Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
17.5.18 00:37
@Anna766 píše:
Odpovím jestli dovolíš…vnouče mám, jedno. A nedovedu si představit že bych ho neviděla. Ale taky si nedovedu představit co by musela dcera udělat abych na ní řvala že je neschopná, že je k ničemu a dávat jí k soudu.

Přesně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
17.5.18 07:44
@stock píše:
Ty bys bez rejpance neusnul/a, vid? Jinak, máš něco konkrétního k diskutování?

Ale jo, já spím dobře. Nikomu nelžu, na pojišťovně nedlužím, pohoda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122313
17.5.18 08:07
@TrueIsFalse píše:
Ale jo, já spím dobře. Nikomu nelžu, na pojišťovně nedlužím, pohoda :dance:

Půjdeš makat na farmu k @Evulina . Těš se!! A připrav si svaly. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.5.18 10:03
@mrav píše:
Půjdeš makat na farmu k @Evulina . Těš se!! A připrav si svaly. :pankac: :mavam:

Klíďo píďo. Na pořadu dne - okopávání brambor a sbírání mandelinky. Jedu postaru, neb kdybych měla brambory stříkat, tak to by mě nebavilo pěstovat, chemický brambory si rovnou můžu koupit v krámě, když domácí, tak to musí mít nějakou přidanou hodnotu ;)

Tím nechci odrazovat zakladatelku od případného pobytu zde, u ní samozřejmě by šlo spíš o rekreační pobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.18 10:48

@Anna766 @Káťa19 jo promluvili, vsechno ho to moc mrzi. Ted me drzi nad vodou, ma strach abych si neco neudelala. Rika, ze vsechno zvladnem, ze mam byt v klidu.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
17.5.18 11:00
@Anonymní píše:
Tak vas vsechny zdravim, odesla jsem zpatky k priteli, protoze se to doma nedalo. Dnes jsem musela vratit dum, co jsem dostala. Do mesice, si musim vzit vsechny veci. Prosila jsem mamu, ze jsme v malym byte at mi ty veci necha u sebe, ze hledame neco vetsiho. To nejde, do mesice si musim vse vzit. Mela si v patek brat dceru, tak ji rikam, ze kdyz neni schopna nechat me veci u sebe, tak proc ja mam ji davat dceru, tak zacala jecet, ze me da k soudu. A ze tak zlyho cloceka, jako jsem ja v zivote nevidela. Paneboze, ja jsem fakt adi spatna nebo nevim.

Tvoje máma je neskutečně hloupá husa. Musíš být silná, abys její hloupost ustála.

• Citovat
  • Upravit
148595
17.5.18 12:17
@Anonymní píše:
@Anna766 @Káťa19 jo promluvili, vsechno ho to moc mrzi. Ted me drzi nad vodou, ma strach abych si neco neudelala. Rika, ze vsechno zvladnem, ze mam byt v klidu.

Tak v klidu buď, nech se hýčkat a těš se na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.5.18 13:09
@Anonymní píše:

Moc ti přeju, aby takový zůstal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.5.18 13:10
@Černá vdova píše:
Tvoje máma je neskutečně hloupá husa. Musíš být silná, abys její hloupost ustála.

Ono jí to možná jednou na smrtelné posteli dojde, až už bude pozdě.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.5.18 13:12
@Anonymní píše:

Tak drzim palce, at jste stastni a snad prijde k rozumu i mamka :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
17.5.18 16:53
@stock píše:
Spatna nejsi, alemstít se babicce tím, ze ji nedáš vnučku je pitomost. Ochuzujes vnučku o potřebný kontakt. Zákony v ČR neznam, ale tady se skutečně stává, že prarodiče soudne vyziskaji kontakt s vnoučaty. Do toho, že vy dvě se hadate, vnučce vůbec nic není. Je to dítě, není to nástroj pomsty!!!
Zkrátka oko za oko…?

tohle je fak tdobra blbost :roll:,ona se msti? na to jsi prisla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24707
18.5.18 06:35
@Kralikcek píše:
tohle je fak tdobra blbost :roll:,ona se msti? na to jsi prisla jak?

Přečtením jejího prispevku, pochopitelne. Tobě bych to doporučovala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148595
18.5.18 09:44
@stock píše:
Přečtením jejího prispevku, pochopitelne. Tobě bych to doporučovala taky.

Taky mi to nepřijde jako msta…spíš jako zoufalá obrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24707
18.5.18 09:50
@Anna766 píše:
Taky mi to nepřijde jako msta…spíš jako zoufalá obrana.

Obrana by to byla tehdy, kdyby babička s vnučkou špatne zachazela, cpala ji čokoládou misto jidla, bila ji atd, což babička evidentně nedělá, vnucka se k ni těší, má s babičkou Dobrý vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 10:02
@stock píše:
Obrana by to byla tehdy, kdyby babička s vnučkou špatne zachazela, cpala ji čokoládou misto jidla, bila ji atd, což babička evidentně nedělá, vnucka se k ni těší, má s babičkou Dobrý vztah.

Tak ono to neni tak ruzovy, dcera babicku miluje to ano. Babicka malou taky. Ale dokaze byt i na dceru pekne zla a ze do dcery husti, ze bude doktorka taky neni uplne oki. Nicmene vztah jim nezakazuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky