Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že jsme se asi dvakrát potkaly. Vždycky ses hezky usmála.
Teda doufám, že se nepletu, to by bylo trapný.
Mimochodem, s mimčem tu jezdí hodně lidí, ale jaksi je blbé někoho oslovit na ulici.
Ale naštěstí je tu u nás v ulici jedna maminka, tak s tou se bavíme a za pár měsíců bude další hned naproti.
Kočárek mám tento.
@Kapaz jane slalom pro reverse.Mas pravdu ten jsem tu potkala asi 2× to je pravda
tech tu fakt moc neni. Ale jestli se usmivam nevim
.
@Jura007 píše: Že tak ptám - Brňačky, nebudete chtít některá v červenci meruňky? Je to sice až za dva měsíce, ale zatím to vypadá na nadúrodu - a tím pádem moooc drobných meruněk…
15 kilo dopravím kamkoliv v dosahu MHD (šalinkarta to jistí a dva košíky v obou rukách taky).
sice trochu se zpožděním, ale taky se hlásím o pár kil
mě stačí jeden košík
Budu zásobovat pouze sebe a né zbytek rodiny. ![]()
@Kapaz píše:
@kattkka![]()
Tak fajn, trefila jsem se dobře.
Tak az Vas potkam tak se budu hlasit.
. I kdyz ja jsem neprehlidnetulna…
Ahoj holky a jak se bydli azije v dirach? Uvazujem taky tak zit ![]()
@Kamka33 píše:
Ahoj holky a jak se bydli azije v dirach? Uvazujem taky tak zit
Já taky… Za měsíc se stěhuju směr Adamov. Včera jsem se byl podívat na byt.
@Kamka33 píše:
Ahoj holky a jak se bydli azije v dirach? Uvazujem taky tak zit
V dire Popuvky se bydli dobre. Aspon za nas.Jako je potreba auto o tom zadna.Ale ma to svoje vyhody.My jsme tedy na byte.Ale porad lepsi jak Brno.Jsem rada ze jsme sem sli. Jedine o cem bychom premysleli kdyby jsme se meli stehovat do vetsiho tak o Bohunicich.Ale jsme spokojeni. Casem si snad tady koupime zahradu a bude.Mame to blizko do lesa, k rybniku v lete super koupani. V zime na nem bruslime.Za me spokojenost.
@Jura007 píše:
Já taky… Za měsíc se stěhuju směr Adamov. Včera jsem se byl podívat na byt.
Takze jsi se rozhodl ze jdes bydlet do Adomova. A kupujes nebo k pronajmu??Jestli to neni tajne.
Tak u nás ve Střelicích se taky žije dobře. V Brně jsem vyrostla, mám ho ráda, ale ta dědina má své kouzlo. Ale taky záleží, kde ta dědina je
. Od nás jsem za 15 minut v centru Brna, no…nějakou úplnou samotu, to zas teda ne
.
@kattkka píše:
Takze jsi se rozhodl ze jdes bydlet do Adomova. A kupujes nebo k pronajmu??Jestli to neni tajne.
Zatím pronájem. Doufám, že do tří let budu schopný koupit vlastní. Ale uvidíme.
Popuvky jsme taky asi zkoumali, nebo to byly popovice!?! byl tam slyset autodrom!!!
Zdravím střeličandu Jazune:-) Taky bydlíme ve Střelicích - i když pouze v podnájmu, takže zatím nevim, kde v budoucnu zakotvíme napevno, ale líbilo by se mi tu zůstat, moc se nám tu líbí! A i pro prcka je to tu moc fajn - příroda, hřiště, cukrárna…:-) Ten autodrom bych i tipla na ty Popůvky, občas je slyšet i ve Střelicích, když fouká vítr naším směrem!!
@zvidava taky zdravím
. To jsme na tom stejně, taky tu bydlíme v pronajatém bytě…