Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kamka jak váčlčíš?
co ji dat něco co má ráda za odměnu? ![]()
Léky musí prostě to do ní narvat já to znám já nemůžu ani Neli změřit teplotu
![]()
JInak u nás jsme pořídili ohrádku jenže pan Nelík stejně to pozná že je oplocena a protestuje
ale dnes protetovala a pak vydržela kupodivu celý oběd
ale nečekané.Zítra to nečekám byly jsme na ni 4 takto já mám pocit jak mně vidí víc křičí že si mně vyžaduje aspon mně to tak příjde
Ted mám čas že mně kupodivu spí a ti dva odfrčely ven mně vyřizovat resty jsem je poslala na druhý konec Brna
Nechce se nakrmit ani lžičkou od někoho jiného dostane záchvat to je až zvláštní Jirka krmil Nikolku normálně tady mu utíká a vzpírá se a příjdu já a normálně jí
zvlštní jak by řekla Nikolka ZAJÍMAVÉ to říká na každou větu
![]()
Frčím ![]()
Ahoj holky, tak injekci by jí dávaly na ambulanci, jsem myslela, ale zatím teda strkám hnusnej roztok do pusy.. Ona má ještě Spiropent, o tom ale neví, to jí dávám do mlíka s medem a cukrem a to mi vydzunkne na posezení.. No a pak měla mít ještě Prospan, ale ten nesnáší, tak jsem se vrátila k Müllerovýmu sirupu pro děti a ten baští ráda
No už je to lepší, už dvě noci nekašlala, přes den kašle míňkrát, ale pořád to v ní chrčí.. Příští týden nám končí plavčo a to jsme tam byly z osmi lekcí dvakrát.. No co naděláme.. V úterý má kontrolu u dětské Mudr. Tak snad už nám nenapíše další atb!! To bych nerada!! Doufám, že už jsme si letos nemoci odbyly a bude to dobré. Už jsme nebyly ani ve cvičení tak měsíc.. No už abysme mohly zadětma, je to škoda, nevídat se s přáteli..
Díky všem za starost ![]()
Kamko, a to nám ještě dr. nakázal, ať jsme po dobrání atb 14dnů doma, tedy nechodíme do kolektivu, ven samozřejmě můžou…že prý jsou víc náchylné něco chytit
Taky už jsem se těšila jak blázen, až někam s nima půjdu, bylo to na hlavu ![]()
Já proto plavání přes zimu vždy vypouštím po zkušenosti z loňska, kdy tam pořád chytaly rýmu a nestihly se do příštího týdne doléčit ![]()
@krisulka píše:
alenko, napsala jsem ivush, ze ji shanis!
Ooo díky, jsi jediná, kdo na ni má kontakt!! Už se mi ozvala. Díky.
Aknelinka - no vidím to stejně, že minimálně týden ještě budem bez kolektivu.. Ona furt tak chrčí, je to na palici!! Loni byla tak zdravoučká a letos hrůza! No z plavání se nenachladila, začalo to po jednom výletě. Bych si namlátila!! Počasí je na draka, radši jsme doma..
Kamko, holky dokašlávaly ještě skoro týden po dobrání atb, pak naštěstí jako když utne. Dr. říkal, že i s atb můžeme ven, když bude hezky…ale v takovém počasí bych se nikam nehnala, to je dobře, že jste doma, ještě by se mohla přichladit
My právě už teď zas do dětských kolektivů chodíme, tak uvidím, jak dlouho jim vydrží být zdravé ![]()
Kamko, měly Klacid po 12hod. celkem 10dnů. Tak držím palce, ať už je to lepší.
Jo a dr. doporučoval dávat laktobacily, že ty atb jsou docela dryák na žaludek ![]()
Aknelinka - tak to máme stejné, musíme ty atb dobrat
Taky máme ten hnusnej Klacid a probiotika jí dávám. Teď mi ale spí, tak jdu radši vařit.. pa
Ahoj holky, zabte mě, ale já už ty atb pověsila na hřebík, ráno už se mi malá tak vzpouzela a hned to prskala ven, že to stejnak už do ní nenarvu.. Jsem je už vyhodila.. Jeden den už snad nehraje roli.. Budu doufat, že kašel ustane jak u Aknelinky..
@Kamka33 píše:
Ahoj holky, zabte mě, ale já už ty atb pověsila na hřebík, ráno už se mi malá tak vzpouzela a hned to prskala ven, že to stejnak už do ní nenarvu.. Jsem je už vyhodila.. Jeden den už snad nehraje roli.. Budu doufat, že kašel ustane jak u Aknelinky..
Kamko: hele nevim ma se to dobrat dokonce.Jinak ti pujcim sve 23 kg dite at vis co je to vzpouzejici se dite.A priste budes vedet jak na ni.
Ehm… tak nás je od včera o 4 kousky víc
Kdyby jste náhodou věděli o nějakých adoptivních rodičích tak stačí říct, zatím jsou volná všechna
Koťátka budou venkovní, ale vzhledem k tomu že jsou teď doma a máma je naučí na písek tak i do bytu. K odběru někdy začátkem prázdnin.