Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
5.2.10 16:56

No, detaily okolo toho nevím, to se necháme překvapit, ale určitě to nějak vyřeší..to bylo zbytečný, tohleto…jdu udělat nějakou večeři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.2.10 21:47

Sally žije v Melbourne a Harrison samozřejmě se svou matkou. Nick miluje Tess a chce být s ní, takže vyrůstat syna stejně neuvidí, jenom by za ním občas jezdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.2.10 22:17

Aha, ale jak to nese..no, to uvidíme..nebude se k ní chtít vrátit? To snad ne…ach jo..jsem děsná, nejradši bych to všechno skoukla hned najednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.2.10 22:24

Nebude to pro něj jednoduchý, je to přece jeho syn. K Sally zpátky nechce, miluje Tess. Ale ví, že jí tímhle strašně ublížil. Právě to bude vypadat blbě, že to asi společně neustojí, ale nakonec jo :palec:
No jestli chceš, můžu ti hodit odkaz na webovky, kde je celkem detailní popis všech dílů :mrgreen: Ale anglicky - jsou to originální webovky seriálu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.2.10 08:45

No mohl by za ním přece občas jezdit, aby znal tátu a až bude větší, brát si ho na víkendy. Pro Tess už se to stejně nezmění. :nevim: Když odjedou do jiné země, tak je to pro to dítě ztracené. Prostě to tam neměli scénáristi vůbec cpát.
Na svatbu N+T se těším. :lol: Doufám, že ji neminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.2.10 11:47
Machalka píše:
Nebude to pro něj jednoduchý, je to přece jeho syn. K Sally zpátky nechce, miluje Tess. Ale ví, že jí tímhle strašně ublížil. Právě to bude vypadat blbě, že to asi společně neustojí, ale nakonec jo :palec:
No jestli chceš, můžu ti hodit odkaz na webovky, kde je celkem detailní popis všech dílů :mrgreen: Ale anglicky - jsou to originální webovky seriálu :wink:

Jojo, to znám tu stránku, teda jestli je to ona, radši odkaz pošli, už jsem jich skoukla tolik, že ani nevím… našla jsem to rozepsané i slovensky…díky
No jo, fakt to tam nemuseli dávat..ale aspoň, že víme, že to ustojí…slaďouši.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.2.10 20:54

Eviah, no tak do detailů to scénáristi asi nedomýšleli :mrgreen: Ale je fakt, že původně do té Argentiny odjížděli na rok… jenže pak tam zůstali.

Jonnys, taky už mám prošmejděný kdejaký stránky o McLeodkách :-D Ty australské jsou tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.2.10 21:51

Máš pravdu, ono to asi nejde promyslet všechno, ani v reálném životě toho člověk spoustu nedomyslí. :-D A co teprve, když herec oznámí, že končí a basta. :lol:
Machalko, super stránky. :palec: Jim to na těch svatebních fotkách tak sluší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.2.10 21:57

Jo, tak to jsou ty stránky, co jsem včera našla..super fotky i s rodinnými příslušníky..
Je to tak, že to prostě nedomysleli, jak píšete, ale co už..stejně se zase těším na další díl..
Přemýšlím, kdy to začali vysílat poprvé, mám dojem, že v září 2007, tenkrát jsem se na to moc těšila, byly krásné ukázky, ale 1.díl mně zklamal..no, nevím proč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
6.2.10 22:05

Ahoj holky, dneska jsem na parkovištki viděla chlapa co vypadal jako Nick, akorát obečenej byl jinak. V obličeji mu byl docela podobný.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.2.10 22:12

A jééé, další, co už z toho magoří (ovšem myšleno hezky, naprosto bez urážky) :lol: tak mně se o tom jenom zdá, zatímco lentilka už je vidí v reálu…a kulhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.2.10 22:15

Tak popravdě já jsem první díl viděla poprvé až teď, jak ho dávali na ČT1 :mrgreen: Seriál jsem začala sledovat o pár dílů později, běžel tehdy na Hallmarku, byl to tuším rok 2001 nebo 2002. A pak už jsem se dívat prostě musela :lol:
Ale úplně předtím, než vzniknul seriál, tak byl natočenej film McLeodovy dcery, hráli tam úplně jiní herci a ten seriál na to nenavazuje. Až pak je vlastně napadlo, udělat z toho seriál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.2.10 22:25

Jojo, ten film..já myslela, že ho natočili potom…a říkáš, žes to sledovala už v roce 2001? Vždyť to teprve točili, ne? No, to je jedno..já jen, že jsem si vzpomněla, jak vlažně jsem to tehdy hodnotila a teď se z toho můžu skoro pokakat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
6.2.10 22:35

jonnys no magořím no…chlap na mě divně koukal, protože já divně koukala na něj…si asi myslel, ženská jedna bláznivá… :D
Já první díl neviděla, když to běželo předtím, tak sjem ten seriál považovala za blbost, pak začali dávat mudru kvínovou a před tím maclaudky, tak při čekání na mudru jsem to začala sledovat a nakonec se mi to líbilo víc jak kvínovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.2.10 22:40

Nepamatuju si to přesně, jestli to dávali už 2001 nebo až 2002. Ale na Hallmarku s tím tak neotáleli, jen co seriál začali v premiéře vysílat v Austrálii, tak Hallmark ho cca za dva-tři měsíce po nich začal vysílat taky :palec: To jsem pak vždycky celej rok lustrovala program Hallmarku, kdy nasaděj další sérii :lol:

Lentilko, mudra kvínová - to zní dobře :lol: Já ji teda nemusela, moje mamka ji děsně žrala, když ji dávali poprvé :twisted: Ale když jsem zkoukla odpo ty McLeodky, tak jsem pak i někdy shlídla kus kvínovky - vzala jsem ji na milost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí