Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.5.18 11:56

Ahoj, zdravim. S pritelem jsme nasli krasny dum a ja ted vaham, jestli tam jit. Je tam zahrada pro deti, coz dcera potrebuje. Ted jak nemuzeme k nasim, tak v byte je to s ni na hlavu. Ja se bojim, co nasi je to 30 km od nich.

• Citovat
  • Upravit
6439
21.5.18 13:34

Až na ty km to ujde. Od takových rodičů by to mělo byt tak těch km třista. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24698
21.5.18 14:11
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravim. S pritelem jsme nasli krasny dum a ja ted vaham, jestli tam jit. Je tam zahrada pro deti, coz dcera potrebuje. Ted jak nemuzeme k nasim, tak v byte je to s ni na hlavu. Ja se bojim, co nasi je to 30 km od nich.

Vis Ty vůbec co chceš? Proc se bojíš co vaši? Podle Tvých slov mas s nima peklo na zemi. Takže, čím dál od nich, tim líp, ne? Co víc Ti můžou „sebrat“? Barák už sebrali, ne? Proc je to s malou na hlavu? Babička a děda nezaskočí, nepohlidaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.18 14:19
@stock píše:
Vis Ty vůbec co chceš? Proc se bojíš co vaši? Podle Tvých slov mas s nima peklo na zemi. Takže, čím dál od nich, tim líp, ne? Co víc Ti můžou „sebrat“? Barák už sebrali, ne? Proc je to s malou na hlavu? Babička a děda nezaskočí, nepohlidaji?

Chtela bych tam moc, na ten barak. Ale bojim se, co nasi. To uz mi neodpusti. Nasi moc nehlidaji, vzdy u toho jsem byla. Ted co jsme pryc, ji mama chce furt videt. Na hlavu jsem to myslela v byte, ze je to tezky. Dcera je na zahradu zvykla, protoze jsme u nasich byly casto i jsme tam mohly prespat. Ted uz to nejde. Vcera me partner rekl, ze musim prestrihnout pupecni snuru a ma pravdu no. Akorat kdyz malou budou chtit videt, budou muset taky nekdy prijet a to nevim jestli prijedou.

• Citovat
  • Upravit
24698
21.5.18 14:45
@Anonymní píše:
Chtela bych tam moc, na ten barak. Ale bojim se, co nasi. To uz mi neodpusti. Nasi moc nehlidaji, vzdy u toho jsem byla. Ted co jsme pryc, ji mama chce furt videt. Na hlavu jsem to myslela v byte, ze je to tezky. Dcera je na zahradu zvykla, protoze jsme u nasich byly casto i jsme tam mohly prespat. Ted uz to nejde. Vcera me partner rekl, ze musim prestrihnout pupecni snuru a ma pravdu no. Akorat kdyz malou budou chtit videt, budou muset taky nekdy prijet a to nevim jestli prijedou.

Když nepřijedou, tedy pokud je pozves, nemůžou ti nic vyčítat. A už začni stříhat a nehrab se v minulosti. Partner má pravdu a je to on, s kým budeš žít. Tedy doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
21.5.18 15:30
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravim. S pritelem jsme nasli krasny dum a ja ted vaham, jestli tam jit. Je tam zahrada pro deti, coz dcera potrebuje. Ted jak nemuzeme k nasim, tak v byte je to s ni na hlavu. Ja se bojim, co nasi je to 30 km od nich.
:-D Naprosto idealni vzdalenost, aby ti porad nestali za zadkem, ale abyste se mohli vidat, kdyz budete chtit.

Kolik km bys od nich chtela bydlet? Sama jsi rikala, ze vasi byli (krome jinych problemu, ktere s nimi mas) hlavni pricinou problemu ve vasem vztahu. Ridit umis, tak co resis :-)

Sla bych hned, ja chci domeceeeeeeeek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
21.5.18 15:32
@Anonymní píše:

Precti si to po sobe a zamysli se… Prijde ti normalni, ze ti vasi neodpusti, ze ses odstehovala 30 km daleko? Notabene pote, co te vyhodili z bytu?

Jen se prosim zamysli a srovnej si tuto myslenku v hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
21.5.18 15:35
@Anonymní píše:

Když nepřijedou tak nepřijedou, jejich volba. S tím nic neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
21.5.18 15:35

Myslím, že trpíš stockoholmským syndromem -proto nejsi schopná mít od své mámy zdravý odstup a pořád se ohlíží co na to řekne máma, až jak máma dovolí…i když už jsi sama maminka… Pro své duševní zdraví a pro zdravý vývoj svých dětí zkus opravdu původní rodinu odstřihnout (nemyslím úplně, ale stát si za svými rozhodnutími a převzít zodpovědnost za svůj život)..Hodně mi připomínáš jednu zdejší diskutující s japonským nickem (ta má jedno dítě a žije bez partnera u rodičů), a vždy založí diskuzi, jaká je máma hrozná, manipulátorka…ale ostřihnout se od ní nedovede.
přeju ti hodně síly a podporu parnera. Vybudujte si svůj nový domov, podle vašich představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.18 15:54

Mate pravdu, dum je krasny a se tam uz vidim. Rodice budou nadavat, ale v byte zustat nejde. Je to tady maly a v zime je tu zima a my uz nechceme zit v zime. Musim to rozseknout a zacit zit, jak chci ja a ne nekdo druhy.

• Citovat
  • Upravit
24698
21.5.18 15:55
@annasmyc píše:
Myslím, že trpíš stockoholmským syndromem -proto nejsi schopná mít od své mámy zdravý odstup a pořád se ohlíží co na to řekne máma, až jak máma dovolí…i když už jsi sama maminka… Pro své duševní zdraví a pro zdravý vývoj svých dětí zkus opravdu původní rodinu odstřihnout (nemyslím úplně, ale stát si za svými rozhodnutími a převzít zodpovědnost za svůj život)..Hodně mi připomínáš jednu zdejší diskutující s japonským nickem (ta má jedno dítě a žije bez partnera u rodičů), a vždy založí diskuzi, jaká je máma hrozná, manipulátorka…ale ostřihnout se od ní nedovede.
přeju ti hodně síly a podporu parnera. Vybudujte si svůj nový domov, podle vašich představ.

S tím rozdílem, že v tom Stockholmu byli držení proti své vůli. Což ona není, o to je to podivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
21.5.18 16:55
@Anonymní píše:
Mate pravdu, dum je krasny a se tam uz vidim. Rodice budou nadavat, ale v byte zustat nejde. Je to tady maly a v zime je tu zima a my uz nechceme zit v zime. Musim to rozseknout a zacit zit, jak chci ja a ne nekdo druhy.

Uvědom si, že jak se teď odstřihneš od rodičů, už nebude cesty zpět. Pokud Tě Tvůj přítel zase pošle někam, nebudeš mít kam jít. Rodiče ti pravděpodobně nebudou hlídat děti… je to ten nejhorší scénář, ale musíš myslet na to, že i to se může stát. Já Ti samozřejmě přeju, aby se Ti dařilo a abyste žili šťastně až do smrti. Na rodiče už se nikdy nebudeš moct spolehnout. Možná je to časem přejde a možná, že ne. Tohle měj na mysli, protože je klidně možné, že se vaše cesty s rodiči rozejdou.

• Citovat
  • Upravit
21680
21.5.18 19:09

Podivej, 30km neni nic, je to super, akorat.
My jsme od rodiny 2h cesty, 170km a vidime se casto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.18 19:58
@Černá vdova píše:
Uvědom si, že jak se teď odstřihneš od rodičů, už nebude cesty zpět. Pokud Tě Tvůj přítel zase pošle někam, nebudeš mít kam jít. Rodiče ti pravděpodobně nebudou hlídat děti… je to ten nejhorší scénář, ale musíš myslet na to, že i to se může stát. Já Ti samozřejmě přeju, aby se Ti dařilo a abyste žili šťastně až do smrti. Na rodiče už se nikdy nebudeš moct spolehnout. Možná je to časem přejde a možná, že ne. Tohle měj na mysli, protože je klidně možné, že se vaše cesty s rodiči rozejdou.

Ale ja uz se nemam kam vratit, vystehovali me a videt chteji jen dceru. Myslela jsem, ze budeme zit v dome, po babicce, tak jsem neresila, ze jsme v malym byte. Ted uz to resit musime.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
21.5.18 20:06
@Anonymní píše:
Ale ja uz se nemam kam vratit, vystehovali me a videt chteji jen dceru. Myslela jsem, ze budeme zit v dome, po babicce, tak jsem neresila, ze jsme v malym byte. Ted uz to resit musime.

Jen jsem chtěla, abys to věděla. Pokud nad Tebou zlomili hůl, nemůžeš s tím nic dělat. O to víc Ti přeju, aby se Ti už konečně dařilo.
Já mám teda raději špatnou jistotu než dobrou nejistotu. Už víš, na čem jsi a s čím můžeš počítat. Tak se podle toho můžeš zařídit. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky