Jít na pohřeb?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32124
30.9.18 15:37

@Bubla_Bučková No nemá potřebu se stýkat se živými, ale na pohřby chodí? Divný,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.9.18 15:42
@Monchichik píše:
@Bubla_Bučková No nemá potřebu se stýkat se živými, ale na pohřby chodí? Divný,ne?

Hádka nevznikla kvůli pohřbu, ale kvůli doprovodu k sestře a paní si hodí truc, že když tam nesmrdí dvakrát měsíčně na kafi, tak nikam nejede… Jako sorry, nechce po ní darovat ledvinu, ale zajet k sestře plus je potřeba si ubrat část z jednostranného pohledu - třeba si občas zavolají a ani o tom neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.9.18 15:47

@Bubla_Bučková No tak čteš jaké mají vztahy v rodině,ne? Nenavštěvují se, to by snad za 3 roky, co jsou spolu, někoho z rodiny už poznala. Nevídá ani svoje vnuky a divné mu to nepřijde, takže jet najednou na pohřeb mi teda divné přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
30.9.18 15:52

Pokud bych to s přítelem myslela vážně, tak bych šla i šla. Potřebuje oporu, kdy jindy prokázat, že ho máš ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.9.18 15:53
@Monchichik píše:
@Bubla_Bučková No tak čteš jaké mají vztahy v rodině,ne? Nenavštěvují se, to by snad za 3 roky, co jsou spolu, někoho z rodiny už poznala. Nevídá ani svoje vnuky a divné mu to nepřijde, takže jet najednou na pohřeb mi teda divné přijde.

Ono se to tak často říká… „Vždyť my už SE vídáme jen na svatbách a na pohřbech“ :D Každopádně já pohřeb ještě chápu, ale odmítnutí jet podpořit partnera na pouhé návštěvě… Prostě taky bych byla naštvaná, tohle mi moc partnerské nepřijde. Stejně tak pan to může vidět, tak, že vnuky by sem tahala, ale k sestře je ji jet za těžko. Jinak je to dospěla ženská, když se jí někam nechce, ať nechodí, nikdo ji nepomluvi..ale přítel ji to jen tak nezapomene,tak snad jí to za to stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.9.18 15:56

@Bubla_Bučková No já bych k sestře jela, protože bych jí chtěla poznat a chtěla bych vědět, proč se nenavštěvujou :D . S pohřbem nevím, ty všeobecně nedávám, šla bych jen fakt ve stavu nejvyšší nouze /blízký příbuzný/, takže tam bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.9.18 16:00
@Monchichik píše:
@Bubla_Bučková No já bych k sestře jela, protože bych jí chtěla poznat a chtěla bych vědět, proč se nenavštěvujou :D . S pohřbem nevím, ty všeobecně nedávám, šla bych jen fakt ve stavu nejvyšší nouze /blízký příbuzný/, takže tam bych nešla.

Já s tím moc zkušenost nemám. Nějak mi přijde, že o to spíš, když to není někdo „můj“, tak je to taková formalita v černém oblečení, kde budu přítele držet za ruku. A třeba kdyby šel tvůj manžel někomu jemu blízkému z práce nebo kamarádovi, tak bys nešla? Já právě asi jo :think: Nebo taky je rozdíl přítel /manžel? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.9.18 16:02

@Bubla_Bučková ¨No já bych fakt nešla. Byla jsem na jediném pohřbu v životě a prostě už jít nikdy nechci :( . U mě není rozdíl mezi přítel a manžel, tam je to jedno, já mám teda manžela ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
30.9.18 16:06
@Bubla_Bučková píše:
Já s tím moc zkušenost nemám. Nějak mi přijde, že o to spíš, když to není někdo „můj“, tak je to taková formalita v černém oblečení, kde budu přítele držet za ruku. A třeba kdyby šel tvůj manžel někomu jemu blízkému z práce nebo kamarádovi, tak bys nešla? Já právě asi jo :think: Nebo taky je rozdíl přítel /manžel? :nevim:

Já s manželem na pohřbu jeho kolegů z práce nikdy nebyla. Teď zřejmě ceka pohřeb me a rozhodně necekam,že by šel se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.9.18 16:13
@vokishka píše:
Já s manželem na pohřbu jeho kolegů z práce nikdy nebyla. Teď zřejmě ceka pohřeb me a rozhodně necekam,že by šel se mnou.

Aha, já bych v téhle chvíli prostě udělala, co bude chtít partner. Mě spíš čeká to věčně dilema, jestli jít s dvouletákem na pohřeb.. Tam bych zase klidně nešla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.9.18 16:14

@Bubla_Bučková Záleží na tom, jestli vydrží chvíli v klidu nebo ne. Když nevydrží dlouho, můžeš ho vzít třeba ven, ale jestli je to malý rarach, tak bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.9.18 16:20

Nešla bych. Nemám ráda pohřby a člověku, kterého jsem nikdy neviděla bych nešla. Proč taky. Moralistky, které píší v dobrém i zlém, kde bylo to dobré, když se i po 3 letech vztahu neviděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
30.9.18 16:27
@divine woman píše:
Nešla bych. Nemám ráda pohřby a člověku, kterého jsem nikdy neviděla bych nešla. Proč taky. Moralistky, které píší v dobrém i zlém, kde bylo to dobré, když se i po 3 letech vztahu neviděli?

Nestýkají se, ale na pohřeb jít je slušnost. Je to otázka půl hodiny a pokud se to člověka nedotýká, může se odosobnit a mít od toho odstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.9.18 16:30

@darka15 Otázka je, proč vyjadřovat slušnost vůči někomu, koho vůbec neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
30.9.18 16:37

přítel tě požádal, abys jela s ním. Já bych jela - chtěl tě jako oporu (vidno z toho,že zmínil „v dobrém i zlém“). Šla bych i na pohřeb, i úplně cizího člověka, pokud by mě o to partner požádal :nevim: Protože jak zmínil tvůj přítel, v dobrém i zlém. Potřebuje tě? Buď mu oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí