Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holciny!
tak uz jsme bez vetsi ujmy doma ![]()
monix, jeeeee
katuska je tak malinkata a krasna! myslim na vas! bude jen lip a lip! vazne ![]()
libko, hodne stesti na dnesni ko!
alexikovi vse nej k pul roku!!! ![]()
1. fotto z akce ![]()
http://www.nosenideti.cz/…DSCN6240.JPG
a valime ven
Ahoj maminky, nenašla by se nějaká mladá kamarádka z Brna? bydlím zde chvíli a nikoho pořádně neznám
mějte se krásně…
Ahoj holky,
Monix, vitejte doma! Katuska je nunatko!
Preju, at se brzy sehrajete a muzes se aspon trochu vyspat! ![]()
Krisulko, vy jste teda vyletnici! A jak jste to zvladli? Co Krisik, libili se mu pubosi???
Gamal, my jsme vsechny mlade a krasne ![]()
Nevite, co se to zase deje na Svobodaku? Mi tu hraje porad dechovka do oken a uz mi z tho jde hlava kolem ![]()
Evelína - tak to je jasné, že jste všechny mladé a krásné:) bydlíš v centru? ja také…a nevím teda co se děje na svobodáku, ale mně před oknama zase lítá jeřáb a ještě dlouho bude ![]()
Holky co ten zítřek, jde někdo?? Chystám se péct tak jestli to má cenu!! ![]()
Já se pečúú já se smažíííím!!
![]()
Tak už to je, snad vám bude chutnat! A když ne, tak se opovažte mi to říct!!
![]()
taaak a jsem tu ![]()
to na svobodaku je nekolikadenni akce na podporu vozickaru - ruzne koncerty, sportovni vystoupeni a tak. takze dechovku si, evelino, jeste vychutnate ![]()
byli jsme se tam s krisonem podivat na gymnastky a nejdriv mi ho chtela odnest jedna slecna a pak dva bezdomovci - krisik se na ne porad smal, oni na neho delali opicky, no komedie
![]()
a na zaver jsme potkali pred domem souseda a ten povida „ta je ale velka“
tak se chudak po 7 mesicich dozvedel, ze je krisik kluk
![]()
ZITRA SE TESIM! MA BYT PEKNE, tAKZE PLATI PLAN A: VE 14 V LUZANKACH - hlavni promenada nebo pak pod javorem za hl. budovou a za kasnou se tremi chlapecky ![]()
gamal, prijd taky a poznas vsechny mlade a krasne maminky, co nas jen je
![]()
Zdravim vsechny krasne a pohodove maminy.
My se snad zitra taky dostavime, ale jelikoz mi dneska nebylo nic moc, tak prave to snad…
Krisulko, jak dlouho jste byli pryc? A jak jste zvladali? A do tretice jeste jedna otazka: jaky pouzivas satek?
Preji vsem dobrou noc, ja ficim do hajan.
Monix Kaťulka je fakt zlatíčko, neboj už bude jeno líp, ty začátky jsou vždycky těžký, ale stojí to za to ![]()
Acinko včera jsem tě zahlídla na České, ale pozdě…
Dnešek ještě nevím…máme taťku doma…
Zatím papa jdu něco dělat
Sevca79: tak to je škoda že sme se nepotkaly.
Sem tam slyšela nějaký lidovky to bylo ještě v poho, ale zahlídla sem tam Semelku a Helekala tak sem za včas prchla. ![]()
krasne slunecne dopoledne ![]()
co to vidi me oko? amelka slavi 4 mesice!
to je teda strasny, jak to leti…
mahu: jen 2 dny, krisik se tvaril jako nejhodnejsi mimino, byl spolecensky, usmival se, vubec nerval (jako doma, ze
), spal i kdyz mu za uchem rvala banda pubosu - proste parada!
satek: mam od medley tkany (tenhle typ uz ale nedelaji) - vetsina satkarek na medley dost plije, ale mne se s nim nosi dobre
neni tak krasny, jako nejaky didymos, ale co uz
no a ten oranzovy to je vatanai tibet - je vzdusnejsi, ale cim je krison vetsi, tim vic se provesuje…
doporucuju stranky http://www.nosenideti.cz/index1.php
tak jo, tesim se odpoledne!
Ahoj mamulky, patřím do Dubna a května 08 (ahoj Mahul a Evelín
) a bydlím ve Vyškově a v Brně jsme hoooodně často, tak kdyby vám to nevadilo, docela ráda bych se k vám přidala ![]()
Taky docela sleduju listopad 2007(joojooo,i já jsem šmírák) , takže znám i Krisulku ![]()
Mám skoro dvouměsíční holčičku Denisku a jinak už nevím co o sobě napsat:) Tak se zatím mějte maminky.
nazdaaaar!
vitam smiracku amazonku
![]()
hlaseni z pikniku: ucast pouze amelka, stepanek a krisik - ostatni maji acka
(no, vitase maminka omlouvala
)
a predstavte si, jak acynka upekla ty vynikajici sneky, tak ony primely krisika k pohybu vpred! sice ala meresjev - nicmene to bylo poprve, co se regulerne pohyboval kupredu
takze: zadna cviceni, rehabilitace a vojtovky - jidlo jako motivace
![]()
jinak ale to, co ma jist, nezere
nejaky napad, jak donutit zatvrzee zatnutou zgran, aby se otevrela a udelala ham? ![]()
pekny den! ![]()