Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148704
18.5.18 10:04
@stock píše:
Obrana by to byla tehdy, kdyby babička s vnučkou špatne zachazela, cpala ji čokoládou misto jidla, bila ji atd, což babička evidentně nedělá, vnucka se k ni těší, má s babičkou Dobrý vztah.

No nevím…cpát do malého dítěte jak bude jednou doktorka :nevim: to z ní vychovává další rozjitřenou a neurotickou ženu jakou vychovali z její maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 10:05
@Anna766 píše:
Taky mi to nepřijde jako msta…spíš jako zoufalá obrana.

Jo bylo to zoufaly ani jsem nerekla, ze ji nedam, ale ze uvidim. Kdyz neni schopna me nechat veci doma zachazi semnou, jak se zlodejem. Holky vite, jak jsem se citila, kdyz jsem musels jit a podeosat, ze se domu co jsem dostala vzdavam? Udelala jsem to bez reci a ona pak na me rve, ze me da k soudu.

• Citovat
  • Upravit
24724
18.5.18 10:06
@Anonymní píše:
Tak ono to neni tak ruzovy, dcera babicku miluje to ano. Babicka malou taky. Ale dokaze byt i na dceru pekne zla a ze do dcery husti, ze bude doktorka taky neni uplne oki. Nicmene vztah jim nezakazuji.

Když je na ni „zla“ tímhle způsobem, tak se nic neděje. Mala má mamu, Tebe, aby ji to Vysvětlila. Mmch, Tvoje matka je sama lékařka? Nebo ji to nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 10:08
@Anna766 píše:
No nevím…cpát do malého dítěte jak bude jednou doktorka :nevim: to z ní vychovává další rozjitřenou a neurotickou ženu jakou vychovali z její maminky.

Dcera umi ve 4 letech sama jezdit na koni, ovlada ho a dokaze s nim jit do klusu. Kazdy, kdo vidi neveri. Moje mama je proti, ma to mit, jako zabavu ne jako praci. Pritom se vubec nevi, jak to jednou bude. Ale pokud se tomu bude chtit venovat, ja ji podporim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.18 10:10
@stock píše:
Když je na ni „zla“ tímhle způsobem, tak se nic neděje. Mala má mamu, Tebe, aby ji to Vysvětlila. Mmch, Tvoje matka je sama lékařka? Nebo ji to nevyšlo?

Veterinarka a lituje, ze nesla na medicinu. K vet ji donutil jeji otec.

• Citovat
  • Upravit
148704
18.5.18 10:12
@Anonymní píše:
Dcera umi ve 4 letech sama jezdit na koni, ovlada ho a dokaze s nim jit do klusu. Kazdy, kdo vidi neveri. Moje mama je proti, ma to mit, jako zabavu ne jako praci. Pritom se vubec nevi, jak to jednou bude. Ale pokud se tomu bude chtit venovat, ja ji podporim.

Skvěle :hug: moje vnučka taky miluje jízdu na koni, zatím teda jezdí jen nárazově a rekreačně. Ale vůbec se nebojí a já jsem na ni pyšná. Chodí tancovat a moc jí to baví.
Ale co bude jednou dělat je ve hvězdách a nikdo jí tu necpeme že musí být to či ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
18.5.18 10:13
@Anonymní píše:
Veterinarka a lituje, ze nesla na medicinu. K vet ji donutil jeji otec.

Aha. Takže jí donutil otec k veterině, tebe nutila do škol a teď bude nutit tvojí malou do medicíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.5.18 10:21
@Anna766 píše:
Aha. Takže jí donutil otec k veterině, tebe nutila do škol a teď bude nutit tvojí malou do medicíny…

Clovek by spis cekal, ze nebude delat natlak, kdyz ho sama zazila od otce a ona dela pravy opak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
18.5.18 10:25
@Káťa19 píše:
Clovek by spis cekal, ze nebude delat natlak, kdyz ho sama zazila od otce a ona dela pravy opak :nevim:

Přijde mi to padlé na hlavu, s prominutím. Ale setkala jsem se s tím v životě víckrát. Třeba když kdysi tchyně byla hnusna na snachu, řekla bych že když ta snacha ví jak je to hnusný tak to dělat svojí případný snaše jednou dělat nebude…a ejhle, opak je pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122383
18.5.18 11:29
@Anna766 píše:

Hovoria jej stále - musíš byt doktorom. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.5.18 11:33

@Anna766 je to. mozna podvedome nauceny vzorec chovani… Jinak si to nedovedu vysvetlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.5.18 01:30
@Anonymní píše:
Veterinarka a lituje, ze nesla na medicinu. K vet ji donutil jeji otec.

Takže to nucení má z rodiny. Není natolik silná a uvědomnělá, aby už tomu nucení dala vale a tak to přenáší na další generace. Ty jsi naopak ta, která tohle „rodinné prokletí“ nucení může konečně přetrhnout, takže já ti fakt hodně fandím!! :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.5.18 01:31
@Anonymní píše:

Haha, takovej Váňa určitě bere víc než kdejakej doktor 8) ;)
Když už to teda babička bere přes prachy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.5.18 01:34
@Káťa19 píše:
@Anna766 je to. mozna podvedome nauceny vzorec chovani… Jinak si to nedovedu vysvetlit :think:

Anebo takovej člověk si pak vybíjí svojí frustraci..a dělá to samé někomu dalšímu, aby v tom utrpení „nebyl sám“.
Jak už jsem tady psala..zakladatelka za začátku diskuse píše o své beznadějné psychické situaci, ale nejvíc by psychologa nebo i psychiatra potřebovala její maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.5.18 01:52
@Anonymní píše:
Jo bylo to zoufaly ani jsem nerekla, ze ji nedam, ale ze uvidim. Kdyz neni schopna me nechat veci doma zachazi semnou, jak se zlodejem. Holky vite, jak jsem se citila, kdyz jsem musels jit a podeosat, ze se domu co jsem dostala vzdavam? Udelala jsem to bez reci a ona pak na me rve, ze me da k soudu.

Ahoj, já jsem nepochopila tu pointu s domem. Jak jako že jsi se musela vzdát domu, který jsi dostala, a proč? :nevim: Neměla jsi jí nic podepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí