Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
1.7.08 08:32

helou evry-baby :lol:
jak se vam vede?
koukam, mischni na sletu :-) 8) a co zbytek? zdatne dovolenkujete?
my jsme sami samotinci v dusnem brne :cry:
takze se ptam: nekdy nekde? pridal by se nekdo? :D (acynka by si urcite rada zopakla sneky :lol: :lol: )

evelino, ja uz se koupala a dobry - byt jinak bych mohla byt expert na vsechny potencialni problemy behem kojeni :roll:

acy, co zlata svatba? uz za vama?

monix, jak pokracujete ve szivani? :wink:

ivusho, vy jste kde? v b., nebo o.? a jeste mam dotazek: od kdy vitas zanevrel na dopoledni spani a hazi jen odpol. slofika?

bubis, halooo, zijete?

no, plazivec se bacil hlavou do sporaku a asi ho to trochu podrazdilo :twisted: tak zatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.7.08 09:38

Ahojky,
Krisulko svatba byla moc fajn, konečně sem si to pořádně užila. Jen sem malou uspávala až do 21.30, protože su blbá a vzbudila sem ji foťákem když krásně usla u kojení ve 20. :lol: No to mám za to!!
Já můžu čtvrtek pátek, takže bych se velkému nebo i malém srazu nebránila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.7.08 12:26

Ahoj babinec!!! :D
Jsme v B, obrážíme koupáky nebo napouštíme na zahradě bazének.
Acy - tak to je super, ta svatba vyšla. Tak zadělej na šneky - můžu jenom čt, pá razím už v poledne do Orlických máme tam babinec z výšky.
Krisulko - gratuluju k dopřednému pohybu a k zubům :wink:
Dopolední spaní jsem násilně odbourala asi v 10 či 11 měs. A stejně to hlídkuju pořád, korigovaný spánek 11-13,30 je značka ideál. To pak vydrží do 19,30 a je akorát unavenej aby ihned odpadl. Někdy když není zbytí a cestujeme nám třeba usne v autě i v 9,30 to pak spí třeba do 11 a pak je průser odpoledne protože nevydrží a zároveň nechce usnout - takže protivec až na půdu. Nebo se pak uřve ke spánku třeba od 18 do 19 a pak s náma čumí na telku třeba do 22. Takže dopolko ho různě poponáším nebo vymýšlím nějakou zábavu aby do těch 11 vydržel, a když se vzbudí moc brzo tak si ho vemu do postele a pak si dáme ještě společnou chrupku třeba do 14. Snad jsem to napsala srozumitelně - kdyžtak dovysvětlím u šneků.

A co zbytek?? Bubis???de siiiiii??? Ševča asi máchá nohy v bazéně u tchánů......, Monix je to lepší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.7.08 13:11

Ahoj, zdravím Brno :-)
a hlásím, že další miminko je na světě. Kubík se narodil 20.6., měl 3500 g a 51 cm .

Na té poslední kontrole už si nás nechali, porod byl vyvolávaný, ale nakonec skončil císařem. Minulou středu nás pustili domů :D , tak teď se spolu všechno učíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.7.08 13:22

ahooooj, jak se máte. U nás nic nového, žádný sed, žádný lez ani zoubek. Jak přežíváte v těch ve vedrech…

Co máte v plánu příští týden??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.7.08 13:29

Libka - tak velká gratulace :dance: :-) takovej krásnej tabulkovej kousek? Tak fotku sem, jsem zvědavice zvědavá. Přeju broučkovi zdravíčko a tobě hodně sil. Ševčo - co to tam máš za abstrakci u jména? Příští týden tady mám 4,5 letého synovečka na hlídání. Je to miloušek už se na něho těším. Ale ve společném programu s váma mi to nebrání...... Co spaní v noci, lepší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
1.7.08 13:57

Libko a Kubiku ooobr gratulace! :-) :-) hodne sil a trpelivosti! :wink:

zbytek sveta - tak co teda ctvrtek? my jedeme na 8M ko, takze tak od 13 budem cumakovat v luzankach! :D

pristi tyden jsme vam taktez zcela k dispozici 8) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
1.7.08 19:52

Ahoooj holky !

Tak nejprve veeliká gratulace Libce ke Kubíkovi ! Přeju hlavně zdravíčko (oběma). Míry jsou úplně předpisové :)

Tak my se i nadále sžíváme a Katuška stále nechce pochopit, že v noci se spí. Takže neusne dříve jak v 1h. a pak hned se budí kolem 3 - 4h. a po papání nechce usnout a uspávám ji třeba i hodinu. Je to normální ??? Jak to mám děvence vysvětlit??? :) :) Taky jsme už začali přikrmovat - ona je hladovec a navíc si nějak nedokáže vytáhnout všechno mlíko které mám (takže i odsávám…).

Jinak - my celé prázdniny budeme čumákovat v Brně (max. o víkendu chata…). Takže pokud bude nějaký srazík - jen a jen uvítáme ! A moc ráda bych vás zase všechny viděla !!!

Krisulko - já jsem asi trochu pako - ale v životě jsem v Lužáneckém parku nebyla (ale vím cca kde to je..) - jak nejlépe se tam dostanu ze Žabin ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.7.08 21:42

Monix: já už su poučená, takže jestli chceš, dáme si sraz na Klusáčkové a dojdem to pěšky je to kousek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.7.08 21:44

Libka: moc moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Už se na mimouška těším! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.7.08 09:59

Ahoj Zenske!!! :D

Predne moooc gratuluju Libce a Kubikovi preji vse nej do zivota!!! :-) :srdce: A jak ti je Libko po cisari???

Monix, tak mala asi chce, at si ji poradne uzijes :twisted: Preju, at se brzy unavi! Radsi nebudu prudit s nasim malym ochrapancem :oops:

Jste me s tim koupanim uplne nahlodaly…

JInak ja jsem na srazik volna spis pristi tyden :wink:

Tak jdu, Stepan se evidentne nudi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.7.08 11:45

Zdarec, teda dneska je zas hic co…právě jsem se vrátila z houřadu vyřizovali jsme nový OP, dala jsem si tam zapsat malýho, no řeknu vám těch lidí, fakt děs..

Ivuš - v noci jak kdy, ale už jí jen jednou, ale mezi tím se několikrát vzbudí, dám dudlouše a je klídek…ale pátá ranní to pořád jistí.

Tento týden už se nepřídám…, ale ten další máme volněji.

Tak zatííím pááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.7.08 22:30

ja jen, ze se zitrkem pocitam, tesim se na vas (a na sneky 8) :lol: :lol: )
budu tam tak od 13 provadet frasku zvanou krmeni mrkvi :twisted:
dobrou a nerusenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.7.08 09:41

Ahoj tak šneci nebudou, včera sem přijela domů až kolem 20 a do 21.30 malá nemohla usnout. A dopolko už to nestihnu. Omlouvám se…příště budou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.7.08 10:25

Acynko - sraz na Klusáčkové by byl super - ale my dnes máme poradnu…ve 12h. Nevím, kdy do poradny dorazíme, protože holčinka má různě dlouhé doby na jídlo :)

Myslím, že se přidáme až příští týden - pro jistotu. A taky má být vhodnější počasí - dnes těch avizovaných 32 st. je přece jen trochu moc :(

Tak zatím pa, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová