Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5684
7.12.22 21:25

@EmmaRose taky mě Betty dráždí. Zprotivila se mi, jak se dala do kupy s Vojtou a režie z toho udělala love story. To se mi zprotivili oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.12.22 21:34

@Veveří presne..mne taky! Furt se tam muckali a bylo to proste preslazeny. Ted me uz jen vytacela jak Bettyna vsude fnukala.
No fakt jsem doufala, ze pujde do pryc.. :D Ale tak aspon 2 ze 3 fajn lidi :) Fandila jsem vsem krome Bettynky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
7.12.22 21:44

@EmmaRose Ondra místo Bettyny, rozhodně. Terka je v klidu, ta mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
7.12.22 21:45

Tak ja se tesila, ze vypadla Tereza, je hrozne nesympaticka, takova namachrovana. No a ono nic. Tipuji, ze vyhraje Ondra. Loni vyhrala zenska, tak letos urcite chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.12.22 21:47

@Veveří tvl at uz jdou do prd… :lol: :lol: uz jsem je hejtovala za to, ze vypadla Terka (i kdyz mam rada Martina tez..)

Hele tak postoupili vsichni 4. NADEJE ZAHORELA, SNAD VYPADNE Bettyna :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.12.22 21:48

Tipuji Ondru. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
7.12.22 21:49

@Quinn7 vyhraje tipuju Martin, všechno k tomu směřuje. Dneska kolegyně říkala, že už má i nějaký web 8) No, jsem zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
7.12.22 21:50
@EmmaRose píše:
@Veveří tvl at uz jdou do prd… :lol: :lol: uz jsem je hejtovala za to, ze vypadla Terka (i kdyz mam rada Martina tez..)Hele tak postoupili vsichni 4. NADEJE ZAHORELA, SNAD VYPADNE Bettyna :lol: :lol: :lol: :lol:

Náhodou by bylo spravedlivý, kdyby Terka vypadla.. Navratilcum většinou moc nefandim :oops: výjimkou byl tenkrát ten kluk s tou rukou.. Ten si finále pokazil suchým ledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117136
7.12.22 21:58
@Veveří píše:
Kdo myslíte, že vyhraje? Já tipuju Martina. Zajímavý týpek a porotci ho tlačí dopředu.

Doufám že Terka nebo Martin. Ale bohužel mám tušení, že to bude Bety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.12.22 22:02

@a12 V mych ocich to byla jen show, kdyz Terka vypadla. Chteli ji zbavit odznaku imunity a zaroven udelat happyend pro hrdlicky Vojtu a Betty :lol:
Kolo na to bylo vraceni lidi..To bylo hezky vymysleny. :D
V mych ocich je Betty nejslabsi a ufnukana. Takze je posledni ktere fandim.

Ale jako clovek vypada na sympatickou milou holku :) to zase joo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
7.12.22 22:11

@EmmaRose letos to vyhraje chlap. Betty je uzlíček nervů. Ale závěrečný duel bude určitě mezi ní a Martinem, aby nás šponovali do poslední chvíle. Štáb věděl už když to natáčeli, že Betty lidí nebudou brát. Vždycky tam je manipulace s divákem a bude i letos. Fakt si možná vsadím nějaký menší obnos na Martina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
7.12.22 22:12
@EmmaRose píše:
@a12 V mych ocich to byla jen show, kdyz Terka vypadla. Chteli ji zbavit odznaku imunity a zaroven udelat happyend pro hrdlicky Vojtu a Betty :lol:
Kolo na to bylo vraceni lidi..To bylo hezky vymysleny. :D
V mych ocich je Betty nejslabsi a ufnukana. Takze je posledni ktere fandim.Ale jako clovek vypada na sympatickou milou holku :) to zase joo..

Právě, že bety vůbec nepůsobí namyšleně, nebo tak něco.. Terka občas takovej spratkovskej výraz má.. A bety za to, co udelali z ni a z Vojty nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
7.12.22 22:14
@Veveří píše:
@EmmaRose letos to vyhraje chlap. Betty je uzlíček nervů. Ale závěrečný duel bude určitě mezi ní a Martinem, aby nás šponovali do poslední chvíle. Štáb věděl už když to natáčeli, že Betty lidí nebudou brát. Vždycky tam je manipulace s divákem a bude i letos. Fakt si možná vsadím nějaký menší obnos na Martina.

Tak to ja si s tou bety nemyslim.. Pavlína mi byla nesympaticka od prvního momentu že by bety měla nekomu od prvního dilu vadit si nemyslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
7.12.22 22:15

Ja jsem teda s finálovou 4 spokojená, tak nějak je mi jedno kdo vyhraje, a konečně teda masterchef cesko vyhraje taky cech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí