Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
7.10.08 10:40

mischni, chvalim! :lol:
(jak ja bych si lehla! :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.10.08 15:58

Mischni - lež a léč se jak dlouho jen můžeš a užívej klidu nepřetržitého spánku déle jak 3 hod. vkuse :) :) - pro mě už to je skoro sci-fi spánek celou noc :) :)

Krisulko - u nás lépe vyhovuje pátek odpoledne (cca kolem 2h.) - ale klidně i pro ně někam dojedeme (pro ty capáčky…). Jo a ten autobus - tak to by měl manžel slavit skoro druhé narozeniny, ne ?

No a my razíme na vycházku i s taťkou a psem. Pá, pá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.10.08 19:21

Monix v pátek ve 14 to není v našich silách :( , ale neva prostě Krisulko zavel a když to nevyjde tak si tě chytnu někde sólo.
A co ostatní capáčnice???? Jak jste na tom vy? Kdy můžete??
Jo a jinak vám předvedu první umělecký výtvor Vítka, ani to moc nebolelo a podle očekávání to bavilo víc maminku :lol:
 http://img2.rajce.idnes.cz/…i_kresba.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.10.08 19:37

no hele, jako my dorazime nekam klidne ve ctvrtek I v patek :wink: bo jsme celi opusteni, tak radi popatrime na spratelene tvare 8)
jen ve ctvrtek muzu az po 15h…
s patkem teda pocitam - ve 14h :wink:

ivusho, to mne netvrd, ze vitase nebavilo matlat vsude barvy? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.08 08:57

Ahoj, jé srazík. Nám zítra odpoledne přijedou manžův brácha se ségrou, takže nemůžu :( , to by bylo blbý sbalit Bendu a odjet a říct, že jedu na sraz - zvlášt, když se jedou podívat na Beníka :oops: :lol: . Tak snad příště…
Jinak máme ty capáčky z fota s modrýma šňůrkama, zděděný po bratránkovi, jsou super :D Užijte si srazík, já jdu uklízet, aby se návštěva nelekla :roll:

Zebra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.10.08 09:56

jeee to je pekna capackova kompozice.. :)
My bysme byli pro ctvrtek, v patek jedeme za babickama.. V nejhorsim bysme se v patek jen zastavili na moment.
 Bubis

• Citovat
  • Upravit
964
8.10.08 14:11

Krisulko - zavel KDE srazík bude - abys to neměla moc komplikované, když jsi taková dobrá víla a pro všechny jsi ty capáky objednávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.10.08 21:51

tak teda ja velim:
zitra po 15 na purkynce
v patek v e 14 na sumavske
komu to nehovi a ma u me capaky, dejte vedet, nako se domluvime! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.10.08 08:34

OK my přišupajdíme dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.10.08 08:42

Ahoj brňačky - plánujete něco na příští týden? Kika má bohužel od včera rýmu jak prase - jinak jsme chtěli v pátek dorazit na Šumajdu - tam nám to vyhovuje - takže pokud by byl další sraz třeba příští čtvrtek tamtéž - tak jsme všema tlapkama pro - a to už snad budem i v pohoooo:-)

Zdraví Lusie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.10.08 09:10

zdar zeny, my uz vyrazime do terenu, s dneskem pocitam! budeme tam my i capacky 8)

lusie, klidne i pristi ctvrtek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
10.10.08 09:43

Krisulko - nedorazíme…jsem nemocná a jsem ráda že žiju a zvládám starat se o dítě :( Prosím tě, jak jsi na tom příští týden ? Kdy a kam se mám zastatvit ? A nebo chceš aspoň převést peníze na účet ? (číslo mi písni sms a já to převedu). Moc se omlovám…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.10.08 12:00

monix - ajajaj, taky tě sklátil bacil? No, s prďolkou už se hůř polehává,co? Tak hlavně ať seš brzy fit a malá to nechytne!

krisulko - jak probíhá distribuce? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.10.08 20:39

vsem marodum pofoukani na bolistky!

uz mi zbyvaji jen capaky pro Sevcu a spol. - tak se ozvi, zenska!

jinak dopredu hlasim (abyste si naplanovaly nemoci, navstevy a jine zbytecnosti :wink: ): ctvrtek 16.10. v 15 hod sraz v baby cavarne na Sumavske!

zdar a silu!
(dubnacky maji cerny puntik za absence! :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.10.08 10:19

Jéééžiš - my zrovna 16.10 jdeme na očkování (po 12h.) hexa+Prevenar…tak nevím, jestli by bylo rozumné pak malou ještě tahat na srazík. Moc mě to mrzí… Jen se zeptám - středa by nešla ???

Krisulko - až pozdě mi došlo, že ta cena byla nějak nízká (za ty capáky) - a co poštovné ???? Kolik ti ještě dlužím ?

Jinak - s nemocí jsem statečně zabojovala a ani jsem nepotřebovala antibiotika. Už jsem celkem fit a malá je odolná - nechytla nic ani ode mě ani od manžela (a ten to měl hodně zlý..i na antibiotika došlo). Tak se kočenky opatrujte !

Mischni - a co ty ? Jak je ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová