do Juliánova a pak do Žabin a pak zas na hlavák :lol:
Ale každopádně dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.3.12 10:39

anebo jeste to samy rakosnicek (http://www.ddmhelceletova.cz/rakosnicek.html) na helceletove kousek od kravaku - ale to je asi prast jak uhod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.3.12 14:56

Ahoj holky, zítra jedeme s Alicí na celodenní výlet, vláčkem do Adamova, pak nějaká ta tůra a busem ze Křtin zpět do Brna. Kdybyste jste se chtěli někdo přidat, tak vlak jede v 10h :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.3.12 19:22

teda dnes jsme byly 4 hodinky venku od 13 30 dp 18 30 sem sedla doma luxusní počasí už až se uplně vykurýrujem to je pomalu na venčení děti venku :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
13197
17.3.12 11:16

holky, najdete 10 rozdilu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.3.12 13:02

markyt, na martinkovi je videt, ze byl utz driv, ale jinak jsou fakt jako vejce vejci :lol: krasa!

co holky radobynestovicarky? jak to u vas vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.3.12 16:36
krisulka píše:
markyt, na martinkovi je videt, ze byl utz driv, ale jinak jsou fakt jako vejce vejci :lol: krasa!co holky radobynestovicarky? jak to u vas vypada?

Krisulko: zatim nic ani puntik.Jeste je cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.3.12 13:05

Hlasím všechny jiné nemoci :zed: , jen žádná tečka :nevim: .
Taky si říkám je čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.3.12 13:08
Kac píše:
Taky si říkám je čas. ;)

My to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.3.12 15:24

Zrovna jsem se vrátil z výstavy „Messel on Tour“ (třetihorní zkameněliny z Německa). Pokud máte trochu větší děti, tak by je to třeba zaujalo… Jenom jedno upozornění - s kočárkem neeee… výstava je ve třetím patře „Paláce šlechtičen“ (rohový dům na dolním konci Svoboďáku).
Výstava končí 7.dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.3.12 21:26
kattkka píše:
Kac píše:
Taky si říkám je čas. ;)
My to same.

my to samé :mrgreen: Tomáš je poslední ze školky kdo se neosypal, al eza to už měl angínu, střevní chřipku, normální chřipku…no fakt kde co, al eneštovice ne a ne dostat.A to cv té školce řádí už dobrých 6 neděl. Poslední odpadlík byl minulý úterý takže ještě 14dní a jestli to ani jeden nechytí tak máme asi divný děti ( bo s tím klukem si hráli v to úterý všichni tři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.3.12 22:58

Ahoj holky, máme zase hroznej kašel, hlavně v noci :-( Co Vašim mrňouskům zabírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová