Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Odpovím jestli dovolíš…vnouče mám, jedno. A nedovedu si představit že bych ho neviděla. Ale taky si nedovedu představit co by musela dcera udělat abych na ní řvala že je neschopná, že je k ničemu a dávat jí k soudu.
Přesně řečeno.
@stock píše:
Ty bys bez rejpance neusnul/a, vid? Jinak, máš něco konkrétního k diskutování?
Ale jo, já spím dobře. Nikomu nelžu, na pojišťovně nedlužím, pohoda ![]()
@TrueIsFalse píše:
Ale jo, já spím dobře. Nikomu nelžu, na pojišťovně nedlužím, pohoda
Půjdeš makat na farmu k @Evulina . Těš se!! A připrav si svaly.
![]()
@mrav píše:
Půjdeš makat na farmu k @Evulina . Těš se!! A připrav si svaly.![]()
Klíďo píďo. Na pořadu dne - okopávání brambor a sbírání mandelinky. Jedu postaru, neb kdybych měla brambory stříkat, tak to by mě nebavilo pěstovat, chemický brambory si rovnou můžu koupit v krámě, když domácí, tak to musí mít nějakou přidanou hodnotu ![]()
Tím nechci odrazovat zakladatelku od případného pobytu zde, u ní samozřejmě by šlo spíš o rekreační pobyt.
@Anonymní píše:
Tak vas vsechny zdravim, odesla jsem zpatky k priteli, protoze se to doma nedalo. Dnes jsem musela vratit dum, co jsem dostala. Do mesice, si musim vzit vsechny veci. Prosila jsem mamu, ze jsme v malym byte at mi ty veci necha u sebe, ze hledame neco vetsiho. To nejde, do mesice si musim vse vzit. Mela si v patek brat dceru, tak ji rikam, ze kdyz neni schopna nechat me veci u sebe, tak proc ja mam ji davat dceru, tak zacala jecet, ze me da k soudu. A ze tak zlyho cloceka, jako jsem ja v zivote nevidela. Paneboze, ja jsem fakt adi spatna nebo nevim.
Tvoje máma je neskutečně hloupá husa. Musíš být silná, abys její hloupost ustála.
@Anonymní píše:
@Anna766 @Káťa19 jo promluvili, vsechno ho to moc mrzi. Ted me drzi nad vodou, ma strach abych si neco neudelala. Rika, ze vsechno zvladnem, ze mam byt v klidu.
Tak v klidu buď, nech se hýčkat a těš se na miminko.
@Anonymní píše:
@Anna766 @Káťa19 jo promluvili, vsechno ho to moc mrzi. Ted me drzi nad vodou, ma strach abych si neco neudelala. Rika, ze vsechno zvladnem, ze mam byt v klidu.
Moc ti přeju, aby takový zůstal ![]()
@Černá vdova píše:
Tvoje máma je neskutečně hloupá husa. Musíš být silná, abys její hloupost ustála.
Ono jí to možná jednou na smrtelné posteli dojde, až už bude pozdě.. ![]()
@Anonymní píše:
Tak drzim palce, at jste stastni a snad prijde k rozumu i mamka
![]()
@stock píše:
Spatna nejsi, alemstít se babicce tím, ze ji nedáš vnučku je pitomost. Ochuzujes vnučku o potřebný kontakt. Zákony v ČR neznam, ale tady se skutečně stává, že prarodiče soudne vyziskaji kontakt s vnoučaty. Do toho, že vy dvě se hadate, vnučce vůbec nic není. Je to dítě, není to nástroj pomsty!!!
Zkrátka oko za oko…?
tohle je fak tdobra blbost
,ona se msti? na to jsi prisla jak?
@Kralikcek píše:
tohle je fak tdobra blbost,ona se msti? na to jsi prisla jak?
Přečtením jejího prispevku, pochopitelne. Tobě bych to doporučovala taky.
@stock píše:
Přečtením jejího prispevku, pochopitelne. Tobě bych to doporučovala taky.
Taky mi to nepřijde jako msta…spíš jako zoufalá obrana.
@Anna766 píše:
Taky mi to nepřijde jako msta…spíš jako zoufalá obrana.
Obrana by to byla tehdy, kdyby babička s vnučkou špatne zachazela, cpala ji čokoládou misto jidla, bila ji atd, což babička evidentně nedělá, vnucka se k ni těší, má s babičkou Dobrý vztah.
@stock píše:
Obrana by to byla tehdy, kdyby babička s vnučkou špatne zachazela, cpala ji čokoládou misto jidla, bila ji atd, což babička evidentně nedělá, vnucka se k ni těší, má s babičkou Dobrý vztah.
Tak ono to neni tak ruzovy, dcera babicku miluje to ano. Babicka malou taky. Ale dokaze byt i na dceru pekne zla a ze do dcery husti, ze bude doktorka taky neni uplne oki. Nicmene vztah jim nezakazuji.