Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, jestli sem jeste nakukujes, z kecu o tom, jak si nepouzitelna, si nic nedelej. ma velika kamoska ma taky jen zakladku, dala se na podnikani a vydelava 2× tolik, co ja se dvema 2 VS. chce to mit jen fistrona a koule se nebat do toho jit a hlavne se prestat vymlouvat na vsechny a vsechno okolo, jak vyzniva v prvnim prispevku. vzdelani je dulezite, ale samo o sobe, uplatneni se na pracovnim trhu nezaruci ![]()
@matkabagristy píše:
ale ostatnim jo
no myslilm, ze normalnimu cloveku ja nazor uzivatelek emimina u zadele, na rozdil od nazoru vlastniho ditete
… nevim, jak to mas ty, pro mne v zivote je vetsi uspech v zivote, co jsem kdy dokazala, kdyz vidim sve stastne, zdrave deti, ktere maji zivot plny zazitku. ![]()
@markytka3 píše:
no myslilm, ze normalnimu cloveku ja nazor uzivatelek emimina u zadele, na rozdil od nazoru vlastniho ditete… nevim, jak to mas ty, pro mne v zivote je vetsi uspech v zivote, co jsem kdy dokazala, kdyz vidim sve stastne, zdrave deti, ktere maji zivot plny zazitku.
delas, jako by to bud a nebo. Fakt lze pracovat (i podnikat), studovat… a plnohodnotne se venovat detem
A dela to spousta lidi.
Je to o inteligenci a pili. S deckama jsem si to uzila, mam nekolik „jedinacku“, takze s kazdym zvlast i dohromady. Navic moje deti maji akcniho tatinka, nemusely mit maminku porad za prdelkou. Poznaly kus sveta, lyzuji od raneho detstvi, na kole sedacka, tycka, alpy prolezly ve veku, kdy jeste neumely chodit…
Vysledky uz vidim, nektera decka jsou dospela, jdou v nasich slepejich.
Obdiv nezasluhuje ten, kdo nechal neceho kvuli necemu jinemu. Ale ten, kdo to dokazal skloubit.
Mame i holku po skole, jsem rada, ze sla za svym a neni dneska s dvema deckama na krku se zakladkou.
Mam odzito a vim, ze by ji takovym postupem spousta veci utekla- krome vzdelani moznost poznavani sveta, lidi… Jeji svet by byl strasne maly, omezeny-na deti, bydleni a jidlo. Kdo nema sirsi rozhled, tomu to staci.
@matkabagristy píše:
ale ostatnim jo
Názory cizích lidí na netu jsou mi někde. Pro své okolí neschopná nejsem.
@lucenka píše:
Názory cizích lidí na netu jsou mi někde. Pro své okolí neschopná nejsem.
hele, do oci ti to nikdo nerekne ![]()
@matkabagristy píše:
delas, jako by to bud a nebo. Fakt lze pracovat (i podnikat), studovat… a plnohodnotne se venovat detemA dela to spousta lidi.
Je to o inteligenci a pili. S deckama jsem si to uzila, mam nekolik „jedinacku“, takze s kazdym zvlast i dohromady. Navic moje deti maji akcniho tatinka, nemusely mit maminku porad za prdelkou. Poznaly kus sveta, lyzuji od raneho detstvi, na kole sedacka, tycka, alpy prolezly ve veku, kdy jeste neumely chodit…
Vysledky uz vidim, nektera decka jsou dospela, jdou v nasich slepejich.
Obdiv nezasluhuje ten, kdo nechal neceho kvuli necemu jinemu. Ale ten, kdo to dokazal skloubit.
Mame i holku po skole, jsem rada, ze sla za svym a neni dneska s dvema deckama na krku se zakladkou.
Mam odzito a vim, ze by ji takovym postupem spousta veci utekla- krome vzdelani moznost poznavani sveta, lidi… Jeji svet by byl strasne maly, omezeny-na deti, bydleni a jidlo. Kdo nema sirsi rozhled, tomu to staci.
Děláš, jako by člověk, co si pořídí dítě bez VŠ a neměl před tím x let práci, nemohl cestovat, poznávat nové lidi, mít omezený rozhled ![]()
@matkabagristy píše:
hele, do oci ti to nikdo nerekne
Doufám, že mám kamarády, co mi do očí svůj názor řeknou. Ale tedy nevybírám si tak povrchní jedince, pro které. je člověk posuzován jen podle toho, jakého dosáhne vzdělání.
@lucenka píše:
Děláš, jako by člověk, co si pořídí dítě bez VŠ a neměl před tím x let práci, nemohl cestovat, poznávat nové lidi, mít omezený rozhled
co ma zakladatelka? Presne ten maly omezeny svet-deti, bydleni, jidlo. Asi staci, no.
@lucenka píše:
Doufám, že mám kamarády, co mi do očí svůj názor řeknou. Ale tedy nevybírám si tak povrchní jedince, pro které. je člověk posuzován jen podle toho, jakého dosáhne vzdělání.
vzdelani neni vs diplom, ale to ty nepochopis
@matkabagristy píše:
co ma zakladatelka? Presne ten maly omezeny svet-deti, bydleni, jidlo. Asi staci, no.
A jak to můžeš vědět? Ty ji znáš osobně? Víš, jak žije, jaké má zájmy? ![]()
@lucenka píše:
A jak to můžeš vědět? Ty ji znáš osobně? Víš, jak žije, jaké má zájmy?
napsala, co napsala. Myslim, ze cestu kolem sveta pred detmi by nezamlcela ![]()
@matkabagristy píše:
napsala, co napsala. Myslim, ze cestu kolem sveta pred detmi by nezamlcela
A to se musí cestovat jen před dětma? ![]()
@matkabagristy píše:
napsala, co napsala. Myslim, ze cestu kolem sveta pred detmi by nezamlcela
A zakaldatelka píše velmi slušně, takže úplně hloupá a bez rozhledu nebude.
@lucenka píše:
A to se musí cestovat jen před dětma?
kolik treku pres iran jsi dala s prckem?
@matkabagristy píše:Žádný, Írán není nějak moje vysněná destinace
kolik treku pres iran jsi dala s prckem?