Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
helou evry-baby ![]()
jak se vam vede?
koukam, mischni na sletu
a co zbytek? zdatne dovolenkujete?
my jsme sami samotinci v dusnem brne ![]()
takze se ptam: nekdy nekde? pridal by se nekdo?
(acynka by si urcite rada zopakla sneky
)
evelino, ja uz se koupala a dobry - byt jinak bych mohla byt expert na vsechny potencialni problemy behem kojeni ![]()
acy, co zlata svatba? uz za vama?
monix, jak pokracujete ve szivani? ![]()
ivusho, vy jste kde? v b., nebo o.? a jeste mam dotazek: od kdy vitas zanevrel na dopoledni spani a hazi jen odpol. slofika?
bubis, halooo, zijete?
no, plazivec se bacil hlavou do sporaku a asi ho to trochu podrazdilo
tak zatim ![]()
Ahojky,
Krisulko svatba byla moc fajn, konečně sem si to pořádně užila. Jen sem malou uspávala až do 21.30, protože su blbá a vzbudila sem ji foťákem když krásně usla u kojení ve 20.
No to mám za to!!
Já můžu čtvrtek pátek, takže bych se velkému nebo i malém srazu nebránila.
Ahoj babinec!!! ![]()
Jsme v B, obrážíme koupáky nebo napouštíme na zahradě bazének.
Acy - tak to je super, ta svatba vyšla. Tak zadělej na šneky - můžu jenom čt, pá razím už v poledne do Orlických máme tam babinec z výšky.
Krisulko - gratuluju k dopřednému pohybu a k zubům ![]()
Dopolední spaní jsem násilně odbourala asi v 10 či 11 měs. A stejně to hlídkuju pořád, korigovaný spánek 11-13,30 je značka ideál. To pak vydrží do 19,30 a je akorát unavenej aby ihned odpadl. Někdy když není zbytí a cestujeme nám třeba usne v autě i v 9,30 to pak spí třeba do 11 a pak je průser odpoledne protože nevydrží a zároveň nechce usnout - takže protivec až na půdu. Nebo se pak uřve ke spánku třeba od 18 do 19 a pak s náma čumí na telku třeba do 22. Takže dopolko ho různě poponáším nebo vymýšlím nějakou zábavu aby do těch 11 vydržel, a když se vzbudí moc brzo tak si ho vemu do postele a pak si dáme ještě společnou chrupku třeba do 14. Snad jsem to napsala srozumitelně - kdyžtak dovysvětlím u šneků.
A co zbytek?? Bubis???de siiiiii??? Ševča asi máchá nohy v bazéně u tchánů......, Monix je to lepší??
Ahoj, zdravím Brno ![]()
a hlásím, že další miminko je na světě. Kubík se narodil 20.6., měl 3500 g a 51 cm .
Na té poslední kontrole už si nás nechali, porod byl vyvolávaný, ale nakonec skončil císařem. Minulou středu nás pustili domů
, tak teď se spolu všechno učíme ![]()
ahooooj, jak se máte. U nás nic nového, žádný sed, žádný lez ani zoubek. Jak přežíváte v těch ve vedrech…
Co máte v plánu příští týden??
Libka - tak velká gratulace
takovej krásnej tabulkovej kousek? Tak fotku sem, jsem zvědavice zvědavá. Přeju broučkovi zdravíčko a tobě hodně sil. Ševčo - co to tam máš za abstrakci u jména? Příští týden tady mám 4,5 letého synovečka na hlídání. Je to miloušek už se na něho těším. Ale ve společném programu s váma mi to nebrání...... Co spaní v noci, lepší??
Libko a Kubiku ooobr gratulace!
hodne sil a trpelivosti! ![]()
zbytek sveta - tak co teda ctvrtek? my jedeme na 8M ko, takze tak od 13 budem cumakovat v luzankach! ![]()
pristi tyden jsme vam taktez zcela k dispozici
![]()
Ahoooj holky !
Tak nejprve veeliká gratulace Libce ke Kubíkovi ! Přeju hlavně zdravíčko (oběma). Míry jsou úplně předpisové ![]()
Tak my se i nadále sžíváme a Katuška stále nechce pochopit, že v noci se spí. Takže neusne dříve jak v 1h. a pak hned se budí kolem 3 - 4h. a po papání nechce usnout a uspávám ji třeba i hodinu. Je to normální ??? Jak to mám děvence vysvětlit???
Taky jsme už začali přikrmovat - ona je hladovec a navíc si nějak nedokáže vytáhnout všechno mlíko které mám (takže i odsávám…).
Jinak - my celé prázdniny budeme čumákovat v Brně (max. o víkendu chata…). Takže pokud bude nějaký srazík - jen a jen uvítáme ! A moc ráda bych vás zase všechny viděla !!!
Krisulko - já jsem asi trochu pako - ale v životě jsem v Lužáneckém parku nebyla (ale vím cca kde to je..) - jak nejlépe se tam dostanu ze Žabin ?
Monix: já už su poučená, takže jestli chceš, dáme si sraz na Klusáčkové a dojdem to pěšky je to kousek!
Libka: moc moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Už se na mimouška těším! ![]()
Ahoj Zenske!!! ![]()
Predne moooc gratuluju Libce a Kubikovi preji vse nej do zivota!!!
A jak ti je Libko po cisari???
Monix, tak mala asi chce, at si ji poradne uzijes
Preju, at se brzy unavi! Radsi nebudu prudit s nasim malym ochrapancem ![]()
Jste me s tim koupanim uplne nahlodaly…
JInak ja jsem na srazik volna spis pristi tyden ![]()
Tak jdu, Stepan se evidentne nudi ![]()
Zdarec, teda dneska je zas hic co…právě jsem se vrátila z houřadu vyřizovali jsme nový OP, dala jsem si tam zapsat malýho, no řeknu vám těch lidí, fakt děs..
Ivuš - v noci jak kdy, ale už jí jen jednou, ale mezi tím se několikrát vzbudí, dám dudlouše a je klídek…ale pátá ranní to pořád jistí.
Tento týden už se nepřídám…, ale ten další máme volněji.
Tak zatííím pááááááááááá
ja jen, ze se zitrkem pocitam, tesim se na vas (a na sneky
)
budu tam tak od 13 provadet frasku zvanou krmeni mrkvi ![]()
dobrou a nerusenou!
Ahoj tak šneci nebudou, včera sem přijela domů až kolem 20 a do 21.30 malá nemohla usnout. A dopolko už to nestihnu. Omlouvám se…příště budou!!
Acynko - sraz na Klusáčkové by byl super - ale my dnes máme poradnu…ve 12h. Nevím, kdy do poradny dorazíme, protože holčinka má různě dlouhé doby na jídlo ![]()
Myslím, že se přidáme až příští týden - pro jistotu. A taky má být vhodnější počasí - dnes těch avizovaných 32 st. je přece jen trochu moc ![]()
Tak zatím pa, pa.