Nevyučený rodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
18.5.20 15:29
@lucenka píše:
No vidíš, já radši ten čas trávila s dítětem na výletech, na lyžích, na kole. Práce neutece. Ale čas kdy dítě ocení blízkost rodiče je jen velmi omezený.

A ja nekde pisu, ze s detma jsem netravila cas na horach, vyletech a kole?

Jo jeste si pamatuju tu tvoji debatu, jak si se čtyřletym jedinackem nemohla pobrat, ze nekdo da deti u more do dětského klubu, zvlast kdyz deti chteji hrat s ostatnima detma vodní pólo a soutěžit v lukostrelbe 🤣

A ono tech vyletu v zime v Praze ve smogu fakt zvládneš nebo na českých horach, kde neni snih, pac do nejbližších Alp to mam pet hodin jízdy a to by se jaksi na vejlet nevyplatilo… :P

Příspěvek upraven 18.05.20 v 15:30

• Citovat
  • Upravit
66815
18.5.20 15:30
@lucenka píše: Žádný, Írán není nějak moje vysněná destinace

ani bys nemohla, o tom to je ;) Ale uznavam, ze jsi dobra a obrazis turisticke destinace, ktere nejsou az tak tradicni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.20 15:33
@matkabagristy píše:
ani bys nemohla, o tom to je ;) Ale uznavam, ze jsi dobra a obrazis turisticke destinace, ktere nejsou az tak tradicni.

Tak s malým dítětem bych nemohla, s puberťákem už jo. Teď a dítětem obrážím destinace, které jsou pro nás zajímavé a dá se do nich jet s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 15:35
@Hanka1 píše:
A ja nekde pisu, ze s detma jsem netravila cas na horach, vyletech a kole?

Jo jeste si pamatuju tu tvoji debatu, jak si se čtyřletym jedinackem nemohla pobrat, ze nekdo da deti u more do dětského klubu, zvlast kdyz deti chteji hrat s ostatnima detma vodní pólo a soutěžit v lukostrelbe 🤣

A ono tech vyletu v zime v Praze ve smogu fakt zvládneš nebo na českých horach, kde neni snih, pac do nejbližších Alp to mam pet hodin jízdy a to by se jaksi na vejlet nevyplatilo… :P

Příspěvek upraven 18.05.20 v 15:30

Ano, animátoři v hotelech jsou pro nás zbytečnost a přijde mi to ujetý. Ale my ano do takových ubytování a destinací nemáme potřebu jezdit.
A v Praze smog není a lyžovat se v ČR dá v zimě taky celkem v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
56092
18.5.20 15:36
@j.a.n.i1 píše:
@lucenka Jasně, s 3-4 letým se teda lyžuje a jezdí na kole, to je fakt terno.

hele, moje 4 lete lyzovalo v Alpach se mnou, na kole ty Alpy jezdilo taky,20 ujelo v pohode.
Jako da se.
Jinak ad zakladatelka, malo lidi bez vzdelani ma stesti na praci. Vetsine chybi rozhled, dostanou nejakou nenarocnou praci a jsou v pohode s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56092
18.5.20 15:38
@lucenka píše:
Ano, animátoři v hotelech jsou pro nás zbytečnost a přijde mi to ujetý. Ale my ano do takových ubytování a destinací nemáme potřebu jezdit.

nahodou, ja zazila animatory, co hrali polo, jezdilo se na kajaku, strilelo z luku. to bylo super, tam lozili oba moji kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.20 15:42
@lucenka píše:

Aha, tak v nasi skolce u centra asi telefonovali na ČHMÚ asi zbytecne, aby netahaly deti ven. Hmmm a letošní zimana horach, ta byla na snih fakt hojná, ze na Ještědu ukončili sezónu jeste pred jarnakama.

Prosim te az zase budes psat nesmysly o tom, jak se v Pze dobre dýchá a na českých horach jsou kvanta snehu, tak se podivej na ceske weby, at se tu zbytecne neztrapnujes neznalosti.

A ze tobe s jednim malým ditetem prijdou mimo kolektivni detske sporty a kolektivni zábava o tobe dost vypovídá a tveho jedinacka je mi dost lito…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 15:45
@Hanka1 píše:
Aha, tak v nasi skolce u centra asi telefonovali na ČHMÚ asi zbytecne, aby netahaly deti ven. Hmmm a letošní zimana horach, ta byla na snih fakt hojná, ze na Ještědu ukončili sezónu jeste pred jarnakama.

Prosim te az zase budes psat nesmysly o tom, jak se v Pze dobre dýchá a na českých horach jsou kvanta snehu, tak se podivej na ceske weby, at se tu zbytecne neztrapnujes neznalosti.

A ze tobe s jednim malým ditetem prijdou mimo kolektivni detske sporty a kolektivni zábava o tobe dost vypovídá a tveho jedinacka je mi dost lito…

No vidíš, my jsme si v prosinci zalyžovali celkem slušně a ještě jsme měli sjezdovku téměř sami pro sebe.
A jo v Praze se dýchá dobře. Zkus se podívat na nějaké statistiky znečištění ovzduší.
A kde píšu, že mi přijdou mimo kolektivní sporty (moje dítě je rádo nemá) a kolektivní zábava? :think:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.5.20 15:48
@jkra píše:
nahodou, ja zazila animatory, co hrali polo, jezdilo se na kajaku, strilelo z luku. to bylo super, tam lozili oba moji kluci.

U nas naučili deti střílet z luku, pořádali turnaje ve vodním pólu, kde se krom deti vyřadili i tatinci a hlavne deti naučili plavat kraula, toho ja plavu blbe a muz vubec…

• Citovat
  • Upravit
66815
18.5.20 15:53
@lucenka píše:
No vidíš, my jsme si v prosinci zalyžovali celkem slušně a ještě jsme měli sjezdovku téměř sami pro sebe.
A jo v Praze se dýchá dobře. Zkus se podívat na nějaké statistiky znečištění ovzduší.
A kde píšu, že mi přijdou mimo kolektivní sporty (moje dítě je rádo nemá) a kolektivní zábava? :think:

prvni odkaz, co mi vyjel, fakt ti neni trapne?
 https://praha-dolnipocernice.cz/…gova-situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.20 15:53
@Hanka1 píše:
U nas naučili deti střílet z luku, pořádali turnaje ve vodním pólu, kde se krom deti vyřadili i tatinci a hlavne deti naučili plavat kraula, toho ja plavu blbe a muz vubec…

No vidíš, moje dítě se kraula naučilo plavat ve škole, vodní pólo se taky budou učit. Takže u nás chybí jen to střílení z luku a to ho nějak neláká.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 15:55
@matkabagristy píše:

Nikde tam nevidím vypsanou hodnotu těch částic, která je tam naměřená. Takže dost neříkající informace. Ale Praha se teď nachází průměrně v zelených číslech, takže minimální znečištění ovzduší.

Příspěvek upraven 18.05.20 v 15:56

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.5.20 15:55
@lucenka píše:
A kde píšu, že mi přijdou mimo kolektivní sporty (moje dítě je rádo nemá) a kolektivní zábava? :think:

No vidis a ny v prosinci mame s muzem nejvice prace s klienty a musime chodit na klientské vanocni večírky a pripravivat účetní uzávěrky ke konci roku a taky deti nemůžeme v prosinci dost dobre tahat ze škol. To ti asi s predskolakem jeste nedochází, ze se musi dodržovat skolni docházka a do te skoly chodit vid?

No dite bude evidentne po tobe s tim kolektivem ze? Hlavne aby bylo porad v opozici.

Mmch mému staršímu diteti bude 17 a za dobu jeho skolky v centru se opravdu dobre nedýchalo, ale to ty jsi asi jeste tahala kacera.

Jo a na minule dovce u more bylo dobrovolně v teen klubu, vyrazely s vrstevníky na plážové diskotéky a učili se latino tance… :palec:

• Citovat
  • Upravit
66815
18.5.20 15:56
@lucenka píše:
Nikde tam nevidím vypsanou hodnotu těch částic, která je tam naměřená. Takže dost neříkající informace

tak si vygugli, proc se vyhlasuje smogova situace, nevim, proc to tak hrotis. Vlastne vim :mrgreen:
aby ses netrapila dlouho
http://portal.chmi.cz/…data_CZ.html¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.20 15:58
@matkabagristy píše:

Ona to, ze je trapná si vubec nepřipustí, trochu mi to pripomina to rčení: kdyz umřes, tak je to pro okoli těžké, ale tobe je to vlastne jedno, protoze ty o tom nevíš. To same, kdyz jsi debil… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová