Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chuanit-taky jsem si říkala, že nějak tak to bude. Ale chci to od září určo, aby si zvykala na děti beze mě. My tady nemáme babičky, že bych dítěti zmizela na 2hodiny z očí.
V podstatě tatínka si Lůci užije nejvíce ráno.
chuanitka píše:Kac píše:Ahachuanitka píše:Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.Kac píše:Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?chuanitka píše:Já přestoupila v rámci firmy do Brna.Kac píše:Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci?
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18leta znám problematiku.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.Zbořila jsi mou představu, že tam zavolám, domluvím se a další týden dítě začne chodit do školičky
Mně by se taky hodilo jedno dopoledne týdně.
marcel, tak to jde v tech zabinach, jestli to pro vas neni daleko
(http://brno.sdb.cz/radovanek/)
krisulka píše:chuanitka píše:marcel, tak to jde v tech zabinach, jestli to pro vas neni dalekoKac píše:Ahachuanitka píše:Asi i nárazově, ale jde o to aby si dítě zvyklo.Já jsem 5-tá v pořadí na čekačku, tak čekám, že se někdo odhlásí. No aby Lůci chodila stačilo by mi jednou týdně-už tak toh máme dost, že dopoledne nebývýme doma.Kac píše:Musí se chodit pravidelně nebo to jde i nárazově?chuanitka píše:Já přestoupila v rámci firmy do Brna.Kac píše:Já myslela, že ses přistěhovala ze severu, to jsi neměnila práci?
maceška je při CVČ tuším, že kdekoliv v Brně.(?)
Já musím nastoupit do práce jinak mě propustí. Nemám VŠ, tak by se mi práce hledala těžko. Jsem si tam jistá, protože tam pracuji už hmmm… už od 18leta znám problematiku.
Maceška je od 9-13hod a sváču dáváš dítku sebou. Ale některé maminky si chodí pro děti třeba kolem 12.Zbořila jsi mou představu, že tam zavolám, domluvím se a další týden dítě začne chodit do školičky
Mně by se taky hodilo jedno dopoledne týdně.
(http://brno.sdb.cz/radovanek/)
Je
Z hlaváku do Žabin, pak do Juliánova a pak do Žabin a pak zas na hlavák ![]()
Ale každopádně dík.
anebo jeste to samy rakosnicek (http://www.ddmhelceletova.cz/rakosnicek.html) na helceletove kousek od kravaku - ale to je asi prast jak uhod…
Ahoj holky, zítra jedeme s Alicí na celodenní výlet, vláčkem do Adamova, pak nějaká ta tůra a busem ze Křtin zpět do Brna. Kdybyste jste se chtěli někdo přidat, tak vlak jede v 10h ![]()
teda dnes jsme byly 4 hodinky venku od 13 30 dp 18 30 sem sedla doma luxusní počasí už až se uplně vykurýrujem to je pomalu na venčení děti venku ![]()
markyt, na martinkovi je videt, ze byl utz driv, ale jinak jsou fakt jako vejce vejci
krasa!
co holky radobynestovicarky? jak to u vas vypada?
krisulka píše:
markyt, na martinkovi je videt, ze byl utz driv, ale jinak jsou fakt jako vejce vejcikrasa!co holky radobynestovicarky? jak to u vas vypada?
Krisulko: zatim nic ani puntik.Jeste je cas.
Hlasím všechny jiné nemoci
, jen žádná tečka
.
Taky si říkám je čas. ![]()
Kac píše:
Hlasím všechny jiné nemoci, jen žádná tečka
.
Taky si říkám je čas.
My to same.
Zrovna jsem se vrátil z výstavy „Messel on Tour“ (třetihorní zkameněliny z Německa). Pokud máte trochu větší děti, tak by je to třeba zaujalo… Jenom jedno upozornění - s kočárkem neeee… výstava je ve třetím patře „Paláce šlechtičen“ (rohový dům na dolním konci Svoboďáku).
Výstava končí 7.dubna.
kattkka píše:Kac píše:My to same.
Hlasím všechny jiné nemoci, jen žádná tečka
.
Taky si říkám je čas.
my to samé
Tomáš je poslední ze školky kdo se neosypal, al eza to už měl angínu, střevní chřipku, normální chřipku…no fakt kde co, al eneštovice ne a ne dostat.A to cv té školce řádí už dobrých 6 neděl. Poslední odpadlík byl minulý úterý takže ještě 14dní a jestli to ani jeden nechytí tak máme asi divný děti ( bo s tím klukem si hráli v to úterý všichni tři ![]()
Ahoj holky, máme zase hroznej kašel, hlavně v noci
Co Vašim mrňouskům zabírá?
chuditka a kam?