Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
18.6.08 11:30

ahoj holciny!
tak uz jsme bez vetsi ujmy doma :D

monix, jeeeee :srdce: katuska je tak malinkata a krasna! myslim na vas! bude jen lip a lip! vazne :wink:

libko, hodne stesti na dnesni ko!

alexikovi vse nej k pul roku!!! :-)

1. fotto z akce :D
http://www.nosenideti.cz/…DSCN6240.JPG

a valime ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
18.6.08 15:19

Ahoj maminky, nenašla by se nějaká mladá kamarádka z Brna? bydlím zde chvíli a nikoho pořádně neznám :? mějte se krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.6.08 15:43

Ahoj holky,

Monix, vitejte doma! Katuska je nunatko! :D Preju, at se brzy sehrajete a muzes se aspon trochu vyspat! :wink:

Krisulko, vy jste teda vyletnici! A jak jste to zvladli? Co Krisik, libili se mu pubosi???

Gamal, my jsme vsechny mlade a krasne :lol:

Nevite, co se to zase deje na Svobodaku? Mi tu hraje porad dechovka do oken a uz mi z tho jde hlava kolem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
18.6.08 15:51

Evelína - tak to je jasné, že jste všechny mladé a krásné:) bydlíš v centru? ja také…a nevím teda co se děje na svobodáku, ale mně před oknama zase lítá jeřáb a ještě dlouho bude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
18.6.08 19:26

Holky co ten zítřek, jde někdo?? Chystám se péct tak jestli to má cenu!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.6.08 20:12

acynko, pec!!! :lol: :lol: :lol:

jdu uspat, ale ja se vratim! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.6.08 20:58

my se snad taky chystame, takze jak rika Krisulka, pec! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
18.6.08 21:05

Já se pečúú já se smažíííím!! :D :D
Tak už to je, snad vám bude chutnat! A když ne, tak se opovažte mi to říct!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.6.08 22:24

taaak a jsem tu :D

to na svobodaku je nekolikadenni akce na podporu vozickaru - ruzne koncerty, sportovni vystoupeni a tak. takze dechovku si, evelino, jeste vychutnate :twisted:
byli jsme se tam s krisonem podivat na gymnastky a nejdriv mi ho chtela odnest jedna slecna a pak dva bezdomovci - krisik se na ne porad smal, oni na neho delali opicky, no komedie :lol: :lol:
a na zaver jsme potkali pred domem souseda a ten povida „ta je ale velka“ :lol: :lol: tak se chudak po 7 mesicich dozvedel, ze je krisik kluk :lol: :lol:

ZITRA SE TESIM! MA BYT PEKNE, tAKZE PLATI PLAN A: VE 14 V LUZANKACH - hlavni promenada nebo pak pod javorem za hl. budovou a za kasnou se tremi chlapecky :wink:

gamal, prijd taky a poznas vsechny mlade a krasne maminky, co nas jen je :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
18.6.08 23:05

Zdravim vsechny krasne a pohodove maminy.
My se snad zitra taky dostavime, ale jelikoz mi dneska nebylo nic moc, tak prave to snad…

Krisulko, jak dlouho jste byli pryc? A jak jste zvladali? A do tretice jeste jedna otazka: jaky pouzivas satek?

Preji vsem dobrou noc, ja ficim do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.6.08 07:23

Monix Kaťulka je fakt zlatíčko, neboj už bude jeno líp, ty začátky jsou vždycky těžký, ale stojí to za to :-)

Acinko včera jsem tě zahlídla na České, ale pozdě…

Dnešek ještě nevím…máme taťku doma…

Zatím papa jdu něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.6.08 08:35

Sevca79: tak to je škoda že sme se nepotkaly.
Sem tam slyšela nějaký lidovky to bylo ještě v poho, ale zahlídla sem tam Semelku a Helekala tak sem za včas prchla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.6.08 10:22

krasne slunecne dopoledne :D

co to vidi me oko? amelka slavi 4 mesice! :srdce: to je teda strasny, jak to leti…

mahu: jen 2 dny, krisik se tvaril jako nejhodnejsi mimino, byl spolecensky, usmival se, vubec nerval (jako doma, ze :twisted: ), spal i kdyz mu za uchem rvala banda pubosu - proste parada!
satek: mam od medley tkany (tenhle typ uz ale nedelaji) - vetsina satkarek na medley dost plije, ale mne se s nim nosi dobre :) neni tak krasny, jako nejaky didymos, ale co uz :wink: no a ten oranzovy to je vatanai tibet - je vzdusnejsi, ale cim je krison vetsi, tim vic se provesuje…
doporucuju stranky http://www.nosenideti.cz/index1.php

tak jo, tesim se odpoledne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.6.08 12:25

Ahoj mamulky, patřím do Dubna a května 08 (ahoj Mahul a Evelín :lol: ) a bydlím ve Vyškově a v Brně jsme hoooodně často, tak kdyby vám to nevadilo, docela ráda bych se k vám přidala :wink:
Taky docela sleduju listopad 2007(joojooo,i já jsem šmírák) , takže znám i Krisulku :oops:

Mám skoro dvouměsíční holčičku Denisku a jinak už nevím co o sobě napsat:) Tak se zatím mějte maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.6.08 08:14

nazdaaaar!
vitam smiracku amazonku :lol: :srdce:

hlaseni z pikniku: ucast pouze amelka, stepanek a krisik - ostatni maji acka :twisted: (no, vitase maminka omlouvala :D )

a predstavte si, jak acynka upekla ty vynikajici sneky, tak ony primely krisika k pohybu vpred! sice ala meresjev - nicmene to bylo poprve, co se regulerne pohyboval kupredu :D takze: zadna cviceni, rehabilitace a vojtovky - jidlo jako motivace :lol: :lol:
jinak ale to, co ma jist, nezere :evil: nejaky napad, jak donutit zatvrzee zatnutou zgran, aby se otevrela a udelala ham? :nevim:

pekny den! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová