Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1817
15.4.13 20:55

„Tatí a prdí taky hadi??“

No my s přítelem teda před sebou prdíme. Akorát on ty hlasitý a já vždycky potichu. Já si neumim prdnout nahlas. Jenže ty tichý jsou největší zabijáci. Přítel jim řiká Tichý špióni. :lol: Jako taky jsem ěmla chvíli blok, ale po třech letech už to fakt neřešíme… Teď jsme teda měli česnekový týden a musim říct, že včera když jsem usínala přítel súal, ulevil si a to jsem normálně přemýšlela, že na chvíli opustim postel :-D Takže u nás „vedou“ česnekový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
15.4.13 20:55

@Komteska80 tak to si můžeme podat ruce.. hele.. my jsme spolu 2 roky.. třeba to ještě přijde.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.4.13 20:56
@Komteska80 píše:
tak hurá…kdo neprdí, vlastně nežije :lol: :P
…tak to věř, že oni teda umí „žít“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 21:10
@mařenkaa píše:
mam to stejně, vždycky si du „odprdnout“ když je někde mimo, nebo to svedu na chudinku malou :mrgreen: ale jednou jsem to nenápadně foukla pod deku a on ji zrovna odkryl, že se chce ke mě přitulit :D
:mrgreen: :mrgreen:…tak to se vždycky modlím, aby se mi nestalo :D…postel je kolikrát moje schovka na prdy :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 21:11
@Bibušenka píše:
@Komteska80 tak to si můžeme podat ruce.. hele.. my jsme spolu 2 roky.. třeba to ještě přijde.. :lol:

no my jsme spolu skoro 4 :D…tak třeba až to přijde, tak to bude stát za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 21:12
@blackmarse píše: …tak to věř, že oni teda umí „žít“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :lol:…tak to máš doma taky příjemnou atmosférku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 21:14
@Pamplemouse píše:
„Tatí a prdí taky hadi??“No my s přítelem teda před sebou prdíme. Akorát on ty hlasitý a já vždycky potichu. Já si neumim prdnout nahlas. Jenže ty tichý jsou největší zabijáci. Přítel jim řiká Tichý špióni. :lol: Jako taky jsem ěmla chvíli blok, ale po třech letech už to fakt neřešíme… Teď jsme teda měli česnekový týden a musim říct, že včera když jsem usínala přítel súal, ulevil si a to jsem normálně přemýšlela, že na chvíli opustim postel :-D Takže u nás „vedou“ česnekový…

taky mám kolikrát v noci chuť opustit společný lože :)… On nejčastěji uchází ve spaní a kolikrát je to fakt matroš :poblion:…chudák já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.4.13 21:14
@Komteska80 píše: :mrgreen: :lol:…tak to máš doma taky příjemnou atmosférku :lol:

no, naštěstí ten můj chodí na záchod…ale někdy je to brutus… :roll:…ještě, když máme záchod vedle kuchyně :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
15.4.13 21:16

@Komteska80
ještě že byla tma, já byla rudá jak rak a von je ještě tý povahy, že do mě musí furt rejpat, tak sem druhej den neslyšela nic jinýho, než žvásty typu: „kde si byla, když tě hitler potřeboval“, pak, že si nemusí stříhat chloupky v nose, páč sem mu je vypálila a že se kouknem na Ať žijí duchové…si to vyloženě užíval, že do mě takhle rejpe, zmetek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.4.13 21:17
@mařenkaa píše:
@Komteska80
ještě že byla tma, já byla rudá jak rak a von je ještě tý povahy, že do mě musí furt rejpat, tak sem druhej den neslyšela nic jinýho, než žvásty typu: „kde si byla, když tě hitler potřeboval“, pak, že si nemusí stříhat chloupky v nose, páč sem mu je vypálila a že se kouknem na Ať žijí duchové…si to vyloženě užíval, že do mě takhle rejpe, zmetek :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jo, tak já už mám „záchvaty“ jako prase :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 21:18

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já si vzpomněla na jednu historku naší rodiny. Můj strejda když to vypustí, tak to je fakt bomba. Tenkrát před hodně lety byli s tetou v Německu v katakombách a strejda to už nemohl vydržet a ulevil si.Byl tam taaaak těžkej vzduch a nedýchatelno, že průvodkyně všechny hnala ven :mrgreen: Takže náš strejda „vylidnil“katakomby v Německu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15.4.13 21:21

:lol: tak přítel prdní o závod :),ale já ne bych se styděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 21:22

@mařenkaa :) :mrgreen:…tak jsi mu měla dát přídavek, když se mu to tak líbilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 21:24
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já si vzpomněla na jednu historku naší rodiny. Můj strejda když to vypustí, tak to je fakt bomba. Tenkrát před hodně lety byli s tetou v Německu v katakombách a strejda to už nemohl vydržet a ulevil si.Byl tam taaaak těžkej vzduch a nedýchatelno, že průvodkyně všechny hnala ven :mrgreen: Takže náš strejda „vylidnil“katakomby v Německu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

můj děda hadr :mrgreen:…to je taky k nevydejchání…z jedný strany baráku se to snad i přes zavřený dveře dostane na druhou stranu baráku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
15.4.13 21:25

@Komteska80 :potlesk: asi to tak začnu praktikovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie