Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
19.5.18 02:00
@nostress píše:
Ahoj, já jsem nepochopila tu pointu s domem. Jak jako že jsi se musela vzdát domu, který jsi dostala, a proč? :nevim: Neměla jsi jí nic podepisovat.

Protože se maminka mstí..Jak říkám, případ pro psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.18 06:52
@nostress píše:
Ahoj, já jsem nepochopila tu pointu s domem. Jak jako že jsi se musela vzdát domu, který jsi dostala, a proč? :nevim: Neměla jsi jí nic podepisovat.

Protoze se asi boji, ze bych ho prodala nebo ze me o nej pripravi pritel :zed:. Nechtela jsem delat zle, tak jsem to podepsala.

• Citovat
  • Upravit
122308
19.5.18 07:18
@Evulina píše:
Haha, takovej Váňa určitě bere víc než kdejakej doktor 8) ;)
Když už to teda babička bere přes prachy..

Pruhovaná svíce,
město Pardubice,
proto taky nerozumí té dobré muzice… :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
19.5.18 07:32
@Evulina píše:
Anebo takovej člověk si pak vybíjí svojí frustraci..a dělá to samé někomu dalšímu, aby v tom utrpení „nebyl sám“.
Jak už jsem tady psala..zakladatelka za začátku diskuse píše o své beznadějné psychické situaci, ale nejvíc by psychologa nebo i psychiatra potřebovala její maminka.

Presne tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
19.5.18 07:33
@Evulina píše:
Protože se maminka mstí..Jak říkám, případ pro psychiatra.

Taky vidím mstu jinde než v zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
19.5.18 08:24
@Anonymní píše:
Protoze se asi boji, ze bych ho prodala nebo ze me o nej pripravi pritel :zed:. Nechtela jsem delat zle, tak jsem to podepsala.

Nojo, ale kde se vzaly tyhle obavy? Možná, že dum časem napíše na vnučku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.18 08:37
@stock píše:
Nojo, ale kde se vzaly tyhle obavy? Možná, že dum časem napíše na vnučku?

Protoze tam pritel semnou nechce zit, je to 3 baraky od nasich a on se toho boji, protoze mama do vseho mluvi. To byly i nase caste hadky. Chce nam koupit dum, ale bez nasich no. Ja to chapu.

• Citovat
  • Upravit
24703
19.5.18 08:40
@Anonymní píše:
Protoze tam pritel semnou nechce zit, je to 3 baraky od nasich a on se toho boji, protoze mama do vseho mluvi. To byly i nase caste hadky. Chce nam koupit dum, ale bez nasich no. Ja to chapu.

Když tam s Tebou žít nechce, tak proč by Tě o něj připravoval? Na dum on nemá právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.18 09:04
@stock píše:
Když tam s Tebou žít nechce, tak proč by Tě o něj připravoval? Na dum on nemá právo.

A jak ja to mam vedet? Nevim, co se mame honi hlavou. Nebo mi ho proste vzala, protoze nedelam, co mama chce. Tezko rict :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
24703
19.5.18 09:22
@Anonymní píše:
A jak ja to mam vedet? Nevim, co se mame honi hlavou. Nebo mi ho proste vzala, protoze nedelam, co mama chce. Tezko rict :nevim:.

Nebo že by Ti, po zkušenostech, nevěřila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.18 09:35
@stock píše:

Nebo no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.18 18:33
@Limi123 píše:
Jojo, to je rozumne… Dceru bych do rozepri netahala, je to jeji babicka, at je, jaka je.Je mi to vse moc lito :srdce:

No ono pokud zakladatelka je dcera babičky, vyrůstala s ní a byla od ní napadána, ponižována, manipulována a vydírána tak se nediv, že ji dceru nedává s radostí. Mě moje máma urážela, shazovala a napadala celé dětství, do dnes mám následky. A taky ji nechci svěřovat svoje dítě, aby muselo zažít ten hnus co já.

Anonym osobní

• Citovat
  • Upravit
2339
19.5.18 18:36
@stock píše:

Když by jí po zkušenostech nevěřila, tak by na ni barák nenapsala… Mstí se jí, že se vrátila k příteli, proto ji tam nenechala ani žádné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
19.5.18 19:12
@Santyna píše:
Když by jí po zkušenostech nevěřila, tak by na ni barák nenapsala… Mstí se jí, že se vrátila k příteli, proto ji tam nenechala ani žádné věci.

Kdy na ni ten barák napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
19.5.18 21:53
@Anonymní píše:
Nebo no.

Ja si spis myslim, ze se boji toho, ze zakladatelka dum proda, aby si s pritelem mohli koupit dum jinde.

Priteli se ani nedivim, ze nechce zit 3 domy od takoveto tchyne, take bych nechtela. To, aby mela babicka zakladatelky kde dozit, ma byt osetreno vecnym bremenem, pak by se nemuseli bat.

A to, aby zakladatelka nemohla jen tak dum prodat, mohlo byt osetrene treba predkupnim pravem pro maminku zakladatelky. Nemusel se dum hned prepisovat na nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí