Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
23.5.18 00:40
@Meggrey píše:
Na to jsem se ptala. Takze je to vazne tak, ze bud proste ve vztahu nepodvede nikoho nikdy a nebo vzdy? :roll:

Ne, tak to urcite neni ;)

Zapomen na nejake poucky a pravidla. Muze to mit 1000+1 podob. Napraveny nevernik, ktery se dopracuje k vernosti. Leta verny manzel, ktery se zblazni a zacne blbnout. Verny manzel, ktery ujede naprosto necekane a jednorazove a ma z toho plnou hlavu vycitek. Lazensky nevernik. Zivot je tak nenaplanovatelnej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
23.5.18 00:59

@Meggrey

Jinak ale co se tveho „problemu“ tyce: trochu uvolnit by ses mela. Cekat na toho pravyho, na tu velkou a jedinou lasku, to je urcite moc hezky, ale tyhle lasky se ti prihodeji jen parkrat za zivot, A TO JESTE JENOM KDYZ MAS HODNE VELKE STESTI!

Takze stojis pred dvema moznostmi: budes dodrzovat celibat a cekat (…ale uvedom si, ze se treba vubec dockat nemusis!). Anebo si ten mezicas budes vyplnovat drbnymi tu mene, tu vice zavaznymi romanky. To si musis rozhodnout sama.

Navic: na zacatku stejne vetsinou nevis, jestli ten, ktereho jsi poznala, tou velkou laskou bude nebo ne. Takze se toho neboj. Je treba zkouset.

A jeste: tvou obavu z pocatku teto diskuse mohu potvrdit. Zena, ktera ma prilis malo sexualnich zkusenosti (= partneru), by mi trochu strachu nahanela. A vubec ne primarne proto, ze bych mel nejakou obavu, ze bude spatna v posteli. Ale proto, ze proste byla v zivote konfrontovana s prilis malo situacemi, s prilis malo muzi, ze nema zkusenosti (nemyslim sexualni) se situacemi krizovymi… Ja bych pro zivot rozhodne uprednostnoval zenu, ktera uz neco zazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
23.5.18 08:44
@Meggrey píše:
Na to jsem se ptala. Takze je to vazne tak, ze bud proste ve vztahu nepodvede nikoho nikdy a nebo vzdy? :roll:

Já bych se řídila tím, jestli někdy podváděl i jinou partnerku. Pokud podváděl všechny nebo většinu, bude podvádět skoro jistě i tebe. Pokud podváděl jen tuhle a jinak byl vždy věrný, je pravděpodobné, že mu v tom vztahu něco chybělo a tobě bude věrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
23.5.18 08:57

Taky si myslím, že si ráda hraješ na divošku, i když taková ve skutečnosti úplně nejsi. Myslíš, že ti to nažene plusové body, ale potom zaskočíš okolí, protože jsi spíš romantická a zdrženlivá. A pak máš pocit, že dva partneři jsou málo, což je nesmysl. Zkus se chovat přirozeněji a najdou si tě kluci, ke kterým se budeš víc hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.18 09:25
@Tuco píše:
Tak hlavně nechápu kde jsi vzala tu informaci, že podváděl..se sám pochlubil? A asi to tak není ve všech případech, ale ve většině spíš ano..a věřit, že zrovna u Tebe by to tak být nemělo je hodně naivní…ale všechno je možný..přijdeš mi roztomilá - najdi si k sobě taky někoho rozotmilýho a ne chlapa s ex a dítětem…a ke všemu záletníka :*

No, znala jsem ho už v době, kdy spolu byli. Jen trochu teda. No a jinak mi to řekl no. Řiká mi toho hodně. Právě to mi přijde takový, že.. nevim, důkaz, že mě bere víc „vážně“ (?). Ale to můžou být jen moje idealizace :lol:
Jinak moc děkuju, zní to sice jako strašný klišé, ale komplimentů si moc vážim. Tohle mi málokdo řiká :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.18 09:28
@Martina D. píše:
Taky si myslím, že si ráda hraješ na divošku, i když taková ve skutečnosti úplně nejsi. Myslíš, že ti to nažene plusové body, ale potom zaskočíš okolí, protože jsi spíš romantická a zdrženlivá. A pak máš pocit, že dva partneři jsou málo, což je nesmysl. Zkus se chovat přirozeněji a najdou si tě kluci, ke kterým se budeš víc hodit.

Je to možný :( Ale je to takovej můj obrannej mechanismus. Je to zvláštní. Na jednu stranu jsem fakt upřímná, jak málokdo, ale jen v tom, co řikám, protože v chování spíš opačně a to vše jen ze strachu, aby mi někdo neublížil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.18 09:32
@Cosmopol píše:
@Meggrey

Jinak ale co se tveho „problemu“ tyce: trochu uvolnit by ses mela. Cekat na toho pravyho, na tu velkou a jedinou lasku, to je urcite moc hezky, ale tyhle lasky se ti prihodeji jen parkrat za zivot, A TO JESTE JENOM KDYZ MAS HODNE VELKE STESTI!

Takze stojis pred dvema moznostmi: budes dodrzovat celibat a cekat (…ale uvedom si, ze se treba vubec dockat nemusis!). Anebo si ten mezicas budes vyplnovat drbnymi tu mene, tu vice zavaznymi romanky. To si musis rozhodnout sama.

Navic: na zacatku stejne vetsinou nevis, jestli ten, ktereho jsi poznala, tou velkou laskou bude nebo ne. Takze se toho neboj. Je treba zkouset.

A jeste: tvou obavu z pocatku teto diskuse mohu potvrdit. Zena, ktera ma prilis malo sexualnich zkusenosti (= partneru), by mi trochu strachu nahanela. A vubec ne primarne proto, ze bych mel nejakou obavu, ze bude spatna v posteli. Ale proto, ze proste byla v zivote konfrontovana s prilis malo situacemi, s prilis malo muzi, ze nema zkusenosti (nemyslim sexualni) se situacemi krizovymi… Ja bych pro zivot rozhodne uprednostnoval zenu, ktera uz neco zazila.

Tak takhle striktně to zase nemám, že bych čekala na TOHO PRAVÉHO. Já si myslim, že je pravej každej, kterýho mám ráda :lol:
Ale neumim to brát nezávazně. Celibát nedržím, ale nemůžu to udělat bez citů a když zrovna nikdo neni, tak mi nic jinýho nezbývá..
a když si s někym začnu, hned to budu pojit s city a nakonec se zamiluju a on to nebude opětovat a já se z toho budu dlouhý měsíce dostávat. :( :zed:
Každopádně moc děkuju za názor! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
23.5.18 09:37
@Meggrey píše:
Je to možný :( Ale je to takovej můj obrannej mechanismus. Je to zvláštní. Na jednu stranu jsem fakt upřímná, jak málokdo, ale jen v tom, co řikám, protože v chování spíš opačně a to vše jen ze strachu, aby mi někdo neublížil. :nevim:

Asi k tomu musíš dozrát. Jsi mladá, máš čas na to potkávat ty nepravé a strávit s nimi nějaký čas. Užívej si to a hledej se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.5.18 09:53

@Meggrey necetla jsem komentare, ale reknu ti to takhle: ja jsem byla a jsem manzelova prvni a stejne tak to mam ja s nim. On byl a je muj prvni. Jsme spolu temer 12 let a ani jeden nelitujeme :srdce: takze tvi dva sexualni partneri nejsou nic hrozneho. Navic nevidim duvod to partnerum vykladat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
23.5.18 10:53

@Meggrey je úplně v pořádku, že nespíš s někým jen tak. Úplně normální je s někým chodit měsíce za ruku a až si seš jistá, tak s ním teprve mít sex. Počkej si na další zamilování. Jakmile váháš, viz ten rozvedený, tak to není ono a nemá cenu se do toho pouštět. Neboj se, že se nenajde ten, který si tě bude vážit. Dělala bych drahoty a rozhodně nikomu v hospodě nevykládala, kolik jsem jich měla. Zdá se mi taky, že se pohybuješ ve špatné společnosti. V hospodě, na diskotéce, nebo někde na večírku jsem v životě nepotkala nikoho na vážné chození. Jestli je ta fotka tvoje, tak jsi moc hezká a chlapi se tě bojí. Bojí se taky závazného chození, a je to v tom věku kolem 20 docela běžné, chtějí si užívat, mají hodně testosteronu. Takže buď najdeš nějakého ve tvém věku, co se opravdu zamiluje a rád si počká, nebo staršího, co má v tom trochu jasno. Mezi partou v hospodě ale nehledej, tam se mi zdá spíš hledají jen povyražení a jak zjistí, že jsi nepřístupná, tak se stáhnou. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.5.18 11:58
@Saulus píše:
At si kazdy dela to, cemu veri. Naopak jsem rad, ze zde jsou i podobne komuny. Dava to nadeji, ze jsme opravdu svobodnou spolecnosti a vyber zivotni cesty je jen na nas. A rozhodne bych nemel stres z toho, jestli jsem mel mnoho, nebo naopak malo sexualnich partneru.Ja osobne treba nepocitam sexualni partnery, ale počet vztahu, kterými jsem prošel. Je to o mnoho mensi číslo ale daleko dulezitejsi. To je to co cloveka formuje. Sex ne. To je „wellness“ ;)

:potlesk: :palec:
Jinak pro @Meggrey:
Tisíc lidí, tisíc chutí…Dříve jsem na partnerství koukal takovýma idealizovanýma očima, jako ta jediná velká láska a sex až navážno. V současnosti nebýt ve vztahu, tak to s tím sexem navážno nevidím tak žhavě…
A pohled na ženy? Když ve vztahu dokáže dát pro jiné muže stopku a má sex pouze s tím jedním, tak ať jich klidně předtím několik má (ze svého pohledu to spíše beru, že není upnutá a dokáže být i méně konzervativní a sex ji baví a umí si ho užít, což je pro mě důležité), když to není každý vořez poté, co se napije…
Nicméně pakliže holka splňuje výše v závorce zmíněné, a přitom měla pouze 2 partnery, bylo by mi to šumák…
Za Vás bych se spíše zamyslel nad sebevědomím a tím, že se snažíte vypadat před partnery jinak.
Mimochodem u současného bych si moc naděje nedělal (nejste ve věkové kategorii, která se hned váže, působíte „free“, partnerku podváděl), pakliže máte zájem o víc, tak mu to sdělte a případně se podívejte po něčem jiném - pohledná jste na to dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.5.18 12:48
@Annne píše:
Meggrey, a vies, ze ti kvalitnejsi chlapi prave vyhladaju holky, ktore su osobite, ktore vybocuju zo stada? Tych tuctovych zien je mraky. (a tuctovych muzov takisto), to su tie baby, ktore vyzeraju vsetky rovnako, spravaju sa rovnako, rozpravaju vsetky rovnako banalne a dookonca aj sexualny zivot maju uniformny podla aktualnych trendov. Pretoze ako opicky opakuju to, co vidia na blbej obrazovke, alebo v blbom casaku. Take holky su pre normalnych chlapov nuda, nuda, nuda… a pritahuju rovnaku kategoriu chlapov, ako su ony sami.
Nemala by si sa na nic hrat, aby si zapadla do stada, si citliva, preto sa branis a hras divadlo, aby ti nikto neublizil, aby nezneuzil tvoju uprimnost. Citlivost je vec, na ktoru mozes byt hrda, nie ju skryvat, ale v blbej spolocnosti ju nemozes ukazat, lebo to kdejaky hnup moze zneuzit proti tebe, pretoze ta to robi zranitelnejsou.Myslim, ze pravdu ma ten, kto tu niekde napisal, ze sa pravdepodobne pohybujes v nekompatibilnej spolocnosti. Mozno by si si mala najst iny okruh ludi, pred ktorymi sa nemusis na nic hrat, pretoze to nezneuziju, ani sa im to nebude zdat divne, ty sa im nebudes zdat divna, naopak to, cim sa od stada lisis, im bude imponovat.

tak s tímhle souhlasím!

jestli holka hledáš někoho na vztah, tak neřeš počet sex. partnerů… spíš řeš sama sebe a tím myslím svoje zájmy, povolání, vzhled (v tomhle pořadí!)… protože chlapa, který chce vztah, bude zajímat, co spolu budete dělat v mezidobí mezi sexem, protože přece jen - ten sex je opravdu ta menší část dne.
mít sex ale v mezidobí nemít o čem mluvit ani kam spolu jet, žádné společné zájmy nebo společné kamarády - to je pak naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
23.5.18 12:55
@truelly píše:
@Saulus tak opravdu silně věřící katolíci nebo evangelíci si i dnes berou panny. Sama takových párů znám několik. Dokonce je za to farář chválil v kostele, že vydrželi čekat až do svatby :,(

zfanatizovaní nejspíše vlastními rodiči a počítám, že ty nesmysly budou cpát i svým dětem.

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
23.5.18 12:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky (a možná chlapi?) :)
Mám takovej divnej dotaz asi..

Neřeš to, netaj to tak úzkostlivě. Pokud by to vadilo partnerovi, najdi si lepšího :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
23.5.18 13:05
@badela píše:
@Meggrey je úplně v pořádku, že nespíš s někým jen tak. Úplně normální je s někým chodit měsíce za ruku a až si seš jistá, tak s ním teprve mít sex. Počkej si na další zamilování. Jakmile váháš, viz ten rozvedený, tak to není ono a nemá cenu se do toho pouštět. Neboj se, že se nenajde ten, který si tě bude vážit. Dělala bych drahoty a rozhodně nikomu v hospodě nevykládala, kolik jsem jich měla. Zdá se mi taky, že se pohybuješ ve špatné společnosti. V hospodě, na diskotéce, nebo někde na večírku jsem v životě nepotkala nikoho na vážné chození. Jestli je ta fotka tvoje, tak jsi moc hezká a chlapi se tě bojí. Bojí se taky závazného chození, a je to v tom věku kolem 20 docela běžné, chtějí si užívat, mají hodně testosteronu. Takže buď najdeš nějakého ve tvém věku, co se opravdu zamiluje a rád si počká, nebo staršího, co má v tom trochu jasno. Mezi partou v hospodě ale nehledej, tam se mi zdá spíš hledají jen povyražení a jak zjistí, že jsi nepřístupná, tak se stáhnou. Držím palce :kytka:

ale né, zase ten nesmysl, že se bojí. :lol:

nebojí, ale kluci jejího věku prostě vidí, že u ní mají šanci jen ve vážném vztahu a to oni teď nechtějí. jsou ve vrcholu puberty a na chození, bez výsledku, nejsou zvědaví. ženy, jako je autorka, jsou proto často se staršími muži.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky